▆▇ ایران سرور •••◄ 20 پیشنهاد 35 درصدی ►••• قابل استفاده در سفارش ، ارتقا و تمدید ▇▆
با عرض درود و احترام خدمت شما کاربران و بازدیدکنندگان عزیز
ایران سرور به مناسبت سالگرد تاسیس شرکت ، 35 درصد تخفیف ویژه در سفارشات جدید ، تمدید و ارتقا میزبانی وب در نظر گرفته است ... این تخفیف قابل استفاده در سفارشات جدید ، ارتقا سرویس های میزبانی و تمدید زودتر از موعد قرار داد سرویس میباشد
تخفیف مورد نظر فقط برای 20 مشتری ( 10 مشتری دیگر تمدید شد ) قابل استفاده میباشد .
کد تخفیف: IrServer7
همواره در همه مسیر ها یار و همراه شما هستیم ...
==>> ایران سرور تا مدت 7 روز در سرویس های سالانه و 5 روز در سرویس های ماهانه ، استرداد مبلغ پرداختی کاربران خود را در صورت عدم رضایت بدون چون و چرا ، تضمین مینماید . واضح است که این مساله بیانگر اعتماد ما به خدمات ارایه شده ای میباشد که در سایه اعتماد کاربران و مشتریان گرانمایه شرکت حاصل شده است <<==
ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت ( به زودی درگاه های بانک شهر ، اقتصادنوین و پاسارگاد نیز اضافه خواهد شد )
ویرایش توسط farmanrava : February 2nd, 2015 در ساعت 16:15
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ 20 پیشنهاد 35 درصدی ►••• قابل استفاده در سفارش ، ارتقا و تمدید ▇▆
سلام
آقا من خواستم از کد تخفیف استفاده کنم
پرداخت رو کامل انجام ندادم.
فقط کد تخفیف رو ست کردم بعد پرداخت رو دیزکارت کردم
الان دیگه کد تخفیف رو قبول نمیکنه
مشکل کجاست
کوکی ها رو هم کلیر کردم
پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ 20 پیشنهاد 35 درصدی ►••• قابل استفاده در سفارش ، ارتقا و تمدید ▇▆
نوشته اصلی توسط mehdisoheili
سلام
آقا من خواستم از کد تخفیف استفاده کنم
پرداخت رو کامل انجام ندادم.
فقط کد تخفیف رو ست کردم بعد پرداخت رو دیزکارت کردم
الان دیگه کد تخفیف رو قبول نمیکنه
مشکل کجاست
کوکی ها رو هم کلیر کردم
با عرض درود و احترام
متاسفانه تعداد تخفیف ها پر شده ، لطفا به واحد فروش تیکت ارسال نمایید و پلان مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا یک تخفیف برای شما فعال نمایند .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم
- - - Updated - - -
به علت استقبال دوستان و خریداران ، تخفیف برای 10 مورد دیگر تمدید گردید ...
کد تخفیف مورد نظر بعد از تمدید مجدد 25 بار استفاده شده است ، 7 مورد تخفیف باقی مانده است
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo