نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: بحث در مورد شبکه OVH

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

پیش فرض پاسخ : قبل از خرید سرور مجازی بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها

البته در کل باید شاید کمی عبارت مزخرف سخت گیرانه باشه . اما از نظر پیکربندی شبکه بسیار سخت و مشکل هست و نمیشه که برای یک VPS ساده 10 هزار تومانی میکروتیک ، اندازه یک منجیر فنی شبکه باهاش ور رفت تا بهش شبکه داد . من خیلی راه ها رفتم ، شاید شما ها اصلا در مورد ARP چیزی نشنیده باشید ، خودم توی همین فروم سوال کردم در موردش و تا این حد پیشرفتم که بهش MAC آدرس بدم تا شاید شبکه رو بخواند .

با محمد بیچاره ( HugeServer ) اینقدر باهاش ور رفتیم که بشه مثل 192.16.1.10 بهش داد که در کی از وی پی اس های ویندوز بالا بیاد که دستمان برای تغییرات بالاتر باشه . اما نشد که نشد .

نامردی هم نباشه باید از لاین Stable که داره تعریف کرد که افت سرعت نداره ، اما هدف من روشن کردن وضعیتش بود که همه دوستان کور کورانه ازش طرفداری کردند .

با لحن تند و بی ادبانه در همین تاپیک از ما پذیرایی کردند و بدون تفکر و تحقیق در این مورد پست دادند

من با میکروتیک کار نکردم، آرپ تیبل ثابت نداره؟ (Static ARP Table) که بشه بهش مستقیم آدرس مک شبکه رو داد جای آدرس آی پی؟ اگه داشته باشه، میتونید مک آدرس تمام سوییچ ها و روتر های شبکه رو از دیتاسنتر بگیرید، به علاوه Gateway اینترنتشون، به صورت استاتیک Route کنید تا برسید به دیتالاین اصلی!!!

2. تعداد تشکر ها ازsrashedian به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)