-
July 19th, 2010, 01:54
عضو دائم
پاسخ : قبل از خرید سرور مجازی بخوانید

نوشته اصلی توسط
LoveLife
ovh دیتا سنتر خوبی هست ولی چون نمیتونید مستقیم خرید کنید و واسطه ها هم درست حسابی نیستند پس خوب نیست چون میشی مالک سوم سرور یه گزارش اسپم بیاد 24 ساعت وقت میدن رسیدگی بشه حالا این ایمیل باید سه دست بچرخه تا به شما برسه اون موقع سرورت خاموش شده و حسنی میمونه وسرورش .مطلب بعدی این دیتا سنتر بسیار حساس به وارز تورنت و هک و اسپم هست و بدون هیچ اطلاعی ممکنه سرور رو خاموش کنند چرا سرور هاشون ارزونه چون از یه دیتا سنتر دیگه میخرید و ربطی به ovh نداره تو این دیتا سنتر تمام سرور ها pc هستند و SLA گارانتی نیست و بقول اروپایی ها دیتا سنتر درجه 2 اروپایی هست حتی تو فروم OVH هم بخش جدایی براش درست کردن که ببنید زیاد علاقمند نداره خوب اینجا ایرانه و همه دنبال ارزونی و کسی رو کیفیت زیاد اهمیت نمیده
مثلا سرور DUAL CORE تو OVH 69 یورو هست ولی تو اون یکی دیتا سنتر یه QUAD CORE 6600 رو میتونید 50 یورو بخرید
Kimsufi - votre gamme de serveurs d
Offres d'h
کاملا تایید میشه ، حالا حتی اگه واسطه ها رو هم برداری و خودت بخری ، از دست اسپم و ... ایناش نمیشه دربری .
ای کاش آدم یکبار خلاف کنه و کلا سرور رو فرمت کنند ، اما آدم کاری نمی کنه و گیر بهت میدند .
شما چون یه بار خواستی از هیوج سرور خرید کنی و پول نداشتی خواستی اقساطی پرداخت کنید(!!!!!!)
و قبول نکردن و شما از تون به بعد کسی میگه O میگین واسطه بده
و اینا ربطش به این پست و شبکه ovh داره؟
راحت باشید و عقدتونو خالی کنید

خواستین بگید یه vb براتون نصب میکنم!
اون بحث جدا هست و شما جای بی ادبی و بی حرمتی یاد بگیر درست حرف بزنی ، ما 1000 و یک دلیل آوردیم و کاملا تخصصی و فنی و علمی ،
شما چی ؟ چز بی حرمتی و توهین کاره دیگه ای انجام دادی ؟
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010 01:54
# ADS
-
July 19th, 2010, 02:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shixaz
شما چون یه بار خواستی از هیوج سرور خرید کنی و پول نداشتی خواستی اقساطی پرداخت کنید(!!!!!!)

شما HugeServer نیستیذ ؟!؟!؟! من شک ندارم user جدید hugeserver هست همون موقعه که از انجمن بلاک شد این یوزر میمومد و ... حالا هم تاپیک زده راجب دیتاسنتر مزخرفشون
-
تعداد تشکر ها ازrayannet به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 02:11

نوشته اصلی توسط
shixaz

اولا برای من نبودش و یکی مثل همه این هاست فروش ها دنبال سرور ازرون بودش و از اونجایی که تو این فروم مد شده هر کسی پست هاش بیشتره حتما کارش هم درست تره از ایشون سرور رو گرفتیم در ضمن قسطی هم نبودش قرار بودش بعد از تحویل سرور پرداخت بشه و اخرش هم معلوم شد چی کاره بودن و چی کار میکردن .
خیلی ها دوست دارند تجربه ها رو تجربه کنند وقتی 200 تا هاست فروختی یدفعه دیدی سرورت خاموش شده و هویج سرور هم تو دسترس نیست فرضا هم باشه باید اول به هویج سرور ایمیل بزنی اون ایمیلت رو بخونه بعدش بزنه به واسطه بعدی بعد واسطه بعدی بزنه به دیتا سنتر این روش خرید از ovh هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

