صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 37

موضوع: ایده ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : ایده ؟

دوست عزیز دیجی کالا در ابتدا خودش کالایی نداشت و فقط با وارد کننده ها قرارداد بست

شما هم میتوانید این کار را انجام دهید

2. تعداد تشکر ها از farspay به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farspay نمایش پست ها
    دوست عزیز دیجی کالا در ابتدا خودش کالایی نداشت و فقط با وارد کننده ها قرارداد بست

شما هم میتوانید این کار را انجام دهید
    بله .

یک موضوع مهم هست اونم این که یا باید با تلاش شروع کرد یا با سرمایه .

سرمایه زیاد داشته باشی احتمال موفقیت هم بیشتره و تلاش کمتری میخواد ، ولی بدون سرمایه احتمال موفقیت به زیر 10% میرسه .

ایده مهمترین بخش کار آفرینی هست ، ایده برادران محمدی در زمان خودش تک بود چون در ایران هنوز جا نیفتاده بود که خرید اینترنتی چیه و .... به واقع این دو برادر نگاهی دراز مدت داشتند و الان به ثمر نشسته.

شاید این ایده ای که ما ، ایده برداری کردیم تا نهایت 5 سال دیگه در ایران جا بیوفته مرسوم بشه. ولی هنوز چیزی ازش دیده نمیشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
    فکر نمیکنم بدین شکل بوده باشه دوست عزیز
    بنده هم شنید برای دو برادر بوده که اون سال نیاز به خرید دوربین عکاسی داشتند ولی فروشگاهی بدین شکل اون زمان وجود نداشت بعد ایجاد همچین فروشگاه اینترنتی در سطح گسترده به ذهن این عزیزان رسیده وحالا هم که می بینید چقدر موفق هستند البته این شنیده های بنده هست ولی فکر نمیکنم شروع کارشون با این مبلغ بوده باشه
    کاملاً درسته در سال 85 آقای جزایری هم این مقدار سرمایه رو جرات نمیکردند در کاری سرمایه گذاری کنند که آینده نامعلوم و مبهمی داره.

چه برسه به دو برادر که پول هاشون رو ، رو هم گذاشتن که یک دوربین عکاسی بخرن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    مدیران این شرکت از آشنایان ما هستند و البته منظور بنده این نبود که از ابتدا با 2 میلیارد تومان شروع کرده اند، بلکه دو بحث وجود دارد. اول آنکه ایشان پیش از هر کس دیگری استارت این کار را بصورت جدی زدند، ثانیا زمانی بطور جدی مطرح شدند که سرمایه 2 میلیاردی وارد سیستم ایشان شد که توانستند هزینه های خرید دفتر، استخدام پرسنل، توسعه وبسایت، تبلیغات و ... را با آن تامین کرده و بپردازند. و فاز دوم پیشرفت ایشان نیز زمانی اتفاق افتاد که سرمایه گذاری 18 میلیاردی بر روی آن انجام شد و در نتیجه محل بزرگتر، فروشگاه فیزیکی، انبار محصولات، پیش خرید اجناس فروشگاه و انبار کردن آن، وارد کردن کالاهای متفرقه و ... را سبب شد.

به هر صورت هر کاری نیازمند سرمایه گذاری جدی است... بدون آن پیشرفت چندانی نخواهید داشت. یکی از رقیبان دیجی کالا فروشگاه لوتوس است که در اصل مغازه ای است به همین نام در پاساژ ایران ولیعصر و ایشان جزو قدیمی ترین وارد کنندگان محصولات کامپیوتری هستند و جزو هیئت مدیره و مؤسسین مجتمع پارسیان دور میدان ولیعصر. ایشان با این قدرت و نفوذ شان هنوز به پای دیجی کالا نرسیده اند، چه برسد به شما که حتی در بازار این محصولات نیز نقشی نداشته اید.

من سعی دارم حقایق تجاری را خدمت شما عرض کنم، و مقصودم دلسرد کردن شما نیست. اما برای رشد نیازمند پشتوانه ای محکم هستید.

موفق باشید
    99% با حرف شما موافقم ولی بودند کسانی مثل دیجی کالا که بدون سرمایه گذاری جدی به این پیشرفت رسیدند پس همه چیز سرمایه نیست !

