-
January 30th, 2015, 15:59
عضو انجمن
پاسخ : آنتی ویروس
من حال میکنم یه مشت چرت و پرت این آقای کارشناس میگه و داره میگه و خوشحاله
عزیزم اگر اینجا یه کشور خارجی بود یقین داشته باش به خاطر چرت و پرت ها و تهمت هایی که میزنی به شرکت ها برخورد قانونی باهات میکردن
یه سایت رو با حمایت شرکتتون راه اندازی کردی برای خالی کردن جیب مردم بیگناه
همه میدانند که کسپراسکی یکی از بهترین شرکت های آنتی ویروس در دنیا هستش و نه تنها شما بلکه هیچ فرد دیگری نمیتونه ادعا بکنه که معتبر نیستش
حالا ما در کشوری زندگی میکنیم که انتشار اخبار دروغ خارجی اصلا اهمیت نداره و انتشار این اخبار باعث به حاشیه کشیدن میشه
که یه فرد به سایت شما اعتماد میکنه و میاد مطلب رو میخونه و گمراه میشه انشا الله به زودی زود جواب این همه دروغ به شما و شرکتتون برخواهد گشت
تهدید نیست یک واقعیت هستش
وقتی به مردم دروغ میگویید منتظر عاقبتش نیز باید باشید
-
-
January 30th, 2015 15:59
# ADS
-
January 30th, 2015, 18:11

نوشته اصلی توسط
xphost
من حال میکنم یه مشت چرت و پرت این آقای کارشناس میگه و داره میگه و خوشحاله
عزیزم اگر اینجا یه کشور خارجی بود یقین داشته باش به خاطر چرت و پرت ها و تهمت هایی که میزنی به شرکت ها برخورد قانونی باهات میکردن
یه سایت رو با حمایت شرکتتون راه اندازی کردی برای خالی کردن جیب مردم بیگناه
همه میدانند که کسپراسکی یکی از بهترین شرکت های آنتی ویروس در دنیا هستش و نه تنها شما بلکه هیچ فرد دیگری نمیتونه ادعا بکنه که معتبر نیستش
حالا ما در کشوری زندگی میکنیم که انتشار اخبار دروغ خارجی اصلا اهمیت نداره و انتشار این اخبار باعث به حاشیه کشیدن میشه
که یه فرد به سایت شما اعتماد میکنه و میاد مطلب رو میخونه و گمراه میشه انشا الله به زودی زود جواب این همه دروغ به شما و شرکتتون برخواهد گشت
تهدید نیست یک واقعیت هستش
وقتی به مردم دروغ میگویید منتظر عاقبتش نیز باید باشید
جوابت رو هر چند قبلآ طی چند لینک دادم . ولی باز این لینکها میتونه کمکت کنه تا اطلاعات صحیح و درستی کسب کنی .
لینک
لینک 2
لینک1
لینک2
لینک3
لینک 4
لینک 5
ویرایش توسط amirsafari : January 30th, 2015 در ساعت 18:37
-
-
January 30th, 2015, 21:50
عضو انجمن
بچه جون مردی لینک خبرگزاری معتبر خارجی یا یک منبع امنیتی خارجی بده
نه سایت شخصی خودتون رو البته هدف فروش محصولات خودتون هستش و متاسفانه راه کثیفی رو دارید ادامه میدید برای ما کاری نداره یه سایت راه اندازی کنیم بر ضد انتی ویروسی که شما دارید ارائه میدید یه آدم حرفه ای هم میزاریم پاش که با ادبیات مناسب شروع به نوشتن بکنه
ولی نه کار ما درسته نه کار شما هر دو کثیفه
امیدوارم زودتر این فعالیت نامناسب و غیر حرفه ای شما متوقف بشه
انشا الله
ویرایش توسط xphost : January 30th, 2015 در ساعت 21:55
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2015, 22:34
عضو جدید
درود
بنده از اسمارت سکوریتی 32 استفاده میکنم اکانت سه ماه میگیرم برای دریافت اپدیت ها از سرور اصلی
از سایت ایران ستاپ خریداری میکنم
راضی ام .
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..
آدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
-
-
January 31st, 2015, 00:04

نوشته اصلی توسط
xphost
بچه جون مردی لینک خبرگزاری معتبر خارجی یا یک منبع امنیتی خارجی بده
نه سایت شخصی خودتون رو البته هدف فروش محصولات خودتون هستش و متاسفانه راه کثیفی رو دارید ادامه میدید برای ما کاری نداره یه سایت راه اندازی کنیم بر ضد انتی ویروسی که شما دارید ارائه میدید یه آدم حرفه ای هم میزاریم پاش که با ادبیات مناسب شروع به نوشتن بکنه
ولی نه کار ما درسته نه کار شما هر دو کثیفه
امیدوارم زودتر این فعالیت نامناسب و غیر حرفه ای شما متوقف بشه
انشا الله
اون سایت خبر رو به فارسی ترجمه کرده و منبع و مستندات خبر هم داخلش هست .
شما احیانآ بیناییتون مشکل نداره ؟!
ولی ی سری لینک هست که اگه بفرستم دیگه کلآ ناک اوت میشین . لینکهایی که نشون میده کسپرسکی به خاطر اطلاعات و اخباری که از طرف دیسنا منتشر شده مجبور به تقییر وب سایت و برخی سیاستهاش شده .
البته سایتش رو که در حال سوء استفاده از نام شرکتها بود مجبور شد اصلاح کنه ولی درباره تغییر سیاستش : تغییر در جهت شیوه جدید کلاهبرداری و فریبکاری بوده .
دوست عزیز این سایت مشکل داره با کسپرسکی : اون صد تا شرکت و دهها مدیر و کارمندش که استعفاء دادن و از کسپرسکی جدا شدن رو چی میگی ؟!
-
-
January 31st, 2015, 23:24
عضو انجمن
مدرک نداری باری اثبات حرف هات عزیزم
و دوم مطمئن باش اگر با شما مشکل داشته باشه مطمئن باش شکایت میکنند ازتون میگم اگر خارج از کشور بودی عزیزم تا الان تو زندون داشتی آب خنک میخوردی
و برای اثبات حرف هات جز یه مشت چرت و پرت تو سایت شخصی خود و شرکتتون چیزی ندارید
یقین داشته باشید اگر این کلاهبرداری بود اولین سایت سایت پلیس سایبری بود که اعلام میکرد
پس خواهشا زیاد چرت و پرت نگید البته این انجمن آزاده برای خودتون بعد میشه
در کل حرکت کثیفی رو دارید برای جذب مشتری میکنید و متاسفانه و یا خوشبختانه به زودی زود عاقبت کار های خودتون رو میبینید
در در آخر منتظر اون لینک هایی که گفتی بدم ال میشی هستم چون همه همکاران منتظر اثبات حرف های شما هستیم منبع خارجی بدید به جای این همه سخن های بیهوده
- - - Updated - - -
و جالت تر اینه که این انتی ویروسی که شرکت شما داره میفروشه 5 سال پیش وقتی من لپ تابم رو خریدم رویش لایسنس یک ساله رایگانش بود
که بعد از مدتی نود32 رو به این آنتی ویروس بی کیفیت ترجیح دادم و بعدش هم به لطف یکی از دوستان که در شرکت گسترش خدمات تجارت الکترونیک ایرانیان کسپرسکی رو نصب کردم و راضی بودم
و هستم
وخواهم بود
و خیلی خوشحال شدم که این استارتر آنتی ویروس خوبی رو انتخاب کرد و گول حرف های این آقای به ظاهر کارشناس رو نخورد
در جدالی که داشتیم دستشون خیلی خوب رو شد
و دیگر حرفی برای گفتن ندارم چون جز یک مشت لینک از سایت دیسنا چیز دیگری این فرد ندارد
بدرود
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2015, 22:21

نوشته اصلی توسط
xphost
مدرک نداری باری اثبات حرف هات عزیزم
و دوم مطمئن باش اگر با شما مشکل داشته باشه مطمئن باش شکایت میکنند ازتون میگم اگر خارج از کشور بودی عزیزم تا الان تو زندون داشتی آب خنک میخوردی
و برای اثبات حرف هات جز یه مشت چرت و پرت تو سایت شخصی خود و شرکتتون چیزی ندارید
