صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 118

موضوع: سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

به نام خدا
    In the Name of God

.: برخی از ویژگی ها :
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

• پورت لوکیشن ۱ گیگابیت می باشد
    • بازگشت وجه تا ۲۴ ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
    • تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم ۹۹٫۹۹% می باشند.
    • سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی ایران هاستینگ 24 در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
    • تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد.
    • سرور ها از کشور ایران می باشد. در دیتاسنتر افرانت / پارس آنلاین
    • هزینه هر 50 گیگ هارد اظافه 35 هزار تومان می باشد
    • قابلیت ارائه سرور های مجازی بر روی شبکه اینترانت و اینترنت مسیر می باشد

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Information Server:.
    2x Intel Xeon E5-2620 ::
    32GB DDR3 ECC/Registered Memory ::
    2x2TB Enterprise Class SATA-3 w/ 128MB Cache ::
    1Gbps Full-Duplex Network Port ::
    .: پیشنهاد سرور مجازی ایران - افرانت
    Bid VPS IRAN AFRANET
    :.
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    CPU : 1Core Ram : 256 Mb Hdd : 20GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 45,000 تومان
    ارسال سفارش : ارسال و ثبت سفارش
    CPU :1.5core Ram : 512Mb Hdd : 35GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 55,000 تومان
    CPU : 2000core Ram :1024Mb Hdd : 70GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 75,000 تومان
    CPU : 2.5core Ram :2048Mb Hdd : 120GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 87,000 تومان
    CPU : 3core Ram :3072Mb Hdd : 150GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 98,000 تومان

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

قبل از پرداخت لطفا در وب سایت تیکت ارسال کنید برای موجود بودن سرویس .
    پینگ 4.2.2.4

پینگ 8.8.8.8

دانلود از المان

دانلود از امریکا
    ویرایش توسط ourweb : February 15th, 2015 در ساعت 02:37
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید mjzaret آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    48
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

برای من سه روزه که قطع شده.
    تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
    گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
    اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

دو عدد سرور پیششون داریم
    بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
    به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
    بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت

تو خود حدیث مفصل بخوان...
    هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rasoulweb نمایش پست ها
    دو عدد سرور پیششون داریم
    بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
    به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
    بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت

تو خود حدیث مفصل بخوان...
    هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند
    جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mjzaret نمایش پست ها
    برای من سه روزه که قطع شده.
    تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
    گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
    اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
    عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

[QUOTE=ourweb;1281146]جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم

- - - Updated - - -
    من به عنوان سرور بک آپ استفاده می کردم و واسم خیلی مشکلی به وجود نیاورد، اما دان سه روزه سرور گاها برای یک سایت خدمات دهنده یعنی نابودی !! مخصوصا اینکه دیتا هم روش باشه
    به خاطر همین می گم حرقه ای نیستید، که اگر بودید از همون اول از یک سیستم مدیریت واحد استفاده می گردید، یا حداقل یوزرهارو انتقال می دادید ضمن اینکه برای همین باکس بیلینگ هم واسه هر مجازی سازی که بخواید پلاگین مدیریت سرور هست.

اینکه هارد بسوزه چه ارتباطی به این داره که شب خوابی، صبح بیدار شی ببینی سرورت میکروتیکه، تیکت بزنی بگه راه حلی جز نصب محدد سیستم عامل نیست، یک هفته بعد باز ببینی سیستم عاملت شده لینوکس!
    دوست عزیز من تو یک برهه زمانی مثل خود شما سرویس دهنده بودم، شروع کارم هم که آماتور بودم همچین رویه ای را که شما پیش گرفتید پیش نمی گرفتم.
    در ضمن سرویس دهنده هستید به ازای سرویسی که دارید می دید هزینه دریافت می کنید و موظفید بابت مشکلات که به هر دلیلی پیش میاد پاسحو باشید.

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

[QUOTE=rasoulweb;1281178]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم

- - - Updated - - -
    من به عنوان سرور بک آپ استفاده می کردم و واسم خیلی مشکلی به وجود نیاورد، اما دان سه روزه سرور گاها برای یک سایت خدمات دهنده یعنی نابودی !! مخصوصا اینکه دیتا هم روش باشه
    به خاطر همین می گم حرقه ای نیستید، که اگر بودید از همون اول از یک سیستم مدیریت واحد استفاده می گردید، یا حداقل یوزرهارو انتقال می دادید ضمن اینکه برای همین باکس بیلینگ هم واسه هر مجازی سازی که بخواید پلاگین مدیریت سرور هست.

اینکه هارد بسوزه چه ارتباطی به این داره که شب خوابی، صبح بیدار شی ببینی سرورت میکروتیکه، تیکت بزنی بگه راه حلی جز نصب محدد سیستم عامل نیست، یک هفته بعد باز ببینی سیستم عاملت شده لینوکس!
    دوست عزیز من تو یک برهه زمانی مثل خود شما سرویس دهنده بودم، شروع کارم هم که آماتور بودم همچین رویه ای را که شما پیش گرفتید پیش نمی گرفتم.
    در ضمن سرویس دهنده هستید به ازای سرویسی که دارید می دید هزینه دریافت می کنید و موظفید بابت مشکلات که به هر دلیلی پیش میاد پاسحو باشید.
    عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بلخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .

عضو جدید Mahsoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    169
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    39 پست

با سلام
    عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم
    شماره تیکت : 349765

عضو جدید mjzaret آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    48
    تشکر شده در
    37 پست

شماره تیکت در پرتال جدید: 442752

شماره تیکت در پرتال قدیم: 176

شاد باشید

عضو جدید u30f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    37 پست

شماره تیکت در پرتال جدید: 197560

شماره تیکت در پرتال قدیم: 172

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

[QUOTE=ourweb;1281191]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rasoulweb نمایش پست ها

عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بالاخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .
    نه اشتباه گرفتید
    بله مشکلات پیش میاد منم منکر این نمیشم، هرکاری ریسک های خاص خودشو داره، و همه اینها باید پیش بینی بشه ،هروقت پذیرفتید که اشتباه کردید و با بهونه های کوجک و بزرگ توجیه نکردید، اون وقت آدم می تونه به شما اعتماد کنه.
    تیکت من و یکی از دوستانم که از شما سرویس گرفته در حدود 24 ساعت بدون جواب هستش
    می خوام ببینم بالاخره کی پاسخ ما داده میشه.
    موفق باشید

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

قربان همه چیز تمام شده از کسی که واسطه بوده برای سرور های ما کلاه برداری کرده میتوانید از ما شکایت کنید متاسفانه ما هم تو این آتیش سوختیم در حال شکایت هستیم هر کسی سوالی دارد میتوانید با ما صحبت کنید 09375150429

- - - Updated - - -

در حال حاضر داریم کسانی که به تازگی خرید کردن رو برگشت میدیم و اینکه اگه قابل بدانید تا ماه جدید سرور گرفته شود ما یکماه رو رایگان میدیم به یوزرانی که سرویس شان قطع شده

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)