-
February 19th, 2015, 17:42
ایده ؟
درود
با توجه به این که میخواستم یک فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا رو راه اندازی کنم به این موضوع رسیدم تا وقتی دیجی کالا باشه کسی میاد از فروشگاه ما خرید کنه ؟
مسلماً جواب منفی هست ولی...
یک مورد به ذهنم خطور کرد که شاید بشه از این طریق فروشگاهم رو توی اذهان عمومی جا بندازم ولی نمیدونم تا چه حد موفق میتونه باشه. احتمالی که خودم میدم بالای 80% هست ولی خب بازم ریسک داره. تا الان توی ایران ندیدم شرکتی یا فردی این روش رو پیاده کنه البته که در خارج از کشور به وفور مشاهده میشه و صد البته که بنده هم از این قضیه ایده برداری کردم و میتونم اولین شروع کننده باشم.
این ایده در صورتی میتونه موفق واقع بشه که بتونیم در صدا و سیما هم وارد بشیم به نظر شما چرا دیجی کالا در صدا و سیما تبلیغات نمیده ؟
مورد بعد به نظر شما با چه حد سرمایه اولیه میشه شروع کرد ؟ برای فروشگاهی مثل دیجی کالا ، البته دنبالش هم هستیم سیستم اختصاصی پیاده کنیم ولی بازم باید فکر همه جاش رو بکنیم.
نظر شما چیست ؟
-
-
February 19th, 2015 17:42
# ADS
-
February 19th, 2015, 17:50
پاسخ : ایده ؟

نوشته اصلی توسط
hotler
درود
با توجه به این که میخواستم یک فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا رو راه اندازی کنم به این موضوع رسیدم تا وقتی دیجی کالا باشه کسی میاد از فروشگاه ما خرید کنه ؟
یک مورد به ذهنم خطور کرد که شاید بشه از این طریق فروشگاهم رو توی اذهان عمومی جا بندازم ولی نمیدونم تا چه حد موفق میتونه باشه. احتمالی که خودم میدم بالای 80% هست ولی خب بازم ریسک داره. تا الان توی ایران ندیدم شرکتی یا فردی این روش رو پیاده کنه البته که در خارج از کشور به وفور مشاهده میشه و صد البته که بنده هم از این قضیه ایده برداری کردم و میتونم اولین شروع کننده باشم.
این ایده در صورتی میتونه موفق واقع بشه که بتونیم در صدا و سیما هم وارد بشیم به نظر شما چرا دیجی کالا در صدا و سیما تبلیغات نمیده ؟
مورد بعد به نظر شما با چه حد سرمایه اولیه میشه شروع کرد ؟ برای فروشگاهی مثل دیجی کالا ، البته دنبالش هم هستیم سیستم اختصاصی پیاده کنیم ولی بازم باید فکر همه جاش رو بکنیم.
نظر شما چیست ؟
تبلیغات در صدا سیما برای چنین چیزی به صرفه نیست، چرا که بازار هدف شما افراد اهل فناوری هستند و اقلیت مخاطبین تلویزیون می باشند، ضمن آنکه هزینه تبلیغات در تلویزیون نیز بسته به ترافیک بازدید داشته و در مجموع به صرفه نیست. به طور مثال فروشگاه 5040 مگر با تبلیغات تلویزیون چه گلی به سر خودش زد؟ طبق شواهد موجود، بازده لازم را کسب نکرده و بازخورد مناسبی از این راه نداشته.
از طرف دیگه، کسی که بخواد چنین فروشگاهی رو در ایران راه اندازی کنه، می بایست انبار کالای خودش رو داشته باشه ولی اگر بخواد بصورت قراردادی به خیل عظیم شرکت های دیگه همکاری کنه تا سرمایه اولیه مورد نیاز رو کاهش بده، با بسیاری از مشکلات مواجه میشه که به عنوان یک مثال ساده بحث بروز رسانی قیمت در این بازار پر تلاطم و موجودی هر کالا هست که این مسئله به شدت روی مشتریان تاثیر می گذاره.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 17:54

