نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
برای روت از root’s SSH Keys استفاده کنید ( SSH )

Brute force باید فعال باشد و مقادیر رو صحیح ست کنید

login attempts را فعال کنید تا براتون ایمیل بیاد.

از Security Questions استفاده کنید

Password Strength Configuration را بر روی 100درصد قرار دهید تا پسورد های آسان قابل قبول نباشند .
مورد اول رو فعال کردم ولی چیزی که متوجه شدم این هست که بدون این مورد هم میشه با وارد کردن پسورد به اس اس اچ لوگین کرد . چطوری میشه این مورد رو جوری تنظیم کرد که تنها از طریق کی اس اس اچ باز بشه ؟
مورد دوم بهترین تنظیماتش چی هست ؟ الان اینطوری هست تنظیمات
http://up.vbiran.ir/uploads/24800142...5_15-35-32.png

و آیا اگر من داخل لیست سفید آی پی های خودم رو بزنم دیگه کسی نمیتونه روت لوگین بکنه با هیچ آی پی دیگه ای ؟ یا نه باز هم میشه از آی پی های دیگه لوگین کرد و فقط محدودیت ها از آی پی های لیست سفید برداشته میشه ؟

مورد سوم هم فعال هست و از همین طریق متوجه شدم یه روت لوگین داشتم

مورد چهارم چکار میکنه ؟

مورد پنجم هم چیزی نیست که به درد من بخوره . چون سرور در اختیار خودم هست و فقط یک اکانت که خودم ساختم روش هست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
درود

دوسj عزیز برای محدود کردن دسترسی به ssh جدا از تغییر مواردی مانند پورت سرویس SSHD میتوانید از deny ip استفاده کنید که فقط با آیپی خودتان بتوانید لاگین نمایید

در مورد WHM cpanel نیز با استفاده از قابلیت Host Access Control براحتی امکان محدود کردن دسترسی ورود های پنل امکان پذیر است

ارادت
ممنون . فقط مورد اول رو از کجا میتونم تصحیح کنم ؟
در مورد مورد دوم هم مشکلی برای تنظیم نیست ولی این قابلیت امکان لوگین از طریق قسمت ورود کاربران به هاست ( پورت 2083 ) رو هم میبنده ؟ یا نه فقط برای قسمت روت کاربرد داره ؟