-
February 16th, 2015, 16:50
مشکل در مورد ایمیل های سرویس Gmail & yahoo مربوط به سرور سنتوس و دایرکت ادمین
دوستان
مشکل ایمیل من رو دیوانه کرده !
با کلی سرچ و ورق زدن اینترنت متوجه شدم که تابع php برای سرور مجازیی که خودم کانفیگش کردم فعال است و در داخل دامنه ایمیل میشه زد با ورد پرس هم چک کردم ! اما ایمیل زدن به Gmail و yahoomail غییر ممکنه ؟ البته برعکس هم چک کردم اونها هم نمیتونن به ایمیلهای سرور من ایمل بفرستند !
آیا تنظیمی دستی برای درست کردن این مشکل در دایرکت ادمین هست ؟
تنظیمات SMTP هم برای سی پنل دیدم و خوندم که چیزی دستگیرم نشد ! لطفا کمک کنید این مشکل باید حل بشه !
-
-
February 16th, 2015 16:50
# ADS
-
February 16th, 2015, 17:36
عضو جدید
پاسخ : مشکل در مورد ایمیل های سرویس Gmail & yahoo مربوط به سرور سنتوس و دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
sami85
دوستان
مشکل ایمیل من رو دیوانه کرده !
با کلی سرچ و ورق زدن اینترنت متوجه شدم که تابع php برای سرور مجازیی که خودم کانفیگش کردم فعال است و در داخل دامنه ایمیل میشه زد با ورد پرس هم چک کردم ! اما ایمیل زدن به Gmail و yahoomail غییر ممکنه ؟ البته برعکس هم چک کردم اونها هم نمیتونن به ایمیلهای سرور من ایمل بفرستند !
آیا تنظیمی دستی برای درست کردن این مشکل در دایرکت ادمین هست ؟
تنظیمات SMTP هم برای سی پنل دیدم و خوندم که چیزی دستگیرم نشد ! لطفا کمک کنید این مشکل باید حل بشه !
احتمالا ای پی سرور شما بلاک شده از سمت این سایت ها.
هميشه براى فرداى بهتر تلاش ميكنيم ولى وقتى فردا مياد به فردا بهترى مى انديشيم...!
پس بگذار امروز بهترى داشته باشيم!
-
-
February 16th, 2015, 17:42
عضو دائم
پاسخ : مشکل در مورد ایمیل های سرویس Gmail & yahoo مربوط به سرور سنتوس و دایرکت ادمین
سلام
بررسی کنید ببینید ای پی شما در لیست اسپم نیست
همچنین ای پی امریکا در فایر وال سرور محدود نشده باشد
از roundcube ایمیل ارسال کنید و تست کنید
موفق باشید
-
-
February 16th, 2015, 19:49
دوستان تست کردم بدون مشکل هست تمام ایتمها سبز هستن خدارو شکر ! در این سایت چک کردم
Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted
میدونید من تو سایت دایرکت ادمین خوندم که از سال ۲۰۰۸ پورت از ۲۵ به ۵۸۷ تغییر کرده البته برای کار بهتر و سایتهای بزرگ .... ! و گفته از اوت لوک ماکرو سافت استفاده کنید ! و البته گفته از یک نره افزار spamblocker استفاده کنید این هم از منبع
http://help.directadmin.com/item.php?id=207
اما من نمی دونم به سایت میشه این رو حالی کرد یا نه ! که بشه صفحه تماس با ما رو به gmail لینک کرد .
http://help.directadmin.com/item.php?id=86
-