این فردی که شما به عنوان رقیب دیجی کالا مطرح کردید متاسفانه تا الان بنده اسمشون رو هم نشنیده بودم ، خودتون هم اشاره کردید که ایشون به یک موضوع خاص محدود هستند و اونم قطعات کامپیوتری هست ولی دیجی کالا گستره کاریش فرا تر از این حرفاست و کلیه اقلام مورد نیاز روز مره رو داره به سایتش اضافه میکنه ، شاید این هم یکی دیگه از دلایل موفقیت دیجی کالا باشه که به یک موضوع خاص محدود نیستند.

5. تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید

عضو انجمن parsvia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    257
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    326 پست

سلام دوست عزیز

طبق گفته ی شما چون دیجی کالا در ایران فعالیت می کنه فروشگاه های دیگه نمی تونن موفق باشن
    پس چون آمازون هم خارج کشور داره فعالیت می کنه و به کل دنیا ارسال داره هیچ فروشگاه دیگه ای نمی تونه فعالیت کنه در حالی که وب سایت قدرتمندی مثل علی بابا وجود داره
    توی ایران خودمون هم فروشگاه های آنلاین موفق زیادی وجود دارن شما فقط باید قیمت های خوب محصولات خوب و طراحی و سیستم خوبی داشته باشید
    و یک تیم مدیریت و تبلیغاتی حرفه ای
    ساران هاستینگ
    09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
    شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Rozhin Karimi نمایش پست ها
    من چندتا از موفقیت های دیجی کالا رو براتون میگم
    سه تا از کلیدهای اصلی دیجی کالا کیفیت محصولات / وقت شناسی و وظیفه شناسی / اعتمادسازی
    واسه کیفیت باید هم کارتون رو بلد باشید و هم سرمایه و تلاش خوبی داشته باشید.
    وقت شناسی و وظیفه شناسی علاوه بر شخصیت خودتون و کسایی که قراره باهاتون کار کنند یه چیز خیلی مهم هست که برنامه ریزی و تعیین اهدافه اما نه بصورت عادی باید خیلی انعطاف پذیر باشه
    مورد آخر کلیدیتره چون دیجی کالا علاوه به دوتا موضوع بالا اعتماد سازی یه مزیت خیلی بزرگه چون توی ایران خیلی بی اعتمادی هست من یه پیشنهاد دارم بهتره سایتهای آموزشی و خدماتی که رقیبها کوچکتر هستن و احتمالا برنده شدنتون زیبادتره رو راه اندازی کنید و خیلی خوب روش کار کنید و وقتی کاربرهاتون وابسته شدن میتونید چندتا فروشگاه مثلا هر سایتی یه فروشگاه بزنید ... سایت آموزشی یکی ، سایت دانلود هم یکی یا ... و بعد میتونید با سیاست موفق کاربرها رو به یه فروشگاه اصلی جذب کنید بعدا مثلا اون فروشگاه های قدیمی رو به فروشگاه اصلی تبدیل کنید.
    اگر میگید نه طولانیه من بهتون میگم موفق شدن هم سخته
    بله درسته الان هم میشه با سایت هایی مثل دانلودها و سایت های مطرح از وابستگی و اعتماد اونها برای خودمون استفاده کنیم هر چند که محیا کردن این امکان نیازمند شرایط خاص و سختی هست ولی ارزشش رو داره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parsvia نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

طبق گفته ی شما چون دیجی کالا در ایران فعالیت می کنه فروشگاه های دیگه نمی تونن موفق باشن
    پس چون آمازون هم خارج کشور داره فعالیت می کنه و به کل دنیا ارسال داره هیچ فروشگاه دیگه ای نمی تونه فعالیت کنه در حالی که وب سایت قدرتمندی مثل علی بابا وجود داره
    توی ایران خودمون هم فروشگاه های آنلاین موفق زیادی وجود دارن شما فقط باید قیمت های خوب محصولات خوب و طراحی و سیستم خوبی داشته باشید
    و یک تیم مدیریت و تبلیغاتی حرفه ای
    مشکلی که ما در ایران باهاش مواجهیم اینه که اگر یک بار یک چیز رو خوب ببینیم تا همیشه به اون اعتماد میکنیم و فضای مانور رو به دیگر رقبا نمیدیم که دیجی کالا هم از این قاعده مستثنی نیست .

