-
February 16th, 2015, 17:56
عضو دائم
پاسخ : تور تصویری elementary OS Freya زیباترین توزیع لینوکس
سلام
دوستان فونت فارسی (منظورم مثلا سری B هست) با wine سازگاره؟
بعد از نظر فارسی ساز برای فوتوشاپی که نصب کردیم چی کار کنیم؟
---------------------------------------------
یک مشکل دیگه که من با لینوکس دارم فونت داغون فارسی داخل مرورگر هست یا خیلی ریز و نازک هست که چشم درد میگیره یا خیلی ضخیم که بازم راحت نیستم باهاش
فونت های true type هم نصب کردم و از تنظیمات مرورگر انتخاب کردم بازم مثل ویندوز نیست
دوستان شما هم با این مشکل مواجه هستید؟
--------------------------------------------
سوال دیگر ان که : به نظر شما از نظر درایور فدورا قوی هست (مثل ubuntu و توضیع های مختلف ان)؟
باتشکر از پاسخ شما
-
-
February 16th, 2015 17:56
# ADS
-
February 16th, 2015, 17:59
بنده همیشه بعد از نصب لینوکسم از این اسکریپت برای فونت استفاده می کنم و این مشکلی که گفتید را ندارم.
نسخه GUI نصب : اسکریپت نصب فونت فارسی برای لینوکس نسخه GUI | سیاره گنو/لینوکس فارسی
نسخه CLI نصب: اسکریپت نصب فونت فارسی برای لینوکس | سیاره گنو/لینوکس فارسی
البته این مورد ممکن هست بخاطر Render کردن فونت ها هم باشه ، اما اول سعی کنید فونت ها را از این طریق نصب کنید.
اگر حل نشد در این مورد جستجو کنید.
یک مشکل دیگه که من با لینوکس دارم فونت داغون فارسی داخل مرورگر هست یا خیلی ریز و نازک هست که چشم درد میگیره یا خیلی ضخیم که بازم راحت نیستم باهاش
فونت های true type هم نصب کردم و از تنظیمات مرورگر انتخاب کردم بازم مثل ویندوز نیست
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 18:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
دوستان فونت فارسی (منظورم مثلا سری B هست) با wine سازگاره؟
بعد از نظر فارسی ساز برای فوتوشاپی که نصب کردیم چی کار کنیم؟
---------------------------------------------
--------------------------------------------
سوال دیگر ان که : به نظر شما از نظر درایور فدورا قوی هست (مثل ubuntu و توضیع های مختلف ان)؟
باتشکر از پاسخ شما
فرقی ندارند همه توزیع ها درایور های یکسانی دارند بجز در چند مورد ناچیز ولی میتونید درایور رو از منابع هم دانلود کنید
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 19:21

نوشته اصلی توسط
LIAN2
با Wine فوتوشاپ را تست نکردید؟

نوشته اصلی توسط
elementary
خب از یه چیز بهتر استفاده کن از gimp استفاده کن هم سبک تره هم یکمی خلوت تره شاید اولش کمی کار باهاش برات مشکل باشه ( قبول کن اوایل کار فتوشاپ هم برات مشکل بود )
تازه تم های مختلف هم داره یکیش کاملا شبیه فتوشاپ هست ..
از خود فتوشاپ هم میتونی استفاده بکنی با استفاده از نرم افزار wine یک سری کار هارو توش نمیتونی بکنی مثل اینکه عکس رو از دسکتاپ لینوکس بکشی بندازی تو فتوشاپ این قابلیت رو نداره
http://www.bendangelo.me/install/201...on-ubuntu.html
البته شنیدم تازگی مشکلات cs6 حل شده و تو لینوکس اوکی هست فقط خیلی بیش از حد منابع مصرف میکنه
ممنون از پاسخ شما 2 دوست عزیز ،
برای بنده که چندین سال هست که با قتوشاپ کار میکنم و نیاز به استفاده حرفه ای از فتوشاپ دارم عملا جایگزین کردن gimp یا هر نرم افزار دیگری در هر سیستم عاملی غیر ممکن هست برام.
چرا که بنده گرافیست هستم و شغل و راه در آمدم وابستگی شدید به فتوشاپ داره.. و ممکن نیست تا بتونم وقت بذارم تمامی فوت و فن هایی که با فتوشاپ بلدم رو با نرم افزار دیگری یاد بگیرم.
فتوشاپ رو با wine تست کردم روی ubuntu صرف نظر از کندی و لاگ در بعضی از مواقع که قابل چشم پوشی بود برای روتوش تصاویر و حتی طراحی تصاویر ثابت کاملا پاسخگو و عالی بود.
ولی وقتی صحبت به طراحی متحرک و انیمیشن می رسید واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.. سرعت سیستم به شدت کند می شد ( فکر کنم 100% منابع مصرف می شد
) فتوشاپ کاملا هنگ می کرد و force close می شد.
امیدوارم که Adobe یکم روابطش رو با لینوکس بهتر کنه.. آخه الآن mac هم فتوشاپ داره. چرا لینوکس نداشته باشه واقعا..
-
-
February 16th, 2015, 19:24
درسته... خیلی سخت هست که به Gimp مهاجرت کنید.
با mac دوست هست چون کاربران Mac هزینه پرداخت می کنند :D

