نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ما استفادمون روی بستر اینترانت هست آیا روی این بستر هم مشکلات امنیتی وجود دارد ؟! (منظور شما از مشکلات امنیتی چیبود دقیقا ؟!)
توی این انجمن من تاپیک هایی رو دیدم که خیلی ها از شهرداد و آسیا تک شکایت داشتن ! البته آخرین تاپیک برای حدودا 6 ماه پیش بود !
چون ما میخوایم هزینه ای بکنیم و ریسک کارمون همینجوری بالا هستش میخوایم ریسکمون از اینی که هست با قطعی و غیره بالا تز از اینی که هست نره ...
من پینگ سه شرکت رو تست کردم بر روی بستر اینترانت که بهترین پینگ مربوط به سرور های مجازی هاست دی ال بود و واقعا نوسانات کمی داشت که بین 20 تا 24 بازی میکرد ...
بعد از اون پارس پک رو میتونم قرار بدم که بین 22 تا 26 بازی میکرد و گاهی در عرض یک صدم میلی ثانیه به 75 الی 85 میرفت و سریع به 20 خورده ای برمیگشت ...
و در مرحله آخر روبینا سرور که ایپی که برای تست به من دادن از 20 تا 30 بازی میکرد و چند صدم ثانیه به 130 الی 170 میرفت و بلا فاصله به 20 خورده ای بر میگشت ... (شاید مشکل از ایپی داده شده بوده ... زیرا اعلام کردن ای پی برای یکی از مشتران است)
پینگ ها به صورت همزمان در بازه زمانی های مختلف گرفته شده از چند شهر مختلف و از چند iSP مختلف ... نتیجه در بیشتر ISP ها یک سان بود بجز شاتل که همیشه پینگش مشکل ساز بود و کلا این مسئله عادی هست :D