بله همه چیز ممکن هست و میشه موفق بود چه بسا روزی اگر ما کارمون رو شروع کنیم به رقیب اصلی دیجی کالا تبدیل بشیم.

تشکر تشکر کرده 
    257
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    326 پست

هاستینگ های موفق زیادی توی ایران هستن! اما چرا همه موفق هستن و دارن فعالیت می کنن؟ مگه نمیشد فقط یک هاستینگ چون کیفیت بالایی داره همه از اون خرید کنند!
    خیلی ها هستن که به دیجی کالا اعتماد ندارن! شاید باورتون نشه! اما من خیلی با این افراد برخورد داشتم!
    و فروشگاه های موفق بسیاری هم هستن که الان دارن به رقبای قدرتمند دیجی کالا تبدیل میشن و سرمایه گذاری های زیادی شده همانطور که در اخبار و رپورتاژ های وب سایت ها می تونید مشاهده کنید
    پس همیشه جا برای پیشرفت هر وب سایت خوبی وجود داره
    ایران 70 میلیون جمعیت داره و میلیون ها کاربر اینترنت و طرفدار خرید آنلاین! همه که از دیجی کالا خرید نمی کنن!
    شما با یک برنامه درست و زیرساخت قدرتمند بدون شک می تونید موفق بشید
    کی فکرش رو می کرد نوکیا که همیشه توی اوج بود ورشکسته بشه؟
    مهم نیست دیجی کالا کجاست مهم اینه شما می خواید کجا باشید و واسش تلاش کنید
    ویرایش توسط parsvia : February 19th, 2015 در ساعت 22:27
    ساران هاستینگ

9. تعداد تشکر ها ازparsvia به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    206 پست

نقطه ضعف بزرگ دی جی کالا وسایر فروشگاه ها اینکه که تمام اجناس رو موجود نداره وقتی شما میخوایید وسیله مورد نظرتون رو بخرید احتمال 80% داره اون کالا ناموجود باشه

وقتی شما یک انبار پر از جنس داشته باشید و همیشه همه اجناستون موجود باشه و منبعی کاملی باشید مطمعن باشید خیلی پیشرفت میکنید
    چ
    ویرایش توسط chatsaz : February 19th, 2015 در ساعت 22:38

11. تعداد تشکر ها ازchatsaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

دوستان عزیز، من یادم نمیاد چنین حرف هایی زده باشم! اما مسئله اینجاست که شما یا باید از اولین ها باشید، یا اینکه هزینه کنید تا بهتر شوید. این قانون تجارت است! Amazon و Alibaba و eBay و خیلی های دیگه، زمانی شروع به فعالیت کردند که این ایده نوینی محسوب میشد و اولین ها در نوع خود بودند. اما کدام رقیب را می توانید برای ایشان مثال بزنید که بعد ها بدون ایده جدید در زمیه B2B و سرمایه گذاری کلان، توانسته باشد به موفقیت برسد؟!

در حال حاضر دیجیکالا به جایگاهی رسیده که دیگر بعید است شخصی بدون داشتن سرمایه و دانش مدیریت بتواند فکر رقابت با آن را در سر بپروراند. اما با سرمایه گذاری کافی می توان سیستمی بهتر از ایشان تاسیس نمود. بله، بازار بزرگی پیش روی شماست، اما بازار هدف یعنی افرادی که تمایل به خرید اینترنتی داشته باشند (در این مرحله مهم نیست چه وبسایتی)، بسیار کم هستند و خود شما به این مطلب واقف هستید. حال کسی که می خواهد خرید اینترنتی کند، چرا باید سراغ فروشگاه های دیگری برود در حالیکه می تواند از یک شرکت بزرگ و معتبر با کمترین قیمت و گارانتی و اجناس اوریجینال با تحویل سریع و با خیال آسوده خرید کند؟! بازار هدف شما مردمی نیستند که سنتی خرید می کنند، بلکه کسانی هستند که حاضر می شوند اینترنتی این کار را انجام دهند و ایشان چه یک نفر باشند چه هفتاد میلیون نفر، ابتدا تحقیق و بررسی می کنند و سپس وبسایت مطلوب را انتخاب می کنند. کسانی که شما می فرمایید به دیجیکالا اعتماد ندارند (آن هم با نماد دو ستاره)، آیا به هیچ فروشگاه اینترنتی دیگری اعتماد کرده اند؟! بعید می دانم!! آیا ایشان می دانند eNamad چیست؟! پس اصلا این ها جزء بازار هدف شما نیستند که برای آمار گیری از آن ها استفاده کنید.