نوشته اصلی توسط
Pars98
ممنون از پاسخ شما 2 دوست عزیز ،
برای بنده که چندین سال هست که با قتوشاپ کار میکنم و نیاز به استفاده حرفه ای از فتوشاپ دارم عملا جایگزین کردن gimp یا هر نرم افزار دیگری در هر سیستم عاملی غیر ممکن هست برام.
چرا که بنده گرافیست هستم و شغل و راه در آمدم وابستگی شدید به فتوشاپ داره.. و ممکن نیست تا بتونم وقت بذارم تمامی فوت و فن هایی که با فتوشاپ بلدم رو با نرم افزار دیگری یاد بگیرم.
فتوشاپ رو با wine تست کردم روی ubuntu صرف نظر از کندی و لاگ در بعضی از مواقع که قابل چشم پوشی بود برای روتوش تصاویر و حتی طراحی تصاویر ثابت کاملا پاسخگو و عالی بود.
ولی وقتی صحبت به طراحی متحرک و انیمیشن می رسید واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.. سرعت سیستم به شدت کند می شد ( فکر کنم 100% منابع مصرف می شد

) فتوشاپ کاملا هنگ می کرد و force close می شد.
امیدوارم که Adobe یکم روابطش رو با لینوکس بهتر کنه.. آخه الآن mac هم فتوشاپ داره. چرا لینوکس نداشته باشه واقعا..
-
-
February 16th, 2015, 19:30
-
-
February 16th, 2015, 19:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
LIAN2
درسته... خیلی سخت هست که به Gimp مهاجرت کنید.
با mac دوست هست چون کاربران Mac هزینه پرداخت می کنند :D
نمیشه کاربران لینوکس هم هزینه پرداخت کنند؟لایسنس و ..
به نظر من تنها عیب لینوکس بحث گرافیگ هست ......
-
-
February 17th, 2015, 22:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jahromweb
نمیشه کاربران لینوکس هم هزینه پرداخت کنند؟لایسنس و ..
به نظر من تنها عیب لینوکس بحث گرافیگ هست ......
بنظر من بیشتر مشکل دوستان با Gimp، عادت نداشتن با چیدمان آیکونها و همچنین HotKey ها هست.
بهتون توصیه میکنم افزونه Photoshop Tweak رو نصب کنید.
بعد از نصب افزونه، خیلی از کلیدهای میانبر همانند فتوشاپ میشود. ظاهر گیمپ هم به این صورت خواهد شد:
-
تعداد تشکر ها از kamrava به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 15:39
واقعا زیباست!
این برای سرور استفاده میشه یا سیستم شخصی؟
-
تعداد تشکر ها از takpar7 به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 15:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takpar7
واقعا زیباست!
این برای سرور استفاده میشه یا سیستم شخصی؟
خب این توزیع برای سیستم شخصی ساخته شده ولی شما میتونید به عنوان سرور هم ازش استفاده بکنید موردی نداره
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید