سلام
یک سرور اختصاصی با پنل دایرکت ادمین دارم که تحت حمله ddos قرار گرفته و مسدود شده (البته الان موقتاً سرور رو unlock کردن). برای رفع مشکل اگه کسی امکان همکاری داره با اعلام هزینه احتمالی لطفاً اعلام فرمایید. با تشکر
سلام
یک سرور اختصاصی با پنل دایرکت ادمین دارم که تحت حمله ddos قرار گرفته و مسدود شده (البته الان موقتاً سرور رو unlock کردن). برای رفع مشکل اگه کسی امکان همکاری داره با اعلام هزینه احتمالی لطفاً اعلام فرمایید. با تشکر
پیشنهاد میکنم از این سایت سرویس کلود پروتکشن تهیه بفرمایید:
سنترال هاستینگ - هاست لینوکس cPanel - DDoS Protection
موفق باشید.
سلام ، باید نوع حمله مشخص بشه کانفیگ سرورتون توسط افراد متخصص بصورت حرفه ایی بررسی و در صورت نقص اصلاح بشه ، درخواست از ارائه کننده سرور جهت ایجاد فایروال سخت افزاری ، نصب و کانفیگ فایروال بطور مثال csf و محدود سازی پورتهایی که نیاز ندارین و کلاً در کانفیگ فایروال میشه خیلی تغییرات و محدودیت ایجاد کرد از بستن ping تا تعیین میزان دریافت پکت و ...
با تشکر
با توجه به اینکه روی ip اصلی سرور داره اتک میشه استفاده از سرویسی که اشاره کردید میتونه مفید باشه؟
با سلام کانفینگ فایروال رو چک کنید + از روشن بودن فایروال اطمینان حاصل بفرمایید احتمالا از این 2 مورد باشه
اگر خواستید از یاهو در ارتباط باشید فایروالتون چک بشه
سلام.
امکان ایمن سازی سرورتان در برابر حملات دیداس هست.
همچنین درصورت ناتوانی در دفع حملات مبلغ پرداختی عودت داده میشود.
توضیحات + هزینه پ.خ شد.
موفق باشید./
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
اگر روی آی پی دیداس دارید پیشنهاد میکنم، اول آیپی تون رو عوض کنید و از سرویس های کلود پروتکشن استفاده بفرمایید.
به نظر من بهترین و به صرفه ترین راه مقابله با دیداس کلود پروتکشن می باشد که تا جایی که بنده در جریانم کلود فلاره از نوع خارجیش و سنترال هاستینگ از نوع داخلیش خیلی معتبر هستند و شخصا خودم ازشون چند سرویس دارم....
با تشکر
ای پی رو تعویض کنید و از دی ان اس های cloudflare استفاده کنید تا ای پی سرورتون مشخص نشود که چیست.
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)