این موارد توی ایران عادی شده ...
یه مشت بچه مدرسه ای ...
این موارد توی ایران عادی شده ...
یه مشت بچه مدرسه ای ...
Ashkankamangar.ir :
در رابطه با این مورد " من شهرستان هستم و سفارت تهران نیاوران " متوجه منظور شما نشدم. امکان این را دارید بیشتر توضیح دهید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام دوست گرامی
ازسایت من هم ریپ زده بودن طرف مدیر سایت طراحی بلد بود ولی ریپ زده بود چند ماه پیش پنج شبنه بود متوجع شدم زنگ زدم بهش گفتم بردار این کار زشت هست درست نیست گفت برمیدارم امشب
فرداش جمعه بهش زنگ زدم گفتم بردار حالیش نمیشد گفتم تا شنبه برمیداری شنبه برم دفتر برنداشته باشی میدم وکیلم ازت شکایت بنویسه!
خودم هم مطالعه ای این زمینه داشتم و چند صفحه ای شکایت نوشتم به همراه قوانین
شنبه سرزدم برداشت
زمان بروز این مشکل برای ما یک مدت پیش: حتی آیدی یاهو مسنجر ما رو هم با شباهت 1 حرف اضافی درست کردند!
حتی دیده شده همکاران خودمون در همین انجمن "قالب ایمیل مارکتینگ" ما رو کپی کردند، محترمانه هشدار دادیم شبش ترافیک دیداس رو سرور سایت بوده!
نامحترمانه هشدار دادیم طرف پیداش شده تو تاپیک فروشمون به بدگویی!
حتی تکستهای موجود در ایمیل مارکتینگ و سایت رو کپی کردند که شخصا چندین ساعت برای نوشتن و ویرایش وقت صرف کردم.
اینجا ایران هست،
هزاران مارک کیک و سس و مواد غذایی داریم که مشابهش با همون طرح و بسته بندی هست با تفاوت 1 حرف،
کلا ایرانی جماعت عادت به د-ز-دی داره، دیدین تو یه جایی 1 سوپر مارکت زده میشه 1 ماه بعد 5 تا دیگه کنارش باز شده؟
دیدین طرف میاد ببینه همسایه مغازش چیکار میکنه فرداش همون کار رو زده؟
در نهایت اگر طرح و سایت رو ثبت کنید و زیر سایت فوتر بزنید کپی قالب و مطالب پیگرد قانونی دارد، بچه 12 ساله رو چطوری پیگرد میکنید؟
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
وقتی توان گرفتن حقت رو نداری به خدا بسپارون در زمان مناسب حالشون گرفته میشه!
ولی شما که الان ضربه خوردید با تجربه بالاتر می تونید از این مشکلات در آینده جلوگیری کنید.
شاگرد من که هرچی یاد گرفته بود از من بود در عوض تشکر یکی از بهترین طراحی من رو ریپ زد و فروخت به یک افغانی و مدعی خیلی چیزا شد ولی غافل از جاوا اسکریپت هاو کد هایی که برای چنین مواقعی درون قالب جاسازی کرده بودم! تعداد کاربران آنلاین اون سایت از 320 کاربر به 80 کاربر رسوندم در طول 1ماه و بیخیال شدم الان تعداد کاربرانش 40 تا آنلاین هست هرچند با سئو قالب من هنوز رتبه اول گوگل تو کیورد خودش هست.
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
خدایی اگر یک طراح واقعا مرد باشه میره به طرف میگه من میخوام برای مثال صفحه یه قالب شبیه به قالب شما بزنم خب اگر طرف گفت و اجازه داد میزنه ولی اگر نداد خب دیگه نمیزنه
من که خودم این شکلیم اگر بخوام یه قالب شبیه اون سایت بزنم چه صفحات داخلی چه اصلی بهشون میگم به نظرم این راه بهتره.
خیلی وقتا از هم کارامو دیدم که بی اطلاع از قالب ریپ زدن و دارن استفاده میکنن ولی خب دیگه بعضی ها وجدان کاری ندارن.
طراحی سایت و طراحی وب سایت
طراحی و پیاده سازی تمامی وب سایت ها به صورت اختصاصی
ایدی تلگرام: astatinestudio
با تشکر از دوستانی که شرکت کردن مدیران زحمت میکشید بابت قفل تاپیک؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)