نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: بحث در مورد شبکه OVH

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : قبل از خرید سرور مجازی بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط shixaz نمایش پست ها
    شما چون یه بار خواستی از هیوج سرور خرید کنی و پول نداشتی خواستی اقساطی پرداخت کنید(!!!!!!)
    و قبول نکردن و شما از تون به بعد کسی میگه O میگین واسطه بده
    و اینا ربطش به این پست و شبکه ovh داره؟
    راحت باشید و عقدتونو خالی کنید
    خواستین بگید یه vb براتون نصب میکنم!
    اولا برای من نبودش و یکی مثل همه این هاست فروش ها دنبال سرور ازرون بودش و از اونجایی که تو این فروم مد شده هر کسی پست هاش بیشتره حتما کارش هم درست تره از ایشون سرور رو گرفتیم در ضمن قسطی هم نبودش قرار بودش بعد از تحویل سرور پرداخت بشه و اخرش هم معلوم شد چی کاره بودن و چی کار میکردن .
    خیلی ها دوست دارند تجربه ها رو تجربه کنند وقتی 200 تا هاست فروختی یدفعه دیدی سرورت خاموش شده و هویج سرور هم تو دسترس نیست فرضا هم باشه باید اول به هویج سرور ایمیل بزنی اون ایمیلت رو بخونه بعدش بزنه به واسطه بعدی بعد واسطه بعدی بزنه به دیتا سنتر این روش خرید از ovh هست

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rayannet نمایش پست ها
    شما HugeServer نیستیذ ؟!؟!؟! من شک ندارم user جدید hugeserver هست همون موقعه که از انجمن بلاک شد این یوزر میمومد و ... حالا هم تاپیک زده راجب دیتاسنتر مزخرفشون

یا سامان هست یا هویج ؟ خودشون نیستند یاران وفادارا و شیفته و ذوب شده هویج سرور اینجا زیاد هستند . اگر مشکلی نداشت و کارش درست بود هیچ موقع برای همیشه تو فروم بن نمیشد

2. تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)