شما چند مدتی هست که توی همه ی بحث های انکودینگ شرکت میکنید و فکر میکنید که تجربه ی زیادی دارید و خدای اینکار هستید . جالبه که اولین شخص و گروهی که توی ایران همون موقعی که bob از دور خارج شد ( کمی قبل از تمام شدن bob هم محدود سریال میزدم ) سریال هارو زد بنده بودم و توی ایران و توی خارج هم اکثرا بعد از bob از ریلیز های من استفاده میشد . و جالبه که یکی از چند عضو bob با من صحبت کرد همون قبل از تعطیلیش و حتی چند ریلیز من رو دیده بود و نظر و پیشنهاد در مورد تنظیمات به من داد . همون زمانی که هیچ شخصی نمیدونست در ایران ری انکود چی هست اصلا برنامه و تنظیماتش چی هست . فکر کنم 3 سال پیش بود و فکر کنم خرج چندین ماه زندگی شمارو بنده فقط پول پای سرور هام دادم در چند دوره ای که فعالیت کردم . پس لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید
شمایی که اطلاعاتت در همین حد هست که فکر میکنی سرعت و کیفیت به برنامه ی ری انکود ربط داره و اطمینان دارم و اطمینان صد در صد هم دارم که ابدا تنظیماتی که کار انجام میدی رو نمیدونی کجای برنامه هست و کدوم فاکتور توی کیفیت و سرعت نقش داره .
نظرتون محترم ولی خواهشا نظرتون کارشناسی باشه نه همینطوری الکی بر مبنای تنظیمات خودتون و کاری که خودتون تحویل میدید . بنده گفتم با بهترین کیفیت . نه کیفیت کار شما
- - - Updated - - -
بالاخره دیدم کسی در این انجمن میدونست ریلیز و ری انکود دقیقا چی هست و تنظیمات چی هست و چی نیاز داره . مرسی