@lovelife
اگه پولی از شما خورده شده توسط هیوج سرور با مدرک بگید!
@rayannet
همه شما رو میشناسندجواب کافی هستر ضمن با آی پی کاربر " shixaz " دو کاربر پیدا شد
HugeServer
shixaz
@lovelife
اگه پولی از شما خورده شده توسط هیوج سرور با مدرک بگید!
@rayannet
همه شما رو میشناسندجواب کافی هستر ضمن با آی پی کاربر " shixaz " دو کاربر پیدا شد
HugeServer
shixaz
سلام
من چند ماهه ovh هستم و تو اين چند ماه فقط 1 بار قطعي چند دقيقه اي از ديتا سنتر ديدم
بجز اون سرور ژينگ بسيار بالايي داره و هيچ وقت تا الان يوزرام مشكلي با isp ها نداشتند در صورتي كه قبلاً fdc دمار از روزگارم در آورده بود
سرعت پورت ثابت هست و يادم نمياد از يه مقداري كمتر شده باشه
امكانات كنترل پنلش انقدر زياده كه اصلاً نياز به ساپورتر نداريد
حالا مشكلاتش :
1- اينكه اگر سرور رو بدون كنترل پنل هاست بگيريد پارتيشن بنديو باقي قضايا ميمونه گردنتون كه من 1 هفته طول كشيد تا ياد بگيرم چطور پارتيشن بندي كنم
2- واقعاً حقيقته كه شبكش خيلي پيچيدس
3-نماينده هاشو داره كنسل ميكنه و بايد سرورمونو كنسل كنيم![]()
ovh مشکلی نداره اما ریسلرها دارند مخصوصا" hugeserver
من یک سرور از hugeserver گرفته بودم که بعد از حدود 15روز گفتن که از ماه دیگه نمی تونیم تمدید کنیم و شما فقط تا پایان ماه می تونید استفاده کنید. فکر کنید تازه بعد از 15 روز کانفیگ سرور برای برای انتقال backup طول کشیده بود که آماده بشه. بدون دلیل و بدون پرداخت خسارت و یا برگشت حتی قسمتی از پول سرور باید سرور را بعد از 15 روز بدون استفاده رها می کردم اما پول سرور را کامل پرداخت کرده بودم . عملا" 30 روز بدون استفاده و پرداخت برای هیچی انجام شد. اگر یک دلیلی برای کنسل هم داشتن خوب بود اما می گفتن فقط کنسل می کنیم و اگر می خواهید یک سرور از آمریکا سفارش بدید. من به خاطر این کار کلی ضرر کردم و 2 ماه کارم عقب افتاد. موقع انتخاب ریسلر دقت کنید. خرید مستقیم از OVH هم ساده نیست.
بنده یکی دو ماهی از OVH سرویس داشتم! البته از هیوج سرور نخریدم! از kimsufi خریداری شد که دوستان در همین انجمن واسه من Pay کردند...
سرور Corei7 920 با 8GBDDr3 و...
روش مجازی ساز Vmware Esxi نصب کردند واسم و نزدیکه 14-15 تا وی پی اس ویندوز و لینوکس روش داشتم(مدارکشم موجوده)
اوایل در ست کردن mac مشکل داشتم که بعد کلی کلنجار و سوال و این ور اونور به هر حال کلی فوت و فن یاد گرفتمو 3سوت کارارو انجام میدادم
خلاصه غیر این درگیری ست کردن mac آدرس که مشکل کم بودن بار فنی خودم بود هیچ کشکل دیگه ای نداشتم!
از لحاظ ارائه کردن سرویس فقط میکروتیک نمیشه داد!بقیه سیستم عامل ها راحت میشه کار کرد!
از لحاظ نتورک و آپ تایم واقعا عالیه!!!
مشکل اسپم هم که اینقدر میگید نداشتم!!!البته ویندوز یه جورایی اورجینال نصب کرده بودم و پورت هارو بسته بودم ولی درکل چیزی واسم نیومد...
همه جوره خوب بود...پینگش نسبت به ایران پایین و خوبه!!
ولی به نظر خودم واسه مجازی سازی یکم شاید اذیتتون بکنه ولی واسه هاستینگ عالیه!!!
ویرایش توسط itjavani : September 18th, 2010 در ساعت 00:48
این هیوج چیه؟ اسم سایته؟ انگلیسیش بنویسید بی زحمت.البته از هیوج سرور نخریدم
این به چه معنی هست در ovhکد:VAT ( 20 %)
هر ماه این درصد رو میگیرن یا نه؟
مالیات!
ماهانه است...
یوزر shixaz رو هنوز دارید ؟
با اینم پست بدید بد نیستا .
نظر شخصی بود
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)