نقل قول نوشته اصلی توسط rayannet نمایش پست ها
اگر هنگام سفارش لینوکس سفارش دهید IP/password روت سرور را برای شما به ایمیل تون ارسال میکنند اگر هم ویندوز سفارش دهید IP/password Administrator را برای شما ارسال میکنند که میتوانید از طریق ریموت به ان وصل شوید

شما میتونید مجازی سازی انجام دهید ! چون میخوای سرور مچازی ویندوز بدی پیشنهاد میدم سرور را Vmware ESX سفارش دهید. میتونید مجازی سازی های دیگه مثل Hypervm+Xen یا Vmware Server 2 نصب کنید.

پیشنهاد میدم چون تا الان اشنایی با لینوکس و سرور نداری از یکی از نمایندگان ان مثل ded24.com که الان از اینجا سرویس میده خریداری کن هم ارزونتر پات در میاد هم راهنمایی ات میکنه واست مجازی سازی و ... هم انجام میده و تحویلت میده

سلام

ممنون از جواب اما بازم سوال داشتم

فرق بين Vmware ESX و Vmware Server 2 و Hypervm+Xen چيه ؟

من مي خوام سرور خودمو به 4 VPS تقسيم کنم و داخل هر وي پي اس ويندوز سرور 2003 بريزم. و کانفيگ nttacplusse انجام بدهم

به نظر شما بهترين مجازي ساز براي اين کار چيست ؟

سوال ديگه اين که من ويندوز سرور 2003 چطوري بايد روي وي پي اس ها نصب کنم ؟ از کدارم قسمت ؟

بعد يک سوال ديگه داشتم

من وقتي مي خوام از xlhost سرور بگيرم مي زنه که اگه ويندوز بخواي بايد ماهيانه مثلا 30 دلار بديم. اما من اين طوري نمي خواهم

من مي خوام خودم ويندوز کرک شده اي چيزي روي VPS ها نصب کنم. اين ويندوز ها را از کجا بيارم ؟ چطوري ميشه نصب کرد

آيا کسي هست بهم ياد بده ؟ در عوض پول بگيره ؟

سوال ديگه اينکه فرق بين VPS و VDS چيه ؟

آيا وي پي اس هم بايد مجازي سازي کنيم ؟ يا اصلا چيز ديگه اي هست ؟

ممنون ميشم جواب منو بديد