-
February 3rd, 2015, 17:16
پاسخ : آیا امکان داره اطلاعات مشتری توسط شرکت هاستینگ مور سواستفاده قرار بگیره؟

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
گفتم شرکت دارای رزومه
ایشالا شمام یه روزی شرکت ثبت میکنی
اتفاقا شرکت ثبت کنی بیشتر روت فشار هست
اون فردی که نام میبرید اون شرکت هاست نداشت
شرکت کامپیوتری بود که این فرد نامشو زده بود تو سایتش شاید شرکت برادرش بود وگرنه روزنامه رسمیشون حرفی از هاست نبود
راستی شما که همشهری ما هستی چرا توی جلسات پلیس فتا ندیدمتون؟
شمالگان.میهن وبهاست پارس دو و اولین هاست رو میبینم شما نبودی
ازین شرکتا ثبت کنی بد نیست
ممنون از نظرتون باعث افتخار هست همشهری هستید بنده نمیدونستم!
بله درسته ولی حقیقتش رو بخوای وقت اداره شرکت فعلا ندارم. با دوستان دیگه کار کردیم اطلاع داریم خودتون هم گفتید فشار سنگینی روی ادم بوجود میاره هم هزینه ها و مشکلات دیگر...
هم از یه طرف دانشگاه میرم نمیتونم به هر حال ممنون از پیشنهادتون
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2015 17:16
# ADS
-
February 3rd, 2015, 17:26
عضو دائم
پاسخ : آیا امکان داره اطلاعات مشتری توسط شرکت هاستینگ مور سواستفاده قرار بگیره؟

نوشته اصلی توسط
TN Projects
دوست عزیز این حرفتون بطور غیر مستقیم و حتی خودتون هم متوجه نشدید اما توهینه ... با اینکار صرفا صورت مسئله پاک میشه.
شما منظورتون یک عده هست اما نتیجه گیری کلی برای این حرفتون اشتباست.
باتشکر از نظر شما دوست عزیز
علت حرف من : همون طور که گفتید این حرف درمورد عده ای هست اما شما تضمین میدهید که استارتر که اشنایی زیادی هم نداره با هاستینگ ها از همون عده خرید نکنه؟
به هر حال بدیهی هست که اگر واقعا اطلاعات بسیار مهمی وجود داشته باشه بهترین انتخاب همان سرور هست
برای مثال : من قصد مزبانی سایت اصلی در ایران داشتم اما به دلیل ریسک (خودتون میدونید دیگه ، درواقع با این کار رمز سرور و اطلاعات مشتری و ... در اختیار هاستینگ دیگر قرار میگیره) از این مورد صرفه نظر کردم و اگر بخواهم در ایران باشه حتما از وی پی اس استفاده میکنم
قصد توهین به هیچ کدام از همکاران ندارم اما ریسک در این مورد را نیز زیاد نپسندیدم چون واقعا چیز مهمی هست
ارادتمند شما
مهدی تمدن
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید