نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
با سلام
موضوع تاپبک در مورد افشاگری kaspersky و دست های پشت پرده NSA هست که بامداد دیروز من این موضوع را مطالعه کردم و یکی از شرکت های تولید کننده هارد دیسک ها فکر کنم seagate باشه بروز رسانی هم داده ولی با این مشکلی که پیش اومده بعید می دونه هارد رو بشه ازش استفاده کرد. و باید بیخیال هارد شد.
و اما در مورد همکار محترم جناب amirsafari :

به نظر میرسد بهتر است یک تاپیک مجزا برای مواردی که می فرمایید ارسال نمایید.ولی من باب شرکت در گفتگو خدمت همکاران عرض کنم . که شرکت هایی مانند av-comparatives.org هستند که براساس پارامتر های مربوطه آنتی ویروس برتر را اعلام می کنند در هر سال و همچنین رتبه بندی براساس هر پارامتر را اعلام می کند.
به نظرم اگر تمایل به بخث فنی با همکاران متخصص نظیر خودتان دارید براساس منابع معتبر اعلام نظر بفرمایید.افرادی که می توانند بهتر از همه در این مورد نظر بدهند متخصصانی با تخصص Reverse Engineering می باشند.

نمونه ای از گزارش امسال وب سایت av-comparatives.org در سال 2014 به شرح ذیل می باشد.
http://www.av-comparatives.org/wp-co..._201412_en.pdf
با تشکر از پیشنهاد شما .

مشکل این است که لینک ترجمه به همراه مستندات پست شده ولی برخی اعضاء فروم در اظهارات عجیبی دوباره درخواست منبع خبر دارند !!!

به نظر بنده حداقل به 3 دلیل وب سایت AV-C صلاحیتها و اعتبار لازم را ندارد :

- عدم حضور چندین شرکت بزرگ و معتبر ضد ویروس مانند سایمنتک و وب روت در تستهای این وب سایت

- بی توجهی دیگر شرکتهای بزرگ امنیتی مانند ترندمیکرو و مکافی به تستهای این وب سایت

- سوء استفاده AV-C از نام و اعتبار و لوگوی نورتون سایمنتک . ( از زمانی که سایمنتک اظهار کرده این سایت اجازه استفاده از محصولات این شرکت را ندارد ، وب سایت AV-C چندین بار بدون اجازه از نام و لوگوی Norton Symantec در سایت و تستهایش استفاده کرده است . ) این یعنی فریبکاری و دروغگویی که خود نشانه نامعتبر بودن این سایت است .

مسئله دیگر اینکه این سایت فقط اندک بازدیدکنندگانی در 2-3 کشور از جمله ایران دارد و کاربران دیگر کشورها مانند آمریکایی مخصوصآ آمریکای شمالی و کاربران اروپایی ، استرالیایی ، ژاپنی و آسیای جنوب شرقی ارزش و اعتباری برای این سایت قائل نیستند .

لینک 1

طبیعی هم هست . کاربران اون کشورها خودشون رو درگیر بازی های و رشوه گیری های 4 سایت نمیکنند و ی راست به سراغ برترین و معتبرترین برندهای امنیتی و آنتی ویروس می روند .