نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: ایده ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : ایده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hotler نمایش پست ها
    تا جایی که من اطلاع دارم سال 85 با فروش چند پرینتر شروع کردند. و دو میلیاردی وسط نبود. و خودشون هم فکر نیمکردند به این موفقیت برسند.
    مدیران این شرکت از آشنایان ما هستند و البته منظور بنده این نبود که از ابتدا با 2 میلیارد تومان شروع کرده اند، بلکه دو بحث وجود دارد. اول آنکه ایشان پیش از هر کس دیگری استارت این کار را بصورت جدی زدند، ثانیا زمانی بطور جدی مطرح شدند که سرمایه 2 میلیاردی وارد سیستم ایشان شد که توانستند هزینه های خرید دفتر، استخدام پرسنل، توسعه وبسایت، تبلیغات و ... را با آن تامین کرده و بپردازند. و فاز دوم پیشرفت ایشان نیز زمانی اتفاق افتاد که سرمایه گذاری 18 میلیاردی بر روی آن انجام شد و در نتیجه محل بزرگتر، فروشگاه فیزیکی، انبار محصولات، پیش خرید اجناس فروشگاه و انبار کردن آن، وارد کردن کالاهای متفرقه و ... را سبب شد.

به هر صورت هر کاری نیازمند سرمایه گذاری جدی است... بدون آن پیشرفت چندانی نخواهید داشت. یکی از رقیبان دیجی کالا فروشگاه لوتوس است که در اصل مغازه ای است به همین نام در پاساژ ایران ولیعصر و ایشان جزو قدیمی ترین وارد کنندگان محصولات کامپیوتری هستند و جزو هیئت مدیره و مؤسسین مجتمع پارسیان دور میدان ولیعصر. ایشان با این قدرت و نفوذ شان هنوز به پای دیجی کالا نرسیده اند، چه برسد به شما که حتی در بازار این محصولات نیز نقشی نداشته اید.

من سعی دارم حقایق تجاری را خدمت شما عرض کنم، و مقصودم دلسرد کردن شما نیست. اما برای رشد نیازمند پشتوانه ای محکم هستید.

موفق باشید
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

2. تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)