نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: درخواست وی پی اس لینوکس با کرنل اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست وی پی اس لینوکس با کرنل اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    7 تا مورد لیست کردی ، بعد هم vds خواستی ، یعنی وقتی من بهت رم 512 میدم ، 512 مگ از رم کل سرور کم میشه ، می خواد 1 مگ پر کنی ، می خواد 512 تا رو پر کنی ، پس من باید یکجوری هزینه سرور رو در بیارم ،

یا اینکه بهت 128 مگ رم بدم و 384 مگ هم شیر باشه ،،،،

این قضیه در مورد هارد هم صادق هست . دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو بخواهید ، بعد بگید که قیمت هم کم باشه .

قیمت مد نظر شما چنده ؟ 20 تومان ؟ ، بعد چه طوری خرج سرور در بیاد؟ . راه دیگه هم هست که سر شما رو کلاه بزاریم و کم فروشی کنیم و شما هم راضی باشی .

اما این کارا از ما بر نمیاد .
    سلام
    اولا که شرکت بالا رم 512 رو ددیکیت گرفتن، یعنی ایشون هم 512 مگابایت از رم سرورشون کم میشه...
    دوما، من دو سال هست کارم شبکه و سرورهای تحت شبکه هست، نزدیک به 3 ماه هم اینجا در خدمتتون هستم... به اندازه کافی با قیمت سرور ها و وی پی اس ها آشنایی دارم...
    قیمت یه سرور با رم 16 گیگابایت 250 هزار تومان ماهیانه هست تقریبا... این سرور میتونه به 12 تا 14 VDS با رم یک گیگابایت سرویس بده که خودتون بهتر میدونید قیمت هاش چند هست... اما در این مورد هم به سایت خودتون مراجعه میکنم... 45000 تومان در هر ماه... حالا یه محاسبه کوچک: 10*45000 که میشه 450 هزار تومان (تازه من 10 سرور مجازی در نظر گرفتم که مسلما خودتون هم میدونید بیشتر میشه داد، اونم با این حجم رم که احتیاج چندانی به Burst نداره)... پس شما یه سرور خریدید ماهی 250 هزار تومان، نه، 300 هزار تومان (که نیست عمرا، اگه انقدر میخرید دارن بهتون گرون میدن، یه سر به OVH بزنید)... پس شما پول سرورتون که در میاد هیچ، ماهیانه حداقل ممکن 150 هزار تومان فقط از روی یکی از سرور هاتون سود میکنید... پس چطور میگید خرج سرور هم در نمیاد؟؟؟!!! حالا اگه کسی بخواد به جای این روش شما، سود مقطعیشو بیاره پایین و به فکر سود بلند مدت باشه و مثل خیلی شرکت های دیگه که الان 5 تا سرور (یا بیشتر) دارن کارشو عادلانه توسعه بده، به نظرتون ضرر میکنه؟؟؟ یا خرج سرورهاش در نمیاد؟!!!!!!!!!؟ همین جناب نوین سایت که به جای 40 گیگابایت هارد 50 گیگابایت میدن، به جای 500 گیگابایت پهنای باند هم 1.5 ترابایت میدن، قیمتشون هم 5000 تومان از شما کمتر هست دارن ضرر میکنن؟

به هر حال، این تاپیک در بخش درخواست ها و تنها برای دریافت آفرهای شما مطابق با خواست مشتری (من) ایجاد شده، لطفا در این مورد تاپیک جدیدی ایجاد کنید یا پاسختون رو در تاپیک مناسبی ارسال کرده و اینجا فقط لینکش رو بذارید...
    ویرایش توسط srashedian : July 18th, 2010 در ساعت 14:32

2. تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)