-
July 16th, 2010, 23:53
پاسخ : کجا تبلیغ بدم؟

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
اگر دوستان تجربه ای در زمینه با تبلیغات در این سایت ها دارند به اشتراک بگذارند عالی می شود.
اولا خوب بود ، خالا دیگه ماشااله از در و دیوار داره تبلیغات می باره .
-
-
July 16th, 2010 23:53
# ADS
-
July 17th, 2010, 00:30

نوشته اصلی توسط
1Mizban
اولا خوب بود ، خالا دیگه ماشااله از در و دیوار داره تبلیغات می باره .
کدام سایت ها را تجربه کرده اید؟ به نظر شما همان اوایل بازده فروشی داشتند یا کلیکی؟ اکنون چه؟ متوسط کلیک روزانه ارسالی چطور بود؟
-
-
July 17th, 2010, 00:44
تالار گفتگوی ایرانیان
با بیش از 135.000 هزار کاربر و رتبه 129 در الکسا محل خوبی برای تبلیغات شماست
تالار گفتگوی ایرانیان
تالار گفتگوی ایرانیان
لینک بخش تبلیغات :
تالار گفتگوی ایرانیان | تبلیغات در اینترنت
-
-
July 17th, 2010, 09:14

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
کدام سایت ها را تجربه کرده اید؟ به نظر شما همان اوایل بازده فروشی داشتند یا کلیکی؟ اکنون چه؟ متوسط کلیک روزانه ارسالی چطور بود؟
من هنوز وقتی وب آفا زیاد رشد نکرده بود تبلیغات گذاشتم بد نبود هم کلیک خور خوبی داشت و هم فروش بالا رفت ، پرشین اسکریپ هم بد نبود روزی 20-30 تا کلیک میشد و فروش زیاد بالا نرفت . البته الان دیگه فکر نمیکنم بازدهی داشته باشه
به نظر من کسایی که از سایت های اسکریپی بازدید میکنند همشون هاستشون رو تهیه کردند و زیاد دنبال هاست نیستند
الان بیشتر سایت هایی که خدمات برای وبلاگ نویسان ارائه میکنند به نظر من بازدهی بیشتر دارند.
الان فکر کنم بیشتر بازدهی رو وبگذر داشته باشه ، گوگل هم که صفحه اول باشی 100% جواب میده.
-
تعداد تشکر ها از 1Mizban به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2010, 09:19

نوشته اصلی توسط
1Mizban
من هنوز وقتی وب آفا زیاد رشد نکرده بود تبلیغات گذاشتم بد نبود هم کلیک خور خوبی داشت و هم فروش بالا رفت ، پرشین اسکریپ هم بد نبود روزی 20-30 تا کلیک میشد و فروش زیاد بالا نرفت . البته الان دیگه فکر نمیکنم بازدهی داشته باشه
به نظر من کسایی که از سایت های اسکریپی بازدید میکنند همشون هاستشون رو تهیه کردند و زیاد دنبال هاست نیستند
الان بیشتر سایت هایی که خدمات برای وبلاگ نویسان ارائه میکنند به نظر من بازدهی بیشتر دارند.
الان فکر کنم بیشتر بازدهی رو وبگذر داشته باشه ، گوگل هم که صفحه اول باشی 100% جواب میده.
بجز وبگذر چه سایت هایی هستند که خدمات وبلاگ نویسی ارائه کنند و بازدید بالایی داشته باشند؟
که هم قیمت تبلیغ مناسب باشه و هم بازدهی خوبی داشته باشه.
-
-
July 17th, 2010, 09:22
پارس تولز
پرشین استیت و ...
-
تعداد تشکر ها از 1Mizban به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2010, 09:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirezaer
بجز وبگذر چه سایت هایی هستند که خدمات وبلاگ نویسی ارائه کنند و بازدید بالایی داشته باشند؟
که هم قیمت تبلیغ مناسب باشه و هم بازدهی خوبی داشته باشه.
آفتاب لاگ
-
-
July 17th, 2010, 11:03
Google.Com
مجلات کامپیوتر
فروم های پربازدید
بی خیال سایتای اسکریپت و ... بشین!
-
-
July 17th, 2010, 11:15
عضو دائم
اول بگید چقدر می خواهید هزینه کنید.
مثلا سایت تابناک شاید روزی یک میلیون بازدید داشته باشه ولی قیمت تبلیغات هم تو اونجا وحشتناک بالا باشه...
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

نوشته اصلی توسط
amiri113
لینک های داخل سایت Aftabteam.com خرابه.
-
-
July 17th, 2010, 11:39
عضو انجمن
پارس تولز که فراموش کنید هیچی ازش در نمیاد
-
تعداد تشکر ها ازShahroKH به دلیل پست مفید