نوشته اصلی توسط
rayannet
شما HugeServer نیستیذ ؟!؟!؟! من شک ندارم user جدید hugeserver هست همون موقعه که از انجمن بلاک شد این یوزر میمومد و ... حالا هم تاپیک زده راجب دیتاسنتر مزخرفشون
یا سامان هست یا هویج ؟ خودشون نیستند یاران وفادارا و شیفته و ذوب شده هویج سرور اینجا زیاد هستند . اگر مشکلی نداشت و کارش درست بود هیچ موقع برای همیشه تو فروم بن نمیشد
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 02:12
پاسخ : بحث در مورد شبکه ovh
الان Fastserver و WebDD و
1eng همه دارن از OVH میدن
من جای آشغال نمیرم!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 02:57
ما چون یه بار خواستی از هیوج سرور خرید کنی و پول نداشتی خواستی اقساطی پرداخت کنید(!!!!!!)
در ضمن الان 2 تا سرور از ovh دارم ! اما برای هاستینگ نیست عزیزم !
یکی
http://www.ovh.co.uk/products/hg_2010_bestof.xml
یکی هم
http://www.ovh.co.uk/products/superp...l?bp=unmetered
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
یه موردی هم عجیب بوده برام اینه بعضا پینگ آی پی تو آی اس پی های ایران میره ! بدون هیچ دلیل مشخصی !
به خصوص صبانت و آسیا تک !
حتی پینگ گذاشتم داخل سرور ایران این مشکل رو دیدم !
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 04:33
عضو انجمن
اولا برای من نبودش و یکی مثل همه این هاست فروش ها دنبال سرور ازرون بودش و از اونجایی که تو این فروم مد شده هر کسی پست هاش بیشتره حتما کارش هم درست تره از ایشون سرور رو گرفتیم در ضمن قسطی هم نبودش قرار بودش بعد از تحویل سرور پرداخت بشه و اخرش هم معلوم شد چی کاره بودن و چی کار میکردن .
خیلی ها دوست دارند تجربه ها رو تجربه کنند وقتی 200 تا هاست فروختی یدفعه دیدی سرورت خاموش شده و هویج سرور هم تو دسترس نیست فرضا هم باشه باید اول به هویج سرور ایمیل بزنی اون ایمیلت رو بخونه بعدش بزنه به واسطه بعدی بعد واسطه بعدی بزنه به دیتا سنتر این روش خرید از ovh هست
حاالا شما که خوبه حداقل کل پولتون نرفت !!! ما که خریدیم پولمون که رفت هیج (240 دلار) - سرعت دانلود 10 مگابیت هم با زورمیداد از ما پول 1 گیگابیت گرفته بود !!!!!! و خیلی شبکه مسخره داشت که سرور مجازی کهمیساختم Time oute میداد بعد میگفت شما بلد نیستید فلان بسان گفتیم مهندس تو که بلدی درست کن خودشم بلد نبود درست کنه واسمون و یک هفته درگییر این بودیم که مشکل time out ای پی های سرور مجازی حل شد و پورت هم افتضاح و ابرومون هم برد با این سرور مزخرفش من مونده بودم چطور ملت اومده بود 5-6 تا صفحه ازش تشکر کرده بود !!!
این اقا سیاست کاریش این بود که قبل از خرید, با راهنمایی مشکلات سرور ملت به قول معروف ببخشیدا این حرف و میزنم خر ملت میکرد سرویس بش میداد اخه سرور این OVH نصف نصف سوده !!! چون مفتی ovh سرور بهشون میده حتی من تو تاپیک های قبل چند نماینده معرفی کردم از ovh که 50 دلار کمتر از هویج میدادن
-
تعداد تشکر ها از rayannet به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 15:35
@lovelife
اگه پولی از شما خورده شده توسط هیوج سرور با مدرک بگید!
@rayannet
همه شما رو میشناسند...
-
تعداد تشکر ها از shixaz به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 15:57
عضو انجمن
بحث در مورد شبکه دیتاسنتر ovh هست ، که بعضی چیزا رو پشتیبانی نمیکنه و مثلماً مشکلاتی رو به دنبال داره
دیگه چرا دارین در مورد هیوج سرور و .... بحث میکنید ؟
--------------------------
در ضمن با آی پی کاربر " shixaz " دو کاربر پیدا شد
HugeServer
shixaz
من قصد ایجاد مشکل رو ندارم
ولی چند مورد هست اینجا
1 : کاربری که محروم شده ، حق نداره دوباره بیاد تو سایت
2 : وقتی اشتباه اول رو میکنه ، نباید دوباره مشکل ایجاد کنه
3 : نباید به بقیه کاربرا توهین کنه ! ( یا تیکه پرونی یا ... )
4 : در مورد هیوج سرور ، خود منم که مثلاً آشنا بودم ، 3 تا مشتری براشون فرستادم ، هر 3تاشو روز اول 30 تومن جریمه کرد ! ( بابت یه چیز که هیچ جای دنیا در موردش نشنیده بودم = باز بودن پورت 445 )
حالا نمیگم خود هیوج سرور این کار رو کرده ، ولی چه خودشون ، چی دیتاسنتر کرده باشن واقعاً کار خوبی نیست !
5 : دیگه کسی ادامه نده ! اگه لازم میبینید تاپیک دیگه ای بزنید ، این تاپیک در مورد شبکه OVH هست
ویرایش توسط Roka : July 19th, 2010 در ساعت 16:37
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 19:00

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من جای آشغال نمیرم!
نه ممد داداش این حرفو نزن خداییش آشغال نیست ...
درسته نظر شخصیته ولی من باهاش حال میکنم .

نوشته اصلی توسط
LoveLife
وای داود جون عجب آفر هتلیه این 
دوستان به جای ما
http://www.ovh.co.uk/products/hg_2010_bestof.xml
ویرایش توسط Arte : July 19th, 2010 در ساعت 19:03
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shixaz
@lovelife
اگه پولی از شما خورده شده توسط هیوج سرور با مدرک بگید!
@rayannet
همه شما رو میشناسند...

پول ما که خوب خوردید ! مدرک هم میخواید ؟
گفتم که این خود هویج سرور هست
حس ششم من قوی هست سامان کوچولو . اون تصاویر هم که در تاپیک قبل از هک تا فحاشی ضمیمه کردم بی جواب موندا !!!
-