نوشته اصلی توسط
nima2010
باسلام خدمت همه عزیزان
بنده قصد خرید یک هاست دانلود با فضای 5 گیگ رو داشتم پست هایی که در انجمن بود رو خوندم ماشا الله انقدر سرویس دهنده ها زیادن که من آخر متوجه نشدم کدوم خوبه و به درد من میخوره، استفاده من از هاست دانلود برای دانلود شخصی روزانه ام هست برای همین به هاستی نیاز دارم که بشه روش رپیدلیج نصب کرد و محدودیت تعداد کانکشن هم نداشته باشه من فایل هام رو هر روز آپلود و دانلود میکنم برای همین به بک آپ نیازی ندارم،در حال حاضر یک دامین .tk دارم که از همون میخوام برای این کار استفاده کنم و در ماه حدود 60گیگ دانلود دارم آیا دوستان جایی رو باشرایط من سراغ دارن که معتبر باشه و کیفیت کارش رو امتحان کرده باشن؟ و آیا با شرایط من بهتر نیس که یک اکانت دانلود به جای هاست دانلود خریداری کنم؟ ،کدوم به صرفه تره برام؟ فایل هایی که من دانلود میکنم از سرور های شیرینگ که نیاز به اکانت پرمیوم داره نیست فقط همون ریموت ساده رپیدلیچ برام کافیه
قصد داشتم یک هاست دانلود از پردیس هاستیگ بگیرم ولی قرار داد برای 5گیگ 6 ماهه بود و من ترسیدم اگر کیفیت مناسب نباشه کل هزینه 6 ماه از دستم یره برای همین قبل از خرید از شما عزیزان پرسیدم تا شما که تجربه دارین من رو راهنمایی کنین
باتشکر منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم