-
February 21st, 2015, 20:16
عضو جدید
پاسخ : درخواست اسکریپت xfilesharing
درسته شاید در ابتدا کارایی نداشته باشند ولی وقتی پیشرفت حاصل بشه 100% نیاز شما خواهد بود . و مسلما قالبی که دریافت میکنید هزینه خرج اضافی شما را کم خواهد کرد .
دوست عزیز ، بودجه خودتان را برای خرید لایسنس ما ایمیل کنید ، در صورت توافق انجام خواهد شد .
خواهشی از شما داریم لطف کنید در پستی که در جواب به ما دادید آدرس ایمیلی که قرار گرفته را حذف کنید تا اسپمر ها مشکلی ایجاد نکنند .
ممنون از شما
-
-
February 21st, 2015 20:16
# ADS
-
February 21st, 2015, 20:47
دوست عزیز پاسخ ایمیلتون ارسال شد
- - - Updated - - -
پاسخ ایمیلتون هم مجدد ارسال شد
دوست عزیز لطفا اگر واقعا قصد خرید دارید اقدام کنید
موفق باشید
-
-
February 22nd, 2015, 18:04
همچنان نیازمند یک لاینسس هستیم و حتما باید لاینسس ارجینال و دارای پنل در سایت اصلی باشه

نوشته اصلی توسط
Parserver
درسته شاید در ابتدا کارایی نداشته باشند ولی وقتی پیشرفت حاصل بشه 100% نیاز شما خواهد بود . و مسلما قالبی که دریافت میکنید هزینه خرج اضافی شما را کم خواهد کرد .
دوست عزیز ، بودجه خودتان را برای خرید لایسنس ما ایمیل کنید ، در صورت توافق انجام خواهد شد .
خواهشی از شما داریم لطف کنید در پستی که در جواب به ما دادید آدرس ایمیلی که قرار گرفته را حذف کنید تا اسپمر ها مشکلی ایجاد نکنند .
ممنون از شما
ایمیلتون از پست حذف شد
من لاینسس خالی رو میخوام چون قصد تاسیس آپلود سنتر ندارم و بجای اسکریپت vip این اسکریپت رو میخوام استفاده کنم
حالا اگه یکی دوتا ماژولها هم خریداری شده باشه ایرادی نداره ولی همشون خیلی سنگین میشه
بازم تشکر میکنم از پیشنهادتون
-
-
February 22nd, 2015, 20:22
سلام
ما موجود داریم فقط ماژل Smart point روش فعال هست.
در خدمتم...
09128660411
-
-
February 22nd, 2015, 21:01

نوشته اصلی توسط
ms96
سلام
ما موجود داریم فقط ماژل Smart point روش فعال هست.
در خدمتم...
09128660411
سلام
قیمت مدنظرتون؟
ساپرت یکساله رو هنوز داره یا خیر؟
-