-
September 22nd, 2014, 13:44
عضو جدید
▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اختصاصی از تایلند و سنگاپور █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂
ویرایش توسط larsa.soft : July 10th, 2015 در ساعت 17:14
دلیل: افزوده شدن بنر
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2014 13:44
# ADS
-
January 8th, 2015, 14:47
عضو انجمن
پاسخ : ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اختصاصی از تایلند و سنگاپور █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂
یکبار نشد ما تماس بگیریم و شما جواب بدید
بلاخره باید تماس گرفت تا بشه خرید کرد !
-
-
January 8th, 2015, 16:19
عضو جدید
پاسخ : ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اختصاصی از تایلند و سنگاپور █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

نوشته اصلی توسط
peyman0742
یکبار نشد ما تماس بگیریم و شما جواب بدید
بلاخره باید تماس گرفت تا بشه خرید کرد !
با سلام بنده درخدمتتونم روزی کلی ادم زنگ میزنه کار اصلی ما اعزام دانشجو هست عزیز بخاطر همین سرم خیلی شلوغ بوده بخاطر اپلای دانشگاه ها و ثبت نام ها بخاطر ژانویه من درخدمتتون هستم

نوشته اصلی توسط
marketvps
با سلام و خسته نباشید
مهندس سفارش بدیم چقدره اماده میشه ؟ و تا چقدر قابل شارژ میباشد؟؟
سلام کلا 7 روز تایمشه که از این 7 روز 1 شنبه 2 شنبه بانک و خارج از کشور تعطیله درکل 5 روز اینا میکشه
حساب پی پال ؟؟؟؟ هر چقدر که بخوایین البته نه 1000000 دلار
البته چون حسابتون تازست یکسری محدودیت هایی دارید تا زمانی که پی پال بهتون اعتماد کنه که حدودا 40 تا 60 روز تایم میکشه
-
تعداد تشکر ها از larsa.soft به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2015, 16:13
عضو جدید
در خدمتم بیشتر وقت ها ولی شما باز قبل تماس بهم اس بدین بهتون بگم 09337090173
با تشکر
-
-
January 13th, 2015, 17:17
عضو انجمن
سلام کاکو نمیای اسکایپ این پرداخت ما انجامش بدی ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
January 21st, 2015, 22:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ecomax
سلام
من امروز حساب پی پال همراه با مدارک رو تحویل گرفتم از ایشون
با حوصله توضیح دادن و همه چیز خوب بود
با تشکر
مبارکتون باشه دوست عزیز درخدمتون هستیم
-
-
January 24th, 2015, 10:25
با سلام به همه دوستان .
ایشون 988.80 دلار پرداخت انجام دادن بعد از یک ماه درخواست برگشت دادن . تماس گرفتیم گفتن ایمیل کنید ایمیل کردیم کسی جواب گو نیست . تماس هم میگیریم جواب نمیدن . در اسکایپ هم کسی جواب گو نیست .
-
-
January 24th, 2015, 14:28
عضو جدید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بیشتر دوستان میدونن که کار و حرفه اصلی ما نمایندگی دانشگاه انکارا تو ترکیه هستیم و کنکور ترکیه رو ما میگیریم و کل بیس کاریمون اعزام دانشجو هست اگه به شما گفتم ایمیل کنید بخاطر این بود که من دوروز باید میرفتم مسافرت
برای ترکیه چون خارج از کشور شنبه یکشنبه کلا ادارات و مراکز دولتی تعطیل هست . امروز هم برگشتم باهاتون تماس گرفتم که کارتونو انجام بدیم بارم شرمنده که دیر شد. و عذر میخوام که 24 ساعته اسکایپ نچسبیده بهم 
مدارک اقایان بهرامی و اقای سید جلال هم اماده شد لطفاباهام در ارتباط باشند تحویل داده شود.

نوشته اصلی توسط
k-h
سلام کاکو نمیای اسکایپ این پرداخت ما انجامش بدی ؟
با سلام ببخشید مسافرت بودم کارتون انجام شد
-
-
January 31st, 2015, 12:19

نوشته اصلی توسط
ali9549
با سلام به همه دوستان .
ایشون 988.80 دلار پرداخت انجام دادن بعد از یک ماه درخواست برگشت دادن . تماس گرفتیم گفتن ایمیل کنید ایمیل کردیم کسی جواب گو نیست . تماس هم میگیریم جواب نمیدن . در اسکایپ هم کسی جواب گو نیست .
با سلام
مجدد پرداخت رو انجام دادن . با تشکر
-
-
February 10th, 2015, 22:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ali9549
با سلام
مجدد پرداخت رو انجام دادن . با تشکر
خواهش عزیز وظیفست
-
-
February 26th, 2015, 11:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mashomid
سلام
فرمودید که پس از خرید کشور رو نباید عوض کرد، میخواستم بدونم اگر از کشورهای مختلف وصل شیم چه مشکلی پیش میاد ؟ وقتی پروف وجود داشته باشه، باز هم امکانش هست لیمیت کنند ؟
لیمیت میشین چون پی پال فکر میکنه حساب شما لیمیت شده و از اون کشور هایی که تغییر ای پی دادین میگه مدارک حضورتونو بدین
-