همیشه زدیم توی سر خودمون و این طرز فکر هارو کشورایی بهمون تحمیل کردند که خودشون در لیست جاسوسان اینترنتی قرار دارند که ما رو سرگرم درگیری و تمسخر شخصیت ها و مردم کشورمون میکنند با راه اندازی شبکه های اینترنتی و آنلاین و خودشون اقدام به جاسوسی در بین مردم در مورد افکار و طرز فکر و زندگی اجتماعی و سیاست و بحث های امنیتی و علمی میشن و همیشه کم کاری و نا آگاهی خودمونه که بزرگترین ضربه رو به خودمون میزنه
سعی کنیم بیدار باشیم
آنتی ویروس هم بنده از دید تجربی که کسپراسکای رو تایید میکنم چون تفاوت بزرگش رو نسبت به نود قبلی که داشتم دیدم و حدود دو سه سالی هست سراغ نود نرفتم و نمیرمو از کسپراسکای 2012 تا 2015 استفاده میکنم
خواستم از دید تجربی بگم ولی به دلیل دیدگاه دوستان متفاوته و هرکس دید خودش رو داره تحقیق کردم و این مطلب رو پیدا کردم و خواستم اشتراک بزارم دوستان استفاده کنند
این نمودار مربوط به آخرین تست سایت معتبر AV Comparatives در تست های واقعی می باشد : (این نکته رو بگم مال سال 2013 هست و اگر همکاران جدیدش رو دارن ممنون میشم بزارند )
که پنج آنتی ویروس برتر جهان در تست September 2013 به ترتیب : Emsisoft ، Panda ، Trend Micro ، F-Secure و Kaspersky می باشد.