نقل قول نوشته اصلی توسط samenbaner.ir نمایش پست ها
سلام خسته نباشید
نه تنها شما بلکه اگر مشتریان دیگری که سفارش دادند در اطلاعات ارسالی خود دقت نکرده بودند الان بنده براشون لوگو بازم نمی زدم . چون وظیفه من نیست که اشتباه دیگران را به عهده بگیرم . تغییر در لوگو یک جمله کاملا اشتباه است وقتی که طراح از ایده و توان خود استفاده کرده و یک خروجی از لوگو شما در آورده معنی تغییر یعنی چه ؟ یعنی من بیام ن را کج کنم ؟ چرا چون مشتری میخواهد ؟ خیر این درست نیست تغییرات در لوگو به هیچ عنوان قابل اعمال نیست جون لوگو مثل هدر یا بنر یا حتی طراحی سایت نیست که بتوانی در ان دست بزنیم .

اما در اطلاعات ارسالی شما چنین آمده است که فرموده ایید ؛
ادرس سایت را ذکر کردید و توضیحات شرکتتون را درون و زیر قرار دادید خب مرد مومن بنده از کجا بدونم شرکتتون و سایتتون با هم فرق ندارد ؟ اتفاقان شرکتشون اسمش فناوران جهان است و از اسمش مربوط به خدمات ( شاید ) اینترنتی و رایانه باشد و تصادفا ادرس سایت این کاربر عزیز هم فروش هاستینگ هست بنده از کجا بدانم فرق می کند !
نمیدانم اشتباه از من بوده یا از شما !

- - - Updated - - -

و بار ها بارها و بارها اعلام کردم چه در این تابیک و چه در شاپ کیپر و سایت توضیحات حتی در تلفنی و در یاهو تایید نیست .
شما که تغییر نمیدید چرا اونروز گفتید الان انجام میدم در تایپیک هم اعلام کنی تحویل گرفتم من امشب بتون می دم اما این امشب الان 7 روزه ندادید الان که گفتم باز همون اولی رو فرستادید
3 - 4 بار پی دادم گفتید تغییر دادم یکم هنوز کار داره براتون میفرستم اما همش ظاهرن دروغ بود
پی های یاهو هنوز موجود هستند
و نتیجه هم اینکه ارزش بحث ندارد که اعصاب خودمون بخااطر یک لوگو خراب کنیم
موفق باشید