نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: ایده ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

پیش فرض پاسخ : ایده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    ایرانسل شعبه ایران یکی از بزرگترین اپراتور های بین المللی تلفن همراه در دنیا یعنی MTN بود و سرمایه گذاری کلانی برای آن صورت گرفت... در حالیکه همراه اول تمام سودش میرفت تو جیب دولت و عملا همه چیزش سنتی و قدیمی شده بود. همراه اول تا قبل از اینکه خصوصی (یا شایدم نیمه خصوصی) بشه، تقریبا داشت ورشکست میشد.

من نمیگم سرمایه گذاری الزاما پول هست... شما اگر بتونید start-up تون رو با افراد مورد نیازی که داوطلبانه کار می کنند، راه اندازی کنید، بسیاری از هزینه های شما کاسته میشه. شما اگر بتونید ایده جدید بدید، رقابت براتون کم هزینه تر میشه. شما اگر بتونید راهکار جدیدی کشف کنید، هزینه های جاری تون کاهش پیدا می کنه. پس سرمایه میتونه "زمان"، "نیروی انسانی"، "روش"، و ... رو هم شامل بشه نه صرفا پول.

مشکلاتی که مطرح کردید در مورد بحث موجودی و قیمت، البته خیلی وقت هست دیگه دیجیکالا با چنین مشکلاتی روبرو نیست، چون انبار خودش رو راه اندازی کرده. اما این مشکل از وضع اقتصادی کشور و نابسامانی بازار نشات گرفته و همه رو تحت تاثیر قرار میده، حتی دوستان جدیدی که می خوان وارد این صنعت بشوند. من سال 84-85 به مدت یک سال فروشگاه آنلاین قطعات کامپیوتر راه اندازی کرده بودم. آن زمان حتی وارد کننده ها به آسانی حاضر نمی شدند لیست کالا و قیمت خود را در اختیار ما قرار دهند! الان خیلی وضع بهتر شده، اما یکسری مشکلات هنوز باقی هستند و کار چندانی نیز نمی توان در رابطه با آن ها انجام داد مگر اینکه سرمایه لازم را در اختیار داشته باشید.

ضمنا شما در رابطه با خیلی از مسائل بازار آزاد و دنیای تجارت آگاهی ندارید... بحث انحصار در واردات و فروش کالا رو نمی دونید... بحث نحوه واردات... مشکلات ارزی... مشکلات فروش... مشکلات حمل و نقل و خیلی چیز های دیگه...
    سپاس

بنده که قرار نیست ره صد ساله رو یک شبه برم پس زمان میبره تا به این موارد تسلط پیدا کنم.

قرار نیست علامه دهر باشی که موفق باشی صد البته که دانستن بهتر از نداستن هست.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط startToday نمایش پست ها
    البته در این مورد اگر کسی با قدرت شروع نکنه، توسط سیستم های شناخته شده تر خورده میشه.
    مثلا فرض کنید همین دوستمون که میگن ایده ای دارن که توی ایران اجرا نشده، اگر با قدرت بالا و خصوصا تبلیغات قوی (که لازمش سرمایه ای هست که دوستمون nexinel میگن) کارشون رو شروع نکنن، از تقلید کننده های شناخته شده ترشون عقب میفتن.
    وقتی کار نویی انجام میشه، تازه خیلی های دیگه پیش خودشون میگن که چرا ما انجام ندیم؟ حالا بفرض اگر منِ نوعی بدون تبلیغات خوب کارم رو شروع نکنم و ایده رو بنام خودم نشناسونم، و بعد سیستم شناخته شده ای مثل دیجی کالا اون ایده رو بگیره و ادامه بده، این کار جدید بنام کی شناخته میشه ؟ مسلما اون سیستم بزرگ تره...

پس برای همچین کاری باید با قدرت ایرانسل شروع کرد که بشه همراه اول رو کشوند دنبال خودت...
    دقیقاً چون هنوز کوچیکیم جرات اجرای این ایده رو نداریم و داریم تمامی جوانب رو میسنجیم...
    ویرایش توسط hotler : February 19th, 2015 در ساعت 23:36

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)