نقل قول نوشته اصلی توسط rouhallah نمایش پست ها
این رفتار که شما دارید درست نیست
با اینکه من نماینده رسمی سی پنل هستم و زیر قیمت 40 هزار تومان می تونم بدم ولی هیچ وقت بازار را خراب نمی کنم
شاید شما پول و درامد نیاز نداشته باشید اما بدونید خیلی ها تو این نت هستند که منبع درامدشون از این راه

کاملا مشخص است مشکلی به کار شما است
قیمت شکنی تو این انجمن شده سنت ، کسی هم نمی گه چرا این کار را انجام می دید
دیگه ملاک برا خریدار خدمات و کیفیت کار ( اعمم از پشتیبانی و ....) نیست

فقط لازم کسی بگه من فلان محصول را نیاز دارم
فروشنده ها به جایی اینکه خدمات خودشون را بگویند و قیمت ها ثابت باشه و خریدار بر اساس کیفیت خدمات رسانی خرید کند متاسفانه فقط قیمت را میشکنند ( البته این جور افراد بعد مدتی هم کارشون تعطیل میشه )

اقا این رقابت و سنت بازار شکنی را بزارید کنار
هر کسی را هم دید قیمت ها را مشکند سریعا بهش اخطار بدید

مشهدهاست یک شرکت معتبر و شناخته شده است . کسانی که سنشان در دنیای وب بیش از 5 سال است ، مارو باید بشناسند .
ما تعدادی لایسنس سی پنل از قبل بصورت یکساله خریداری کرده و فعال است . کنسلی آنها هم هزینه ای به من برگشت نمی خورد . لذا زیر قیمت می دهم تا دیگران بتوانند ازش استفاده کنند تا پول من هم نقد بشه . (‌میشه گفت لایسنس ها استوک است اما قابل تغییر است و روی آیپی جدید بصورت فوری می توان تنظیم کرد )‌
من به تعدادی از شرکتهای همکار هم پیشنهاد دادم که اگر لایسنس نیاز دارند از لایسنس های فعال ما استفاده کنند و مسلما تعداشان محدود است و به زودی تمام می شود !!

از همین جا به کلیه همکاران گرامی هم پیشنهاد می شود که اگر لایسنس نیاز دارند از لایسنس های پیش فعال شده من با زیر فی من استفاده کنند . تحویل فوری است .