نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
همانطور که دوستان گفتند تو ایران سرویس ابری مورد نظر شما ارائه نمیشه, تنها موردی که دوستان اشاره کردند پارس پک بود ولی پارس پک هم سرویس مد نظر شما رو ارائه نمیده؛ پارس پک هم کلود لینوکس است با این تفاوت که خود کاربر می تواند مقدار رم و سی پی رو را به صورت آنلاین مشخص کند و ارتقا دهد و همچنین قابلیت انتقال سایت به صورت آنلاین با یک کلیک در عرض چند دقیقه از سرور ایران به اروپا و بلعکس را دارد(سایت همزمان بر روی دو سرور نیست).

اما جالبتر اینه که تو سرویس دهنده های خارجی هم سرویس مد نظر شما به راحتی پیدا نمیشه و اصولا هیچ کس برای هاست اشتراکی چنین سرویسی ارائه نمیدهد؛ پردازش ابری برای دارندگان سرور است؛ اگر سایت شما پر بازدید و سنگین است می توانید دو یا چند سرور اجاره کنید و پردازش ابری را پیاده سازی کنید و در غیر اینصورت برای کاربر اشتراکی هیچ تفاوتی ندارد که سرویس دهنده آن از چند سرویس ابری استفاده کند یا یک سرور چرا که باز میزان استفاده از منابع محدود است!
پردازش ابری زمانی کاربرد دارد که سخت افزار یک سرور برای سایت شما کافی نباشد! من فکر نمی کنم در هیچ هاستینگی اجازه داده شود که یک وب سایت از کل منابع آن سرور استفاده کند!
باسلام
حرف های شما تایید میشود
اما تا جایی که من اطلاع دارم (شاید اشتباه باشه) پارس پک از خدمات رایانش ابری دیتاسنتر تبیان استفاده میکنه
و به صورت واضح هم 1000 جای سایت نوشته که به صورت رایانش ابری هست
-------------------------------------------------------------------------------
درمور تبیان :
خدمات PCC
در صورتی که مشتری سخت افزار تهیه کرده باشد نیز میتواند از خدمات رایانش ابری تبیان استفاده کند. برای این کار مشتریان سخت افزارهای خود را در قالب collocation در مرکز داده تبیان واحد تهران، یا واحدی که از لحاظ فیزیکی به مشتری نزدیک تر است نگهداری می کنند. کارشناسان مرکز داده از طریق نرم افزارهای مجازی سازی(KVM، VMware، Xen) سخت افزارهای مشتریان (ذخیره سازی و محاسبات) را مجازی کرده و سپس با لایه مجازی شبکه ای ترکیب میکنند و آن را به سامانه رایانش ابری تبیان متصل میکنند. مشتری قادر خواهد بود از طریق پورتال مدیریت خدمات رایانش ابری تبیان، بر روی سخت افزارهای خود ماشین مجازی بسازد. مدیریت سرورهای مشتری کاملا به عهده کارشناسان مرکز داده خواهد بود و تنها واسطی که مشتری از طریق آن کار میکند، پورتال مدیریت خدمات است. امکان ترکیب خدمات با VPC (مدل ترکیبی یا Hybrid Cloud) وجود دارد.
- - - Updated - - -

لینک های مربوطه :
http://tebyanidc.com/fa/?page_id=348
http://parspack.com/cloud-hosting