یقین داشته باشید اگر این کلاهبرداری بود اولین سایت سایت پلیس سایبری بود که اعلام میکرد
پس خواهشا زیاد چرت و پرت نگید البته این انجمن آزاده برای خودتون بعد میشه
در کل حرکت کثیفی رو دارید برای جذب مشتری میکنید و متاسفانه و یا خوشبختانه به زودی زود عاقبت کار های خودتون رو میبینید
در در آخر منتظر اون لینک هایی که گفتی بدم ال میشی هستم چون همه همکاران منتظر اثبات حرف های شما هستیم منبع خارجی بدید به جای این همه سخن های بیهوده
- - - Updated - - -
و جالت تر اینه که این انتی ویروسی که شرکت شما داره میفروشه 5 سال پیش وقتی من لپ تابم رو خریدم رویش لایسنس یک ساله رایگانش بود
که بعد از مدتی نود32 رو به این آنتی ویروس بی کیفیت ترجیح دادم و بعدش هم به لطف یکی از دوستان که در شرکت گسترش خدمات تجارت الکترونیک ایرانیان کسپرسکی رو نصب کردم و راضی بودم
و هستم
وخواهم بود
و خیلی خوشحال شدم که این استارتر آنتی ویروس خوبی رو انتخاب کرد و گول حرف های این آقای به ظاهر کارشناس رو نخورد
در جدالی که داشتیم دستشون خیلی خوب رو شد
و دیگر حرفی برای گفتن ندارم چون جز یک مشت لینک از سایت دیسنا چیز دیگری این فرد ندارد
بدرود
1- پاسختون مشخص و واضح و مستند ارائه شده .
2- بد نیست نیم نگاهی به این لینک بندازی .
با توجه به سابقه این شرکت و تائیدش توسط بزرگترین شرکتهای فناوری دنیا از جمله IBM , CISCO , VMWARE , HP , DELL , ASUS , AMAZON , FACEBOOK , SANDISK , HITACHI و .. شما در جایگاهی نیستی که دربارش اظهار نظر کنی و صحبتهاتون مغرضانه و بدون ارائه مستندات و منابع معتبره .
-
-
February 2nd, 2015, 23:14
عضو انجمن
در جوابت میتونم بگم که عزیزم هر وقت یک لینک جز دیسنا دادی اون موقع حرفی برای گفتن داری
دوم....
نگفتم چون دوست ندارم به دلیل بحث با فردی همچون شما دوباره توسط مدیر محترم انجمن مسدود بشم
ولی بدون مردم به حرف یک نفر گوش نمیدن میرند تحقیق میکنند همچون استارت عزیز که تحقیق کرد و بهترین گزینه رو انتخاب کرد
انشا الله که مردم در انتخاب های خودشون اگاهانه عمل بکنند
و در آخر بهت بگم جایگاه تو تعیین نمیکنی
پس جایگاه خودت رو بدون
b-)
-
-
February 3rd, 2015, 00:53

نوشته اصلی توسط
xphost
در جوابت میتونم بگم که عزیزم هر وقت یک لینک جز دیسنا دادی اون موقع حرفی برای گفتن داری
دوم....
نگفتم چون دوست ندارم به دلیل بحث با فردی همچون شما دوباره توسط مدیر محترم انجمن مسدود بشم
ولی بدون مردم به حرف یک نفر گوش نمیدن میرند تحقیق میکنند همچون استارت عزیز که تحقیق کرد و بهترین گزینه رو انتخاب کرد
انشا الله که مردم در انتخاب های خودشون اگاهانه عمل بکنند
و در آخر بهت بگم جایگاه تو تعیین نمیکنی
پس جایگاه خودت رو بدون
b-)
جوابتون قبلآ ارائه شده . سایت ترجمه و تحلیل به زبان شیرین فارسی است همراه با ارائه دلایل ، شواهد ، مستندات و منابع معتبر و حتی پرینت اسکرین .
منابع هم از سایتهای مختلف است .
ویرایش توسط amirsafari : February 3rd, 2015 در ساعت 00:58
-
-
February 6th, 2015, 15:01
عضو جدید
KasperSky Internet Security 2015
KasperSky Anti Virus 2015
پیشنهاد ویژه (بسته به نوع کاربرد )
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری