نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
خوب ببینید دوست عزیز من قبلآ هم گفتم : صلاح کار هرکس رو خودش میدونه .
شاید فردی که قالب از شما خریده بخواد در هنگام ورود کاربر اسکریپت بزاره : من از ivahid گل قالب خریدم شما هم امتحان کنید .
شما نمیتونی بگی آقا ما رو تو رو خدا پیشنهاد نده .

شاید بخواد یک بنر بزرگ سردر سایت بزنه درود بر ivahid .. و شما رو تبلیغ کنه .
باز به خودش مربوطه .

بر خلاف اون :
ممکنه نخواد هیچ نامی از شما توی سایتش و قالبش امده باشه و هیچ تبلیغی از شما نشه .
باز به خودش مربوطه .

خوب دیگه داستان عوض شد .
خوب معلومه طرحی که از شما خریداری کردن به نام خودشون بزنند هم کار ناپسنده هم همونطور که گفتید موجب گمراهی .

شما میتونید قوانین توی ساتیتتون درج کنید و شخص بعد از قبول شرایط از شما مثلآ قالب رو خریداری کنه .
قانون : خریداران قالب سایت (یامورد مورد نظر شما) هیچ حقی برای تغییر حق Copy right (حذف یا تغییر نام) نداشته و ندارند و در صورت مشاهده Ivahid قالب مورد نظر را به صورت همگانی برای فروش قرار خواهد داد .

(حالا بعدش مشتری باید ببینه با قوانین شما میتونه کنار بیاد .. اگه کنار امد همکاری میکنه. )

بزارید کمی بازترش کنم

شما سایتی دارید و نیاز به قالب دارید : 1. قالب رایگان 2. قالب اختصاصی

اگر مورد 1 را انجام دادید یعنی شما شخصی حقیقی هستید و سایت شما در حال حاضر بزرگ نیست ، پس کپی رایت را قرار بدید مشکلی برای شما بوجود نمیاد بلکه کمی به طراح قالب هم کردید .

2. ولی شاید شما نیاز به قالب اختصاصی دارید :

در رابطه با ابن مورد : شاید شرکت بزرگی باشید و بخاطر شرایطی که دارید می خواهید کپی رایت قرار نگیره ، پس ما هزینه ایی را اعلام می کنیم و حذف می کنیم
اما شاید شما تنها یک فروشگاه و یا سایت شخصی باشید ، چه دلیلی باعث می شود که کپی رایت را قرار ندهید ؟

در رابطه با قالب رایگان که دانلود می کنید و بر روی سایت خود قرار می دهید ، واقعا چرا کپی رایت را سریع حذف می کنید و به نام خود ثبت می کنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
به شخصه دوست ندارم قالبی که هزینه طراحی اختصاصی براش میدم رو کپی رایت بزارم پایینش .
قالب اختصاصی هست و ماله یه سایت؛ عمومی اگر بود راه کپی رایت رو میزاشتم ولی قالبی که هزینه طراحی اختصاصی داده شده براش طراح پولش رو گرفته ؛ دلیلی نمیبینم کپی رایت رو بزارم.
شما قالب رایگان هم دانلود کنید کپی رایت را حذف می کنید
میشه بپرسم چه سود و ضرری داره که بر می دارید ؟
باور کنید عادت کردید فقط