نوشته اصلی توسط
nexinel
تبلیغات در صدا سیما برای چنین چیزی به صرفه نیست، چرا که بازار هدف شما افراد اهل فناوری هستند و اقلیت مخاطبین تلویزیون می باشند، ضمن آنکه هزینه تبلیغات در تلویزیون نیز بسته به ترافیک بازدید داشته و در مجموع به صرفه نیست. به طور مثال فروشگاه 5040 مگر با تبلیغات تلویزیون چه گلی به سر خودش زد؟ طبق شواهد موجود، بازده لازم را کسب نکرده و بازخورد مناسبی از این راه نداشته.
از طرف دیگه، کسی که بخواد چنین فروشگاهی رو در ایران راه اندازی کنه، می بایست انبار کالای خودش رو داشته باشه ولی اگر بخواد بصورت قراردادی به خیل عظیم شرکت های دیگه همکاری کنه تا سرمایه اولیه مورد نیاز رو کاهش بده، با بسیاری از مشکلات مواجه میشه که به عنوان یک مثال ساده بحث بروز رسانی قیمت در این بازار پر تلاطم و موجودی هر کالا هست که این مسئله به شدت روی مشتریان تاثیر می گذاره.
خیلی عالی
ولی همه از یک جایی شروع کردن ، دیجی کالا با چی شروع کرد ؟
شاید برای شهرستان ها بشه جنس رو جور کرد ولی برای شهری که در اون قرار داریم و جنس باید همون روز به دست مشتری برسه یکمی کار رو مشکل میکنه
-
-
February 19th, 2015, 17:56

نوشته اصلی توسط
hotler
خیلی عالی
ولی همه از یک جایی شروع کردن ، دیجی کالا با چی شروع کرد ؟
شاید برای شهرستان ها بشه جنس رو جور کرد ولی برای شهری که در اون قرار داریم و جنس باید همون روز به دست مشتری برسه یکمی کار رو مشکل میکنه
دیجی کالا با 2 میلیارد تومان سرمایه و حدود 7 سال پیش اغاز به کار کرد و حدود 8 ماه پیش هم به ارزش 18 میلیارد تومان فروخته شد به یک شرکت هلدینگ از آفریقای جنوبی. انبار کالا و پرسنل متخصص خودش رو داره و تونسته به موقع وارد بشه و به موقع هم تغییرات لازم رو ایجاد کنه و کسب و کارش رو پیشرفت و توسعه بده.
ویرایش توسط nexinel : February 19th, 2015 در ساعت 17:59
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
February 19th, 2015, 19:49

نوشته اصلی توسط
hotler
درود
نظر شما چیست ؟
سلام
شمامیتونی با یه هزینه مناسب خودتو برسونی به دی جی کلا و 5040 وامپراطور
جهت مشاوره وکمک وطراحی سایتتون باماارتباط برقرار کنید
09107588129
ایده ها وپیشنهادای خوبی دارم
-
-
February 19th, 2015, 19:52

نوشته اصلی توسط
nexinel
دیجی کالا با 2 میلیارد تومان سرمایه و حدود 7 سال پیش اغاز به کار کرد و حدود 8 ماه پیش هم به ارزش 18 میلیارد تومان فروخته شد به یک شرکت هلدینگ از آفریقای جنوبی. انبار کالا و پرسنل متخصص خودش رو داره و تونسته به موقع وارد بشه و به موقع هم تغییرات لازم رو ایجاد کنه و کسب و کارش رو پیشرفت و توسعه بده.
تا جایی که من اطلاع دارم سال 85 با فروش چند پرینتر شروع کردند. و دو میلیاردی وسط نبود. و خودشون هم فکر نیمکردند به این موفقیت برسند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bolorweb
سلام
شمامیتونی با یه هزینه مناسب خودتو برسونی به دی جی کلا و 5040 وامپراطور
جهت مشاوره وکمک وطراحی سایتتون باماارتباط برقرار کنید
09107588129
ایده ها وپیشنهادای خوبی دارم
تشکر از شما ایده رو که خودمون داریم ، ایده ای که مو لای درزش نمیره ولی نمیدونم مردم ایران چطور ازش استقبال میکنند !
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 20:38
عضو جدید
من چندتا از موفقیت های دیجی کالا رو براتون میگم
سه تا از کلیدهای اصلی دیجی کالا کیفیت محصولات / وقت شناسی و وظیفه شناسی / اعتمادسازی
واسه کیفیت باید هم کارتون رو بلد باشید و هم سرمایه و تلاش خوبی داشته باشید.
وقت شناسی و وظیفه شناسی علاوه بر شخصیت خودتون و کسایی که قراره باهاتون کار کنند یه چیز خیلی مهم هست که برنامه ریزی و تعیین اهدافه اما نه بصورت عادی باید خیلی انعطاف پذیر باشه
مورد آخر کلیدیتره چون دیجی کالا علاوه به دوتا موضوع بالا اعتماد سازی یه مزیت خیلی بزرگه چون توی ایران خیلی بی اعتمادی هست من یه پیشنهاد دارم بهتره سایتهای آموزشی و خدماتی که رقیبها کوچکتر هستن و احتمالا برنده شدنتون زیبادتره رو راه اندازی کنید و خیلی خوب روش کار کنید و وقتی کاربرهاتون وابسته شدن میتونید چندتا فروشگاه مثلا هر سایتی یه فروشگاه بزنید ... سایت آموزشی یکی ، سایت دانلود هم یکی یا ... و بعد میتونید با سیاست موفق کاربرها رو به یه فروشگاه اصلی جذب کنید بعدا مثلا اون فروشگاه های قدیمی رو به فروشگاه اصلی تبدیل کنید.
اگر میگید نه طولانیه من بهتون میگم موفق شدن هم سخته
-
تعداد تشکر ها از Rozhin Karimi به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 20:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nexinel
فکر نمیکنم بدین شکل بوده باشه دوست عزیز
بنده هم شنید برای دو برادر بوده که اون سال نیاز به خرید دوربین عکاسی داشتند ولی فروشگاهی بدین شکل اون زمان وجود نداشت بعد ایجاد همچین فروشگاه اینترنتی در سطح گسترده به ذهن این عزیزان رسیده وحالا هم که می بینید چقدر موفق هستند البته این شنیده های بنده هست ولی فکر نمیکنم شروع کارشون با این مبلغ بوده باشه
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 20:52

