-
February 1st, 2015, 21:36
عضو انجمن
کنترل پنل ایرانی - پارس پنل
درودی به سفیدی ماه بر دوستان عزیز
بنده و یوزر secureconfig در همین انجمن و یک شخص برنامه نویس حدود دو هفته پیش تصمیم به نوشتن یک کنترل پنل تحت وب برای هاستینگ کردیم (همانند سی پنل دایرکت ادمین و...)
راستش رو بخواید اول تصمیم گرفتیم هزینه لایسنس به اون اضافه کنیم اما وقتی فکر کردیم خودمون هم یک زمانی با خرید دایرکت ادمین و سی پنل مشکل داشتیم تصمیم گرفتیم این کار رو به صورت رایگان انجام بدیم و به صورت متن باز نرم افزار رو منتشر کنیم و از اون موقع یک سری از کد ها رو هم نوشتیم اما به زمان بیشتری در حدود 6 ماه تا یک سال برای تکمیل نیاز خواهیم داشت ...
حالا میخواستم نظرتون رو اعلام کنید:
1در مورد اینکه این پروژه به نظرتون ارزش وقت گذاشتن داره یا خیر
2.در مورد اسم این کنترل پنل -که در حال حاضر اسم پارس پنل رو انتخاب کردیم-
سیستم عاملی که در حال حاضر روش شروع به نوشتن کردیم centos 7 هست و بعد از اتمام پروژه برای هماهنگی بر روی سایر سیستم عامل ها نیز باید مدتی زمان گذاشت...
دوستان اگر نظری پیشنهادی انتقادی دارند خوشحال میشیم بشنویم و مخصوصا این نظرات اگر در مورد امکانات کنترل پنل باشه واقعا به ما کمک خواهد کرد شما به عنوان یک کاربر از این کنترل پنل چه انتظاراتی رو دارید ؟ به نظرتون چه امکاناتی میتونه باعث برتری این کنترل پنل از سایر رقبا بشه ؟
از همین الان از دوستان عزیزی که با نظراتشون ما رو همیاری میکنند و به ما دلگرمی میدهند سپاس گذارم.
-
تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید
!MihanIt!, Dictator_, jahromweb, mizban97, mohsen_sh, MrHS3c, nima73, omid3963, ourweb, s0NY, secureconfig, TN Projects, w.h.t, yeganehha, zio
-
February 1st, 2015 21:36
# ADS
-
February 1st, 2015, 21:45
عضو انجمن
پاسخ : کنترل پنل ایرانی - پارس پنل
1در مورد اینکه این پروژه به نظرتون ارزش وقت گذاشتن داره یا خیر
این حرف چیه عزیزم
مگر میشه ارزش نداشته باشه دوست عزیزم خود کفایی بده؟
اگر کارتون خوب باشه به نظرم لایسنسی هم باشد دوستان استقبال می کنند.
باتشکر - زنگنه
-
تعداد تشکر ها از!MihanIt! به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 21:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
این حرف چیه عزیزم
مگر میشه ارزش نداشته باشه دوست عزیزم خود کفایی بده؟
اگر کارتون خوب باشه به نظرم لایسنسی هم باشد دوستان استقبال می کنند.
باتشکر - زنگنه
سلام.
ممنون از نظر ارزشمندتان.
این حرف سجاد جان فکر میکنم مال زمانی هست که قصد لایسنس دار کردن داشتیم...
پروژه قراره کاملا رایگان باشه مانند لینوکس که رایگان هست !
بخش حمایت از ما هم قرار میدهیم برای علاقه مندان به حمایت از پروژه.
منتظر نظرات دیگرتان هستیم.
موفق باشید./
-
تعداد تشکر ها ازsecureconfig به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 21:54
عضو انجمن
سلام
چندین سال هست دوستانی میان تاپیک میزنن حتی عکس از داخل کنترل پنل هم به نمایش میذارن ولی دست اخر چیزی تحویل نمیدن
به هر حال هر تلاشی قابل تحسین هست ولی نظر بنده اینه خیر نمیتونین با سی پنل یا حتی دایرکت ادمین رقابت کنین . دلیلشم فکر کنم واضح باشه
قصد جسارت ندارم چون نظر خواستین بنده فقط نظر شخصیم را دادم
به هر حال ارزوی موفقت میکنم برای شما و تیم شما
-
تعداد تشکر ها ازFaraz4u به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 21:57
عضو انجمن
بسیار عالی
امیدوارم موفق باشید در صورتی که برای ui هم مارو قابل بدونین میتونیم باهاتون همکاری داشته باشیم زمانی که کدنویسی پروژه تکمیل شد
بازم اگه هر کمکی از دست بنده بر بیاد بفرمایید دریغ نمیکنم
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 21:57
عضو انجمن
باسلام
جاب بسی تشکر و تحسین هست
یا به قول دوستان BIG Like .
