فکر کنم مبالغ زیر 100 تومن را سریع انجام می دهند؛ بین 1 تا 15 دقیقه؛ تست شده.
فکر کنم مبالغ زیر 100 تومن را سریع انجام می دهند؛ بین 1 تا 15 دقیقه؛ تست شده.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
دوست عزيز شما پروژه هاي كه در ذهن داريد رو عملي كنيد. نگران بقيه نباشيد...كاربر براتون جذب ميشه.
اينكه رقباي شما خدمات بدون كارمزد ميدن دليل نميشه كسي سراغ شما نياد.
.
.
.
بعنوان مثال: بنده الان پنل پيامك رايگان با كلي امكانات ارائه ميدم. همه ايران از من پنل ميگيرن؟ نه. الان ديگه بقيه سايتهاي پيامكي درشون رو تخته كن؟ نه.
اونا هم كارشون رو ادمه ميدن و نتيجه هم ميگرن.داريم توي اينترنت يك كشور 70 ميليوني فعاليت ميكنيم نه سر كوچه! يه درياي بزرگه كه تورت هرچي هم كوچيك باشه ماهي بهش ميخوره.
البته اين موردي كه من مثال زدم ريزه جزئيات زياد داره... ولي مثال كلي بود. (فقط مثال)
کارت هاشون از بانک اینده هست و زرین پال هیچکونه دسترسی به حساب ها نداره و تسویه هم 15 دقیقه نهایت بعد انجام میشه ما داریم راضی هم هستیم
به هر حال زرین پال یکی از قدیمی ها هست و اولین شرکت ارائه درگاه واسطه درسته بهترین میشه گفت هست ولی سایت خوب با تبلیغات گسترده کنید شما هم قطعا یوزر های خودت رو به دست میاری مشتری های خودت
این همه بانک جدید باز شده کسی ازشون سرویس نمیگیره حساب باز نمیکنن !!؟؟
من بگم چیکار کنی موفق میشی ؟
تصویه حساب آنی ( زیر 10 دقیقه ) من به شخصه اولین بار در سیباپال دبدم
سایت شیک ( من jahanpay رو دوست دارم )
کارمز کم ( زرین پال )
ایده های جدید ( برنامه نویسی سیستم های پرداخت اختصاصی مثل freer کاری که زنده یاد jaypal با ادیت freer کرد )
درگاه موبایل ( payline )
اینا مثال های خیلی کوچکی بودند.همیشه ایده ی جدید هست.بگرد دنبال نیاز مشتری. مثلا به سایت های معروف درگاه بده وکارمزد نگیر ( تبلیغات )
من خودم از سیباپال استفاده میکنم و راضیم ! تصویه حسابش عالیه
چرا وقت و سرمایتون را روی یک کاری که قبلا به این خوبی پیاده شده می گذارید، بهتر نبست این سرمایه و وقت روی ایده های جدید تر بزارید؟ با یک اسکریپت اماده می خواهید با زرین پال رقابت کنید. سادهترین توجیه اینکه بدون کارمزد هست. شما یک حساب بانکی دارید روزانه چندین میلیارد گردش مالی داره و سود روز شماری که بانک به شما می ده چقدر هست؟ خوب این ساده ترین روش کسب درامدی هست که ررین پال می تونه داشته باشه
اين کارت ها دقيقا چه سودی رو برای زرين پال داره ؟
فکر نميکنم هيچ بانکی چنين چيزی رو متعهد بشه ولی اگر شما بانکی با اين شرايط ميشناسيد معرفی کنيد ممنون ميشم.
هدف ما از ارائه کارت بدست اوردن حداکثر سهم بازار هست و دليل اون هم حرکت به سمت مجوز هایی هست که ان شاء الله در سال آينده نهائی ميشه.
مهمترين نکته ای که الان برای کارت وجود داره اين هست که ما به کاربران خودمون روی اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد ارائه ميديم.
برای بدست اوردن بعضی چیزها باید از خیلی چیزها گذشت.... ......احتمال قوی باید به زودی شاهد بانک زرین پال باشیم!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)