من یک نسخه از این vmware رو از یکی از این سایت ها دانلود کردم .اما متاسفانه سیستم من 32 بیتی بود و اون سایت نامرد این رو ذکر نکرده بود بود. بعد از تحقیق متوجه شدم که ویرچوال باکسی هم وجود داره که همین کار را انجام میده. من ابونتو سرور رو روی ویرچوال نصب کردم. و با توجه به منابع خارجی خواستم اپدیت کنم اما تا 30 درصد فقط می رفت و در این مدت اصلا گویا کانکت نمی شد و مدام ارور می زد. اومدم اپاچی رو نصب کنم. به خاطر همین اپاچی رو اول از ویندوزم دانلود کردم و در دایرکتوری دانلود قرار دادم و در ابونتو مجازی وقتی دستور می زدم مدام پیغام unable می داد.این مشکل رو در منابع خارجی سرچ کردم و اون ها راه حل داده بودند که اول باید دستور اپدیت بزنی و بعد ..... اما وقتی من همون دستور اپدیت رو می زدم اصلا کانکت نمی شد. اعصابم به هم ریخته. نمی دونم چه مرگشه. چی رو رعایت نمی کنم. ایا vmware نسخه ای نداره روی کامپیوتر 32 بیتی نصب بشه. اگر وجود داره لطفا لینک بدید. چون من دیگه به این سایت های ایرانی اعتماد ندارم و یک وقت دوباره 64 بیتی رو دانلود می کنم.دستم به دامنتون. بابا شما که همگی کانفیگ باز هستید. صد در صد تجربه تون می تونه به من کمک کنه.