ولی باید ببینی چی می خوای درست کنی .
خیل باید قوی باشه تا بتونی جای دیگر کنترل پنل ها را بگیره .
یه جورایی راه خیلی سختی در پیش داری و خیلی باید مقاوم باشی .
ولی اگر به نتیجه رسید بنده خودم اولین نفری هستم که از سیستموتن استقبال می کنم .
-
تعداد تشکر ها ازyeganehha به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 21:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
چندین سال هست دوستانی میان تاپیک میزنن حتی عکس از داخل کنترل پنل هم به نمایش میذارن ولی دست اخر چیزی تحویل نمیدن
به هر حال هر تلاشی قابل تحسین هست ولی نظر بنده اینه خیر نمیتونین با سی پنل یا حتی دایرکت ادمین رقابت کنین . دلیلشم فکر کنم واضح باشه
قصد جسارت ندارم چون نظر خواستین بنده فقط نظر شخصیم را دادم
به هر حال ارزوی موفقت میکنم برای شما و تیم شما
درود بر شما و سپاس از نظر ارزشمندتون
ما تمام سعی خودمون رو میکنیم که به بهترین نحو ممکن بنویسیم اما دلیل اینکه نتونیم با دایرکت ادمین یا سی پنل رقابت کنیم رو واقعا نمیفهمم البته گفتید شما دلیلش واضح هست اما برای بنده نیست اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید.
باز هم تشکر از نظرتون 3>
-
تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 22:03
عضو انجمن
سلام و عرض ادب :
بسیار عالی عالی عالی...
به عنوان یک پیشنهاد :
امکانی قرار داده بشه که بتونیم از بقیه پنل ها(سی پنل و دایرکت ادمین و...) انتقال بدیم.
امکان نمایندگی و ... باشه.
امکاناتی همچون فعال سازی gzip compress در اون دارا باشه
رمز گذاری روی پوشه ...
امکان نصب اسکریپت های آماده از طریق پنل (نیوک ، وردپرس و ...)
درکل موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 22:04
با سلام
کار بسیار خوب و گامی در جهت موفقیت هر چه بیشتر همکاران محترم هستش فقط در نظر داشته باشید اگر قراره واقعا برای این کار جدی شروع کنید حتما تیم رو قوی تر کنید و یک تیم منسجم و متشکل از افراد حرفه ای داشته باشید هیچ وقت در این زمینه نامید نباشید برای مثال غولهایی مثل cpanel هستند چرا ما این کار رو کنیم چه بسا شما با در نظر گرفتن تجارب انها چیزی قوی تر تولید کنید انشاالله سعی نمایید کار رو شروع نکنید ولی اگر شروع کردید چیزی تولید نکنید که صرفا کاری انجام شده باشه قطعا تلاش خودتونو بزارید تا بهترین باشید تا انشاالله حمایت ما و تمامی همکاران رو همراه خواهید داشت و هر کمکی نیاز بود بنده و تمامی دوستان فروگذار نخواهیم بود به امید موفقیت روز افزون شما دوست گرامی
-
تعداد تشکر ها ازp2m به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2015, 22:12
عضو جدید
اول اینکه تبریک میگم به جهت اینکه تصمیم به عرضه رایگان گرفته اید،
اما اگر با هزینه باشه ولی هزینه رقابتی با DA, اگر مثلا دوستان DA رو ماهیانه 15.000تهیه میکنند، شما بدید 8.000. به عنوان مثال عرض کردم.
به نظر بنده دایرکت ادمین از نظر سادگی حرف اول رو میزنه اما رابط کاربری ضعیفی در برابر سی پنل داره. پنل شما میتونه تلفیقی از این 2 باشه..
جدیدا هم با پنل رایگان جدیدی به نام CentOS WebPanel آشنا شدم که از گرافیک مطلوبی برخورداره . مطمئنا پنل ایرانی شما باید از این پنل سرتر باشه بخصوص در مورد سرعت کار با پنل که یکی از صعف های cwp است.
در کل آرزوی موفقیت برای شما و تیم شما را دارم
-
تعداد تشکر ها از525214 به دلیل پست مفید