نوشته اصلی توسط
hotler
تا جایی که من اطلاع دارم سال 85 با فروش چند پرینتر شروع کردند. و دو میلیاردی وسط نبود. و خودشون هم فکر نیمکردند به این موفقیت برسند.
مدیران این شرکت از آشنایان ما هستند و البته منظور بنده این نبود که از ابتدا با 2 میلیارد تومان شروع کرده اند، بلکه دو بحث وجود دارد. اول آنکه ایشان پیش از هر کس دیگری استارت این کار را بصورت جدی زدند، ثانیا زمانی بطور جدی مطرح شدند که سرمایه 2 میلیاردی وارد سیستم ایشان شد که توانستند هزینه های خرید دفتر، استخدام پرسنل، توسعه وبسایت، تبلیغات و ... را با آن تامین کرده و بپردازند. و فاز دوم پیشرفت ایشان نیز زمانی اتفاق افتاد که سرمایه گذاری 18 میلیاردی بر روی آن انجام شد و در نتیجه محل بزرگتر، فروشگاه فیزیکی، انبار محصولات، پیش خرید اجناس فروشگاه و انبار کردن آن، وارد کردن کالاهای متفرقه و ... را سبب شد.
به هر صورت هر کاری نیازمند سرمایه گذاری جدی است... بدون آن پیشرفت چندانی نخواهید داشت. یکی از رقیبان دیجی کالا فروشگاه لوتوس است که در اصل مغازه ای است به همین نام در پاساژ ایران ولیعصر و ایشان جزو قدیمی ترین وارد کنندگان محصولات کامپیوتری هستند و جزو هیئت مدیره و مؤسسین مجتمع پارسیان دور میدان ولیعصر. ایشان با این قدرت و نفوذ شان هنوز به پای دیجی کالا نرسیده اند، چه برسد به شما که حتی در بازار این محصولات نیز نقشی نداشته اید.
من سعی دارم حقایق تجاری را خدمت شما عرض کنم، و مقصودم دلسرد کردن شما نیست. اما برای رشد نیازمند پشتوانه ای محکم هستید.
موفق باشید
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
February 19th, 2015, 21:02
موسسین دیجی کالا که برادران محمدی هستن. دوقلو هم هستن...
ضمنا شروع دیجی کالا با سرمایه ۲ میلیاردی درست نیست. دلیلش اینه :
کمتر از یک ماه پیش بود که نشریه معتبر Forbes از دیجی کالا یه گزارش منتشر کرد:
Meet The Twin Brothers Transforming How Iranians Shop - Forbes
که ترجمش رو از اینجا میتونید بخونید:
داستان دیجیکالا به نقل از Forbes - دیجیاتو
اینکه چی شد به فکر اینکار افتادن و... توی گزارش اومده کامل.
پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش.
پ.ن: هر چی درمیارن نوش جونشون. زحمت کشیدن و نتیجش رو دارن میبینن. عجب انبار تر و تمیزی هم داره...
-
تعداد تشکر ها ازstartToday به دلیل پست مفید