نقل قول نوشته اصلی توسط Rozhin Karimi نمایش پست ها
من چندتا از موفقیت های دیجی کالا رو براتون میگم
سه تا از کلیدهای اصلی دیجی کالا کیفیت محصولات / وقت شناسی و وظیفه شناسی / اعتمادسازی
واسه کیفیت باید هم کارتون رو بلد باشید و هم سرمایه و تلاش خوبی داشته باشید.
وقت شناسی و وظیفه شناسی علاوه بر شخصیت خودتون و کسایی که قراره باهاتون کار کنند یه چیز خیلی مهم هست که برنامه ریزی و تعیین اهدافه اما نه بصورت عادی باید خیلی انعطاف پذیر باشه
مورد آخر کلیدیتره چون دیجی کالا علاوه به دوتا موضوع بالا اعتماد سازی یه مزیت خیلی بزرگه چون توی ایران خیلی بی اعتمادی هست من یه پیشنهاد دارم بهتره سایتهای آموزشی و خدماتی که رقیبها کوچکتر هستن و احتمالا برنده شدنتون زیبادتره رو راه اندازی کنید و خیلی خوب روش کار کنید و وقتی کاربرهاتون وابسته شدن میتونید چندتا فروشگاه مثلا هر سایتی یه فروشگاه بزنید ... سایت آموزشی یکی ، سایت دانلود هم یکی یا ... و بعد میتونید با سیاست موفق کاربرها رو به یه فروشگاه اصلی جذب کنید بعدا مثلا اون فروشگاه های قدیمی رو به فروشگاه اصلی تبدیل کنید.
اگر میگید نه طولانیه من بهتون میگم موفق شدن هم سخته
بله درسته الان هم میشه با سایت هایی مثل دانلودها و سایت های مطرح از وابستگی و اعتماد اونها برای خودمون استفاده کنیم هر چند که محیا کردن این امکان نیازمند شرایط خاص و سختی هست ولی ارزشش رو داره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parsvia نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

طبق گفته ی شما چون دیجی کالا در ایران فعالیت می کنه فروشگاه های دیگه نمی تونن موفق باشن
پس چون آمازون هم خارج کشور داره فعالیت می کنه و به کل دنیا ارسال داره هیچ فروشگاه دیگه ای نمی تونه فعالیت کنه در حالی که وب سایت قدرتمندی مثل علی بابا وجود داره
توی ایران خودمون هم فروشگاه های آنلاین موفق زیادی وجود دارن شما فقط باید قیمت های خوب محصولات خوب و طراحی و سیستم خوبی داشته باشید
و یک تیم مدیریت و تبلیغاتی حرفه ای
مشکلی که ما در ایران باهاش مواجهیم اینه که اگر یک بار یک چیز رو خوب ببینیم تا همیشه به اون اعتماد میکنیم و فضای مانور رو به دیگر رقبا نمیدیم که دیجی کالا هم از این قاعده مستثنی نیست .

بله همه چیز ممکن هست و میشه موفق بود چه بسا روزی اگر ما کارمون رو شروع کنیم به رقیب اصلی دیجی کالا تبدیل بشیم.