نقل قول نوشته اصلی توسط javid.a نمایش پست ها
سلام

یک عدد سرور مجازی ویندوزی 2003 می خوام با حداقل یک گیگ بایت رم و cpu قابل قبول ک بشه باش کار کرد پهنای باند ماهانه هر چی بیشتر بهتر ، مکان فیزیکی سرور ها اصلا مهم نیست ، فقط ایران نباشه !! نوع مصرف هم دانلود و آپلوده به مقدار محدود و انجام یه سری تسته ! اگر از تورنت هم پشتیبانی کنید ک بهتر . آپ تایم بالا بسیار برام مهمه حداقل قطعی تو کل ماه از یک رو تجاوز نکنه ( خیلی زیاد گفتم یه روز) هزینه هم ، هزینه معمول اینگونه سرور ها باشه ک دیگه همه در جریانش هستید و اما شرط

خواهشا فقط دوستانی ک می تونن این شرط رو قبول کنند آفر بدند ، متاسفانه من دو بار از جاهای مختلف سرور گرفتم ک اولی بعد از سه روز و دومی بعد از دو هفته ناپدید شدن فروشندگان ! در نتیجه اینبار می خوام ک برعکس کار کنم ، می خوام ک یه بارم ک شده فروشنده به مشتری اعتماد کنه شما سرور رو تحویل من می دید و من آخر هر ماه هزینه رو می دم ، حداقل به مدت دو ماه طبق این روال کار می کنم . و بعد از دو ماه اگه اوکی بود طبق روال همیشه هزینه رو اول هر ماه پرداخت می کنم ...

دوستانی ک دارای نشان اعتماد و درگاه پرداخت مستقیم ، نه واسطه دارند در اولویت هستند ...

با تشکر
سلام
سوابق ما در اینترنت مشخصه دارای نماد اعتماد هستیم
سرویس شمارو میتونیم تقدیم کنیم از لوکیشن های مختلف
قطعی هم نداریم خوشبختانه
http://www.webhostingtalk.ir/f15/118996/?highlight=