دوست عزیز دیجی کالا در ابتدا خودش کالایی نداشت و فقط با وارد کننده ها قرارداد بست
شما هم میتوانید این کار را انجام دهید
دوست عزیز دیجی کالا در ابتدا خودش کالایی نداشت و فقط با وارد کننده ها قرارداد بست
شما هم میتوانید این کار را انجام دهید
بله .
یک موضوع مهم هست اونم این که یا باید با تلاش شروع کرد یا با سرمایه .
سرمایه زیاد داشته باشی احتمال موفقیت هم بیشتره و تلاش کمتری میخواد ، ولی بدون سرمایه احتمال موفقیت به زیر 10% میرسه .
ایده مهمترین بخش کار آفرینی هست ، ایده برادران محمدی در زمان خودش تک بود چون در ایران هنوز جا نیفتاده بود که خرید اینترنتی چیه و .... به واقع این دو برادر نگاهی دراز مدت داشتند و الان به ثمر نشسته.
شاید این ایده ای که ما ، ایده برداری کردیم تا نهایت 5 سال دیگه در ایران جا بیوفته مرسوم بشه. ولی هنوز چیزی ازش دیده نمیشه.
- - - Updated - - -
کاملاً درسته در سال 85 آقای جزایری هم این مقدار سرمایه رو جرات نمیکردند در کاری سرمایه گذاری کنند که آینده نامعلوم و مبهمی داره.
چه برسه به دو برادر که پول هاشون رو ، رو هم گذاشتن که یک دوربین عکاسی بخرن.
- - - Updated - - -
99% با حرف شما موافقم ولی بودند کسانی مثل دیجی کالا که بدون سرمایه گذاری جدی به این پیشرفت رسیدند پس همه چیز سرمایه نیست !
این فردی که شما به عنوان رقیب دیجی کالا مطرح کردید متاسفانه تا الان بنده اسمشون رو هم نشنیده بودم ، خودتون هم اشاره کردید که ایشون به یک موضوع خاص محدود هستند و اونم قطعات کامپیوتری هست ولی دیجی کالا گستره کاریش فرا تر از این حرفاست و کلیه اقلام مورد نیاز روز مره رو داره به سایتش اضافه میکنه ، شاید این هم یکی دیگه از دلایل موفقیت دیجی کالا باشه که به یک موضوع خاص محدود نیستند.
سلام دوست عزیز
طبق گفته ی شما چون دیجی کالا در ایران فعالیت می کنه فروشگاه های دیگه نمی تونن موفق باشن
پس چون آمازون هم خارج کشور داره فعالیت می کنه و به کل دنیا ارسال داره هیچ فروشگاه دیگه ای نمی تونه فعالیت کنه در حالی که وب سایت قدرتمندی مثل علی بابا وجود داره
توی ایران خودمون هم فروشگاه های آنلاین موفق زیادی وجود دارن شما فقط باید قیمت های خوب محصولات خوب و طراحی و سیستم خوبی داشته باشید
و یک تیم مدیریت و تبلیغاتی حرفه ای
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
بله درسته الان هم میشه با سایت هایی مثل دانلودها و سایت های مطرح از وابستگی و اعتماد اونها برای خودمون استفاده کنیم هر چند که محیا کردن این امکان نیازمند شرایط خاص و سختی هست ولی ارزشش رو داره.
- - - Updated - - -
مشکلی که ما در ایران باهاش مواجهیم اینه که اگر یک بار یک چیز رو خوب ببینیم تا همیشه به اون اعتماد میکنیم و فضای مانور رو به دیگر رقبا نمیدیم که دیجی کالا هم از این قاعده مستثنی نیست .
بله همه چیز ممکن هست و میشه موفق بود چه بسا روزی اگر ما کارمون رو شروع کنیم به رقیب اصلی دیجی کالا تبدیل بشیم.
هاستینگ های موفق زیادی توی ایران هستن! اما چرا همه موفق هستن و دارن فعالیت می کنن؟ مگه نمیشد فقط یک هاستینگ چون کیفیت بالایی داره همه از اون خرید کنند!
خیلی ها هستن که به دیجی کالا اعتماد ندارن! شاید باورتون نشه! اما من خیلی با این افراد برخورد داشتم!
و فروشگاه های موفق بسیاری هم هستن که الان دارن به رقبای قدرتمند دیجی کالا تبدیل میشن و سرمایه گذاری های زیادی شده همانطور که در اخبار و رپورتاژ های وب سایت ها می تونید مشاهده کنید
پس همیشه جا برای پیشرفت هر وب سایت خوبی وجود داره
ایران 70 میلیون جمعیت داره و میلیون ها کاربر اینترنت و طرفدار خرید آنلاین! همه که از دیجی کالا خرید نمی کنن!
شما با یک برنامه درست و زیرساخت قدرتمند بدون شک می تونید موفق بشید
کی فکرش رو می کرد نوکیا که همیشه توی اوج بود ورشکسته بشه؟![]()
مهم نیست دیجی کالا کجاست مهم اینه شما می خواید کجا باشید و واسش تلاش کنید
ویرایش توسط parsvia : February 19th, 2015 در ساعت 22:27
ساران هاستینگ
نقطه ضعف بزرگ دی جی کالا وسایر فروشگاه ها اینکه که تمام اجناس رو موجود نداره وقتی شما میخوایید وسیله مورد نظرتون رو بخرید احتمال 80% داره اون کالا ناموجود باشه
وقتی شما یک انبار پر از جنس داشته باشید و همیشه همه اجناستون موجود باشه و منبعی کاملی باشید مطمعن باشید خیلی پیشرفت میکنید
چ
دوستان عزیز، من یادم نمیاد چنین حرف هایی زده باشم!اما مسئله اینجاست که شما یا باید از اولین ها باشید، یا اینکه هزینه کنید تا بهتر شوید. این قانون تجارت است! Amazon و Alibaba و eBay و خیلی های دیگه، زمانی شروع به فعالیت کردند که این ایده نوینی محسوب میشد و اولین ها در نوع خود بودند. اما کدام رقیب را می توانید برای ایشان مثال بزنید که بعد ها بدون ایده جدید در زمیه B2B و سرمایه گذاری کلان، توانسته باشد به موفقیت برسد؟!
در حال حاضر دیجیکالا به جایگاهی رسیده که دیگر بعید است شخصی بدون داشتن سرمایه و دانش مدیریت بتواند فکر رقابت با آن را در سر بپروراند. اما با سرمایه گذاری کافی می توان سیستمی بهتر از ایشان تاسیس نمود. بله، بازار بزرگی پیش روی شماست، اما بازار هدف یعنی افرادی که تمایل به خرید اینترنتی داشته باشند (در این مرحله مهم نیست چه وبسایتی)، بسیار کم هستند و خود شما به این مطلب واقف هستید. حال کسی که می خواهد خرید اینترنتی کند، چرا باید سراغ فروشگاه های دیگری برود در حالیکه می تواند از یک شرکت بزرگ و معتبر با کمترین قیمت و گارانتی و اجناس اوریجینال با تحویل سریع و با خیال آسوده خرید کند؟! بازار هدف شما مردمی نیستند که سنتی خرید می کنند، بلکه کسانی هستند که حاضر می شوند اینترنتی این کار را انجام دهند و ایشان چه یک نفر باشند چه هفتاد میلیون نفر، ابتدا تحقیق و بررسی می کنند و سپس وبسایت مطلوب را انتخاب می کنند. کسانی که شما می فرمایید به دیجیکالا اعتماد ندارند (آن هم با نماد دو ستاره)، آیا به هیچ فروشگاه اینترنتی دیگری اعتماد کرده اند؟! بعید می دانم!! آیا ایشان می دانند eNamad چیست؟! پس اصلا این ها جزء بازار هدف شما نیستند که برای آمار گیری از آن ها استفاده کنید.