رقابت غیر ممکن نیست، اما شرایط اولیه لازم دارد! یا اولین باشید، یا سرمایه کافی داشته باشید. این یک قانون است. البته می توانید بدون در نظر گرفتن بحث رقابت وارد میدان شوید به طریقی مشتریان خاص خود را جذب کنید، ولی درآمد خوبی نصیب تان نخواهد شد و حتی ممکن است شکست بخورید. در همان آمریکا از هر 10 بیزینس که سال اول ایجاد می شوند، فقط یک بیزینس بعد از 5 سال سر پا باقی می ماند.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

13. تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

درسته اونموقع دی جی کالا اولین فروشگاه اینترنتی رو باز کرد.اما چون اولین بود ضرر هم داد!
    چون ایرانی ها معمولا به هرچیز جدیدی یه حالت گارد نشون میدن.
    بنز خودرو میسازه،جنرال موتورز هم خودرو میسازه
    حالا چون بنز اولین خودروسازی بوده جنرال موتورز موفق نشد؟؟اتفاقا از بنز هم بالاتر زد
    اینا همه برمیگرده به ما که چیزه جدیدی رو پیاده کنیم و اجرا کنیم و جا بندازیم تا عموم مردم جذب اون ایده بشن و مارو با اون بشناسن.
    شرکت پپسی همیشه تو تبلیغاتش نوشته pepsi when coc is not(پپسی زمانی که کوکا کولا نیست)
    اومده از موفقیت کوکا برای خودش استفاده کرده.برند سازی کرده.برعکس ایرانیا نیومده خودشو بهتر از کوکا جا بزنه و تلاش کنه برای زمین زدن کوکا تا خودش بره بالا
    مهم تر از سرمایه و تلاش به نظر من هوش و تفکره.زیرکی.زرنگی.

15. تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید

عضو جدید saeedj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hotler نمایش پست ها
    درود

با توجه به این که میخواستم یک فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا رو راه اندازی کنم به این موضوع رسیدم تا وقتی دیجی کالا باشه کسی میاد از فروشگاه ما خرید کنه ؟

مسلماً جواب منفی هست ولی...

یک مورد به ذهنم خطور کرد که شاید بشه از این طریق فروشگاهم رو توی اذهان عمومی جا بندازم ولی نمیدونم تا چه حد موفق میتونه باشه. احتمالی که خودم میدم بالای 80% هست ولی خب بازم ریسک داره. تا الان توی ایران ندیدم شرکتی یا فردی این روش رو پیاده کنه البته که در خارج از کشور به وفور مشاهده میشه و صد البته که بنده هم از این قضیه ایده برداری کردم و میتونم اولین شروع کننده باشم.

این ایده در صورتی میتونه موفق واقع بشه که بتونیم در صدا و سیما هم وارد بشیم به نظر شما چرا دیجی کالا در صدا و سیما تبلیغات نمیده ؟

مورد بعد به نظر شما با چه حد سرمایه اولیه میشه شروع کرد ؟ برای فروشگاهی مثل دیجی کالا ، البته دنبالش هم هستیم سیستم اختصاصی پیاده کنیم ولی بازم باید فکر همه جاش رو بکنیم.

نظر شما چیست ؟
    همون اول كه گفتين: با توجه به این که میخواستم یک فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا رو راه اندازی کنم به این موضوع رسیدم تا وقتی دیجی کالا باشه کسی میاد از فروشگاه ما خرید کنه ؟

مسلماً جواب منفی هست ولی...
    .
    .
    .
    .
    نخير...بنظر من ميشه و ارتباطي به موفقيت ديجي كالا نداره.
    چندين سايت ديگه هم در كنار اين غول ها ميتونن مطرح باشن.
    مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
    نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
    تلفن: 91300036-021

تشکر تشکر کرده 
    257
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    دوستان عزیز، من یادم نمیاد چنین حرف هایی زده باشم! اما مسئله اینجاست که شما یا باید از اولین ها باشید، یا اینکه هزینه کنید تا بهتر شوید. این قانون تجارت است! Amazon و Alibaba و eBay و خیلی های دیگه، زمانی شروع به فعالیت کردند که این ایده نوینی محسوب میشد و اولین ها در نوع خود بودند. اما کدام رقیب را می توانید برای ایشان مثال بزنید که بعد ها بدون ایده جدید در زمیه B2B و سرمایه گذاری کلان، توانسته باشد به موفقیت برسد؟!

