به دنبال صحبت هاي كاربر hamid.soltani92 و سايرين :
در مورد قالب سايت شما در نظر بگيريد مثلا اقاي طراح x ، قالبي كد مي كنه و حين فروش قالب در فرم قرارداد ذكر مي كند امتياز كپي رايت طرح در اختيار اينجانب مي باشد و خريدار امكان تغيير نام طراح مثلا در footer را ندارد . خوب حالا اگر خريدار با تخفيف ( كه يعني قبول پذيرش تبليغ نام طراح در سايتش ) پذيرفت و خبطي كرد اقاي x ميتونه شكايت كنه !
نه اينكه شما مثلا قالبي رو درست كنيد و بدون پيش شرطي بفروشيد حالا ٥ روز ديگه طرف دوست داشت مثلا نام طراح رو پاك كنه ديگه قضيه فرق مي كنه ( منطق اينو ميگه كه حق با خريدار است و با هزينه اي كه در قبال زحمت طراح كه اين خدمات رو اراءه ميده حال مي تواند نام طراح رو پاك كنه چون شايد دوست نداشته باشه براي طراح تبليغاتي در سايتش بشود ! ، دقت كنيد نگفتم نام خودش رو قرار بده اين هم يكي از اشتباهات خريدار كه قابل پيگيري است )

من خودم طراح سايت هستم و هـر گاه قصد فروش قالب داشته باشم با مشتري در رابطه با اعمال قابل پيگيري خريدار صحبت مي كنم ،
حالا بعضي اوقات پيش شرط گذاشتم بعضي اوقات هم توضيحات شفاهي داده شد .
حالا بالفرض اگر پيش شرطي قرار ندادم ، اگر نام طراح رو مشتري از طرح من پاك كنه من با اين موضوع مشكلي نبايد داشته باشم و نخواهم داشت .

مثلا فرضا در سايت ديجي كالا ايا حتما بايد نام طراح باشد ؟!
خوب وقتي نيست حتما مذاكره كردند