سلام ممنون جناب عیسی لو
فعلا همینجوری اومد بالا که کار خودمان و برخی مشتریان راه بیفته و کم کم ایزو ها اضافه بشوند و دقیقا برای همین تاپیک زدیم که ببینیم بیشتر چه ایزویی کاربران نیاز دارند آنها را ابتدا قرار بدیم چون وقت پست دادن هر روز فعلا نیست .
اگر لطفا کنید ایزو هایی که فکر میکنید کاربران خودتان بیشتر درخواست دارند را بفرمائید (لینک دانلود هم باشد چه بهتر) تا در لیست کارمون باشه که در سایت قرار بدیم.
باتشکر
- - - Updated - - -
والله اول به صورت دایرکتوری لیستینگ خود IIS بود به یکی از کاربران خودمان که ایزوی 2003 میخواست لینک دادیم دانلود کند گیج شد گفت این که 3 تا ایزو هست کدومش دانلود کنم ؟
iso 2003 32
iso 2003 64
iso 2003 64/32
برای همین تصمیم گرفتیم از وردپرس استفاده بشه تا یه توضیح هرچند یک یا دو خط بشه برای هر ایزو داد و کاربران با اطلاع از آن اقدام به دانلود کند.
هدف بیشتر داخل کشور هست (همانطور که گفتم بیشتر برای مشتریان خودمان راه اندازی شد که از آن برای راه اندازی سرورها و vm هاشون استفاده کنند و هی تیکت نزنند و درخواست لینک نکنند)
طبیعتا برای بقیه هم کاربرد دارد و خارج کشور هم میتوانند دانلود کنند.
انشالله این مورد که گفتید اگر وقتش باشه و ببینیم دانلود خارج داره زیاد میشه عملی میکنیم اما فعلا 95% دانلود داخلی بوده بیشتر و اکثرا از سرعت کم دانلود ایزو از میرور خارج کشور رنج میبردند.
اگر ایزو خاصی مدنظر هست بفرمائید اضافه بشه فعلا در نظر دارم حداقل یک مرجع کوچک از 50 ایزو باشه تا کم کم زیاد بشه و موارد دیگر مثل قالب و همین cdn و ... روی آن کار بشه.
قالب مد نظری که پیدا نشد : یک قالب کلا شکل فایل دایرکتوری که تجملی نباشه و بسیار سبک باشه که هنوز پیدا نشد و فکر هم نکنم باشه آخر باید جداگانه فکر کنم طراحی کنیم.
باتشکر