رقابت غیر ممکن نیست، اما شرایط اولیه لازم دارد! یا اولین باشید، یا سرمایه کافی داشته باشید. این یک قانون است. البته می توانید بدون در نظر گرفتن بحث رقابت وارد میدان شوید به طریقی مشتریان خاص خود را جذب کنید، ولی درآمد خوبی نصیب تان نخواهد شد و حتی ممکن است شکست بخورید. در همان آمریکا از هر 10 بیزینس که سال اول ایجاد می شوند، فقط یک بیزینس بعد از 5 سال سر پا باقی می ماند.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
درسته اونموقع دی جی کالا اولین فروشگاه اینترنتی رو باز کرد.اما چون اولین بود ضرر هم داد!
چون ایرانی ها معمولا به هرچیز جدیدی یه حالت گارد نشون میدن.
بنز خودرو میسازه،جنرال موتورز هم خودرو میسازه
حالا چون بنز اولین خودروسازی بوده جنرال موتورز موفق نشد؟؟اتفاقا از بنز هم بالاتر زد
اینا همه برمیگرده به ما که چیزه جدیدی رو پیاده کنیم و اجرا کنیم و جا بندازیم تا عموم مردم جذب اون ایده بشن و مارو با اون بشناسن.
شرکت پپسی همیشه تو تبلیغاتش نوشته pepsi when coc is not(پپسی زمانی که کوکا کولا نیست)
اومده از موفقیت کوکا برای خودش استفاده کرده.برند سازی کرده.برعکس ایرانیا نیومده خودشو بهتر از کوکا جا بزنه و تلاش کنه برای زمین زدن کوکا تا خودش بره بالا
مهم تر از سرمایه و تلاش به نظر من هوش و تفکره.زیرکی.زرنگی.
همون اول كه گفتين: با توجه به این که میخواستم یک فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا رو راه اندازی کنم به این موضوع رسیدم تا وقتی دیجی کالا باشه کسی میاد از فروشگاه ما خرید کنه ؟
مسلماً جواب منفی هست ولی...
.
.
.
.
نخير...بنظر من ميشه و ارتباطي به موفقيت ديجي كالا نداره.
چندين سايت ديگه هم در كنار اين غول ها ميتونن مطرح باشن.
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
بعضی حرف هاتون بسیار زیبا بود که می تونه دوستان رو کمک کنه
در مورد اعتماد بعضی از افراد به دیجی کالا که بیان کردم
بنده مدیر یک شرکت و فروشگاه لوازم pc و موبایل هستم و مشتریان زیادی دارم که در مورد دیجی کالا و تجربه هاشون با من صحبت کردن
با اینکه خودم تاحالا توی خرید هام از دیجی کالا به مشکل بر نخوردم با اینکه خرید های زیادی ازشون داشتم و دارم
بعضی از مشتریان بنده گفتن که خرید داشتن و مثلا جنسی 20000 تومان از بازار ارزان تر بوده و بعد از خرید و پرداخت تماس گرفتن قیمت بروز نبوده و 20000 تومان پرداخت کنید تا سفارش ارسال بشه...
که این باعث بی اعتمادی مشتری به این سایت شده بود و ترس خرید اجناس ارزان تر از این سایت
باز هم می گم که بنده توی خرید هام به این مشکل برنخوردم اما چندین بار از مشتریانم شنیدم
دیجی کالا ضعف هایی هم داره که بعضی هاش دلیلش اداره پست کشوره
مثلا ارسال اجناس به جنوب کشور با تاخیر انجام میشه اگه توی جنوب سرمایه گذاری پیدا بشه که همچین سایتی راه اندازی کنه با تحویل سریعتر و ویژه بدون شک موفق میشه
بنده هم می گم که با ایده ی جدید و حتی سرمایه کم میشه موفق شد و حتما نیاز به سرمایه های کلان نیست و حتی میشه از نواقص رقیب برای موفقیت خودتون استفاده کنید
ساران هاستینگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)