با سپاس از دوستان گرامی،
با توجه به توضیحات دوستان و جستجوهایی که خودم داشتم به این نتایج رسیدم. لطفا اگر نظری دارید یا اشتباهی در آن میبیند بنده را تصحیح کنید:
1- ترجیحا دیتاسنتر اروپایی باشد که هم سرعت بهتر باشد و هم از نظر مسایل کپیرایتی حساسیت زیادی به خرج ندهند و ریسک بالایی نداشته باشم. سرورهای ایرانی ظاهرا تنها مزیتیشان سرعت نسبتا بالاتر و پینگ پایین تر است که به نظرم نسبت به معایبی که دارند و در واقع در مقابل مزایای سرورهای خارجی اصلا انتخاب مناسبی نباشد.
2- در مورد انتخاب بین ریسلر یا VPS دو نظر مخالف هم وجود داشت که ممنون میشم توضیحات بیشتری در هر مورد بدین. آیا اگر زمانی VPS باشم و بخواهم دسترسی مدیریت هاست یکی از سایتهای مشتریانم را به خودش واگذار کنم این امکان هست یا خیر؟!
3- بیشترین نگرانی من در مورد VPSها بحث مدیریت و کانفیگ و پشتیبانی آن هست. تا به حال یکی دو سرور کانفیگ کرده ام و اطلاعاتم کاملا صفر نیست ولی به دلیل حساسیت و اینکه مایلم همه چیز با بهترین کیفیت و اصولی انجام شود بحث کانفیگ و پشتیبانی اهمیت خاصی دارد. آیا راهنمای جامعی برای کانفیگ از 0 تا 100 یک سرور به صورت مرحله به مرحله وجود دارد؟ اگر نیست معمولا با چه هزینهای میتوان کانفیگ اولیه را انجام داد و آیا یکبار کانفیگ اولیه کافیست یا ممکن است مرتب به مشکل بخورم و نیاز به پشتیبانی پیدا کنم؟! همانطور که گفتم نیازهای من مشخص است و قرار نیست مرتب روی سرور دستکاری کنم. هزینه سرورهای Managed ظاهرا خیلی زیاد میشود و اگر درست متوجه شده باشم بهتر است هزینه را صرف Managed بودن سرور نکنم.
4- از وبسرور LAMP استفاده خواهم کرد و از Nginx صرفنظر میکنم.
5- رم حدود 2 تا 4 GB کافیست ولی به دلیل پیشبینی ارتقای سیستم از OS که 64 بیت باشد استفاده میکنم.
6- OVH ظاهرا روی کپیرایت خیلی حساس است و کار کردن با آنها ریسک دارد. درست است؟! Hetzner که ظاهرا مناسب است. در مورد Serverius و دیتاسنترهای هلند و انگلیس اطلاعات مناسبی پیدا نکردم.
7- منظور از SSL امکان ارائه ایمیل یا سایتها یا حتی وی*ان به صورت Encrypt شده است. حتما هزینه بالایی نیاز دارد؟! OpenSSL یا راهکارهای Opensource ارزان برای آن وجود ندارد؟
8- پنل هم نمیخواهم CPanel باشد. ظاهرا هم ریسک تحریم دامینهای ایرانی را دارد و هم هزینهاش بسیار بالاست. نظرتان درباره Webmin چیست؟
با توجه به تنوع بسیار زیاد فروشندگان به نظر شما بهترین راه انتخاب فروشنده معتبر کیست؟ خیلی از سرویسدهندهها لیست مشتریانشان را در سایت ندارند. آیا تعداد نوشتهها و تشکرهای یک فرد ملاک مناسبی برای اعتبار آن شرکت هست!؟ لطفا فارغ از مباحث همکاری بین شما، بنده را به عنوان یک سرویس گیرنده و خریدار راهنمایی کنید و اگر همکاران معتبر خود را میشناسید حتی به صورت خصوصی هم که شده پیام دهید.
ضمنا بنده هنوز اجازه ارسال پیام خصوصی در فروم ندارم. در صورت ارسال پیام خصوصی لطفا اطلاعات تماس خود را هم بفرستید.
با سپاس فراوان.