نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سوال درباره انکود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

پیش فرض پاسخ : سوال درباره انکود

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    اخه عزیز دلم چرا رو چیزی که هیچ گونه تجربه ای ندارید همینجوری حرف میزنید

یه فیلم 720p با زمان متوسط 100 مین نهایت یک ساعت طول میکشه
    شما چند مدتی هست که توی همه ی بحث های انکودینگ شرکت میکنید و فکر میکنید که تجربه ی زیادی دارید و خدای اینکار هستید . جالبه که اولین شخص و گروهی که توی ایران همون موقعی که bob از دور خارج شد ( کمی قبل از تمام شدن bob هم محدود سریال میزدم ) سریال هارو زد بنده بودم و توی ایران و توی خارج هم اکثرا بعد از bob از ریلیز های من استفاده میشد . و جالبه که یکی از چند عضو bob با من صحبت کرد همون قبل از تعطیلیش و حتی چند ریلیز من رو دیده بود و نظر و پیشنهاد در مورد تنظیمات به من داد . همون زمانی که هیچ شخصی نمیدونست در ایران ری انکود چی هست اصلا برنامه و تنظیماتش چی هست . فکر کنم 3 سال پیش بود و فکر کنم خرج چندین ماه زندگی شمارو بنده فقط پول پای سرور هام دادم در چند دوره ای که فعالیت کردم . پس لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید

شمایی که اطلاعاتت در همین حد هست که فکر میکنی سرعت و کیفیت به برنامه ی ری انکود ربط داره و اطمینان دارم و اطمینان صد در صد هم دارم که ابدا تنظیماتی که کار انجام میدی رو نمیدونی کجای برنامه هست و کدوم فاکتور توی کیفیت و سرعت نقش داره .

نظرتون محترم ولی خواهشا نظرتون کارشناسی باشه نه همینطوری الکی بر مبنای تنظیمات خودتون و کاری که خودتون تحویل میدید . بنده گفتم با بهترین کیفیت . نه کیفیت کار شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nimap نمایش پست ها
    بستگی به کانفیگت داره یک فیلم 1.30 ، 1080 به 720 ری انکود پروفایل نرمال بکنید یک تا دو ساعت طول میکشه که بستگی به سخت افزار هم داره اما شما بیای روی همین فیلم mask بزنی بخوای نویز گیری کنی تا 5 ساعت هم طول میکشه یا که یکی میاد 3 step ری انکود میکنه که میره بالا 4 ساعت برای همین ریلیز های خوب همیشه دیرتر میاد، پس زیاد سر زمان انکود با هم بحث نکنید
    بالاخره دیدم کسی در این انجمن میدونست ریلیز و ری انکود دقیقا چی هست و تنظیمات چی هست و چی نیاز داره . مرسی
    ویرایش توسط hoka : February 3rd, 2015 در ساعت 23:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)