در حال حاضر دیجیکالا به جایگاهی رسیده که دیگر بعید است شخصی بدون داشتن سرمایه و دانش مدیریت بتواند فکر رقابت با آن را در سر بپروراند. اما با سرمایه گذاری کافی می توان سیستمی بهتر از ایشان تاسیس نمود. بله، بازار بزرگی پیش روی شماست، اما بازار هدف یعنی افرادی که تمایل به خرید اینترنتی داشته باشند (در این مرحله مهم نیست چه وبسایتی)، بسیار کم هستند و خود شما به این مطلب واقف هستید. حال کسی که می خواهد خرید اینترنتی کند، چرا باید سراغ فروشگاه های دیگری برود در حالیکه می تواند از یک شرکت بزرگ و معتبر با کمترین قیمت و گارانتی و اجناس اوریجینال با تحویل سریع و با خیال آسوده خرید کند؟! بازار هدف شما مردمی نیستند که سنتی خرید می کنند، بلکه کسانی هستند که حاضر می شوند اینترنتی این کار را انجام دهند و ایشان چه یک نفر باشند چه هفتاد میلیون نفر، ابتدا تحقیق و بررسی می کنند و سپس وبسایت مطلوب را انتخاب می کنند. کسانی که شما می فرمایید به دیجیکالا اعتماد ندارند (آن هم با نماد دو ستاره)، آیا به هیچ فروشگاه اینترنتی دیگری اعتماد کرده اند؟! بعید می دانم!! آیا ایشان می دانند eNamad چیست؟! پس اصلا این ها جزء بازار هدف شما نیستند که برای آمار گیری از آن ها استفاده کنید.

رقابت غیر ممکن نیست، اما شرایط اولیه لازم دارد! یا اولین باشید، یا سرمایه کافی داشته باشید. این یک قانون است. البته می توانید بدون در نظر گرفتن بحث رقابت وارد میدان شوید به طریقی مشتریان خاص خود را جذب کنید، ولی درآمد خوبی نصیب تان نخواهد شد و حتی ممکن است شکست بخورید. در همان آمریکا از هر 10 بیزینس که سال اول ایجاد می شوند، فقط یک بیزینس بعد از 5 سال سر پا باقی می ماند.
    بعضی حرف هاتون بسیار زیبا بود که می تونه دوستان رو کمک کنه
    در مورد اعتماد بعضی از افراد به دیجی کالا که بیان کردم
    بنده مدیر یک شرکت و فروشگاه لوازم pc و موبایل هستم و مشتریان زیادی دارم که در مورد دیجی کالا و تجربه هاشون با من صحبت کردن
    با اینکه خودم تاحالا توی خرید هام از دیجی کالا به مشکل بر نخوردم با اینکه خرید های زیادی ازشون داشتم و دارم
    بعضی از مشتریان بنده گفتن که خرید داشتن و مثلا جنسی 20000 تومان از بازار ارزان تر بوده و بعد از خرید و پرداخت تماس گرفتن قیمت بروز نبوده و 20000 تومان پرداخت کنید تا سفارش ارسال بشه...
    که این باعث بی اعتمادی مشتری به این سایت شده بود و ترس خرید اجناس ارزان تر از این سایت
    باز هم می گم که بنده توی خرید هام به این مشکل برنخوردم اما چندین بار از مشتریانم شنیدم
    دیجی کالا ضعف هایی هم داره که بعضی هاش دلیلش اداره پست کشوره
    مثلا ارسال اجناس به جنوب کشور با تاخیر انجام میشه اگه توی جنوب سرمایه گذاری پیدا بشه که همچین سایتی راه اندازی کنه با تحویل سریعتر و ویژه بدون شک موفق میشه
    بنده هم می گم که با ایده ی جدید و حتی سرمایه کم میشه موفق شد و حتما نیاز به سرمایه های کلان نیست و حتی میشه از نواقص رقیب برای موفقیت خودتون استفاده کنید
    ساران هاستینگ

18. تعداد تشکر ها از parsvia به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)