-
July 18th, 2010, 23:49
عضو دائم
پاسخ : نظر شما در مورد wildcard on

نوشته اصلی توسط
saeidj
free

تو مرحله تسته
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
<?php echo @$_SERVER['BLOGUSER'];?> اينو تو index بزنم؟
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
دقيقا فهميدي كه سيستم چيكار مي كنه؟ ساب دامنه مجازي مي سازه و بعد با whm ست شده و خودش ميره اكانت مي سازهو براي اين كار جواب ميده؟
نه ، من فقط بخش ساب دومين مجازيش رو گفتم.اينو تو ايندكس بزني وقتي با ساب دومين بياي بالا نام ساب دومين رو نشون ميده!حالا از اينجا به بعد مربوط به كد نويسي هست كه بايد ببيني اگه قبلا اين اكانت وجود نداره بگي فلان اكانت وجود ندارد و آماده ثبت است مثلا...نمونه:
سرويس ساب دامين رايگان
و بفرستيش به فرم ثبت نام،عضويت رو كه تكميل كرد اكانت تو whm براش ساخته بشه و تنظيماتش انجام بشه و در صورت تمايل مي تونه امكاناتي قرار بدي كه با ftp براش برنامه هايي نثب بشه و ...
الان دقيقا تو كدوم بخش مشكل داري؟ساخت اكانت در whm ؟
-
-
July 18th, 2010 23:49
# ADS
-
July 19th, 2010, 00:23
عضو انجمن
100% مشكل از اسكريپت نيست چون من با اين اسكريپت رو 2تا سرور ديگه كار مي كردم و هيچ مشكلي هم نداشت فرق اين بود كه قشنگ از راهه معمول wildcard on مي كردم اما رو اين سرور....
.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
دارم تست مي كنم hello نري بخوابيا 
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
نشد.
همينه بايد wild card on فعال بشه.
1 بار كارمون گيره هاستينگه ايران افتاد. بايد خودم برم يه سرور جدا بگيرم cp نصب كنم
-
-
July 19th, 2010, 00:28
عضو دائم
فكر كردم خودت ميخواي بنويسي!نگو آمادست 
حالا اين هاستينگه چرا فعال نمي كنه!اين كه چيز بدي نيست و روي اكثر هاست ها يا پيش فرض فعال ـه يا در صورت درخواست فعال مي كنن برات...
1 بار كارمون گيره هاستينگه ايران افتاد. بايد خودم برم يه سرور جدا بگيرم cp نصب كنم
بهترين ولي پرخرج ترين انتخاب 
اگه اسكريپت اختصاصي نيست و پابليك هست بفرستش برام يك چكي مي كنم تا فردا تونستم رو همين هاستت برات رديف مي كنم هزينه الكي دوباره ندي...
-
-
July 19th, 2010, 00:39
عضو انجمن
فكر كردم خودت ميخواي بنويسي!نگو آمادست
حالا اين هاستينگه چرا فعال نمي كنه!اين كه چيز بدي نيست و روي اكثر هاست ها يا پيش فرض فعال ـه يا در صورت درخواست فعال مي كنن برات...
مگه نميدوني خر من از كره گي دم نداشت.. حتما بلد نيست
بهترين ولي پرخرج ترين انتخاب
اگه اسكريپت اختصاصي نيست و پابليك هست بفرستش برام يك چكي مي كنم تا فردا تونستم رو همين هاستت برات رديف مي كنم هزينه الكي دوباره ندي...
تازه از شر سرور ها راحت شده بودم.
از نظر دادن اسكريپت كه مشكلي نيست اما مي دونم مشكل از هاستينگه. حالا ميدم يه نگاهي بكنب
-