نقل قول نوشته اصلی توسط Admin-D نمایش پست ها
ببخشید که پست قدیمی آوردم بالا

کسی از دوستان با این نرم افزار کار کرده؟
سرعتش چطوره؟
ارزش خرید داره؟
چرا این ها میخوان بفروشن اگه خوبه؟

کسی میتونه یه توضیحی بده؟
نقل قول نوشته اصلی توسط Admin-D نمایش پست ها
ببخشید که پست قدیمی آوردم بالا

کسی از دوستان با این نرم افزار کار کرده؟
سرعتش چطوره؟
ارزش خرید داره؟
چرا این ها میخوان بفروشن اگه خوبه؟

کسی میتونه یه توضیحی بده؟
سلام دوست عزیز
بنده قبل از اینکه عامل فروش نرم افزار نویسا به شماره قرار داد 2678-93 شوم از این نرم افزار خودم استفاده می کردم.

در مورد سرعتش باید بگم خوبه و بیشتر از سرعت تایپیست ها است بنده در دوره ای که استفاده می کردم به دلیل تصادفی که کرده بودم و به ناچار در گوشه خانه افتاده بودم و می خواستم خرجم را درآورم و از طرفی سرعت تایپ بالایی هم نداشتم این نرم افزار را خریداری کردم و شروع به کار کردم از اول انتشاراتی ها و دفاتر فنی می گفتند تایپ به درد نمی خوره چون هم کمر درد و ضعیف شدن چشم و در ضمن خودتو بکشی روزی 70 صفحه بیشتر نمی تونی بزنی ولی بنده با این نرم افزار با چندین انتشارات و دفتر فنی کار کردم و می توانستم خیلی راحت در طی 10 ساعت 150 الی 200 صفحه در روز تحویل دهم و همه فکر می کردند من با چند نفر دیگه با هم دیگه می زنیم که در صورتی که این چنین نبود.

در مورد ارزش خرید هر کسی باید در مورد کارایی خودش از نرم افزار توجه کنه ببینه به دردش می خوره یا نه یه وقت هست خبرنگاری می خواد مصاحبه هاش تایپ شود یا انتشارات می خواد فایل های صوتی اش تایپ شود تا کتاب کند یا در جایی که تایپ بسیار مورد استفاده است مثل بانک ها دادگاه ها پزشکی قانونی ادارات انتشاراتی ها دفاتر فنی آزمایشگاه ها بیمارستان ها و هر جای دیگری که حجم مطالب تایپی بالایی دارند مثلا یه مورد بالا رو براتون مثال می زنم انتشاراتی فایل صوتی دارد و من براش تایپ انجام می دادم حالا فایل صوتی را می خوام ازش بگیرم فایل صوتی را در نرم افزار می گذارم و تایپ تحویل می گیرم بدون اینکه کار خاصی انجام دهم الان شما برو انقلاب تهران بگو فایل صوتی داری می خوای تایپ شه ببین چه قیمتی می دن حداقل قیمت دقیقه ای 1000 تومان و بعد از تایپ هم صفحه ای 500 تومان است و هر فایل صوتی که داره پایین 60 دقیقه نیست حالا اگر بفهمه که من با نرم افزار می زنم به نظرت نمی آید نرم افزار را بخرد؟!!!!! هر کسی به کارایی که نرم افزار برای خودش داره این نرم افزار را می خرد.

نوشتی چرا اینا می خوان بفروشن ؟ بنده به شخصه برای اینکه با این نرم افزار کار کردم و خوب و عالی هم بود و به کارم آمده و می آید و از این ها گذشته در اقتصاد و صنعت این مورد به وفور دیده می شود که شرکتی کارخانه ای از وسیله ای تجهیزاتی که از کارخانه دیگری خریده استفاده می کند و مجبور است هر چند سال یکبار آن تجهیز را باز بخرد یک کاری که چنین شرکت هایی می کنند این است که علاوه بر اینکه خودشون مشتریشون هستند می آیند و سهام آن شرکت مورد نظر را هم خریداری می کنند تا مقداری از پولی که برای خرید تجهیز پرداخت می کنند به جیبشان برگردد امیدوارم فهمیده باشید.

در معامله و فروش بازاریاب باید صادق باشد چون صداقت شرط اول فروش است دوستان عزیز هر کسی که مایل به خرید بود می تواند با بنده با شماره تلفن 09357683657 و یا با ایمیل mehranmahdavi2009@gmail.com تماس حاصل فرماید تا اگر خواستید اطلاعات محصولات را در اختیارتان قرار دهم. مهران مهدوی ساکن حدود میدان رسالت هستم. در خدمت شما