نوشته اصلی توسط
rasoulweb
عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بالاخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .