-
January 28th, 2015, 03:22
پاسخ : آنتی ویروس

نوشته اصلی توسط
medianet
سلام و عرض ادب
جناب فکر کنم شما اینجا رو با کشورهای دیگه اشتباه گرفتی ، آخه شمایی که میگی میخواد هزینه کنه ، شرکت های الان هم وجدان ندارند و چندین برابر روی یک محصول میکشن ، آخه اینم انصافه بنظرتون ؟
معیارهای انتخاب آنتی ویروس نزدیک ده مورده که شما فقط بحث هزینه رو جلو گرفتی هر چی گرونتر باشه اون اصلتره و اورجیناله
بعدشم استاتر تصمیم نهایی شون رو گرفتن دیگر نیازی به بالا آوردن تاپیک های مرده نیست !
موفق باشید
ایران با بقیه کشورها فرقی نداره .
فقط تو ایران به خاطر نبود قوانین اشخاص و شرکتهای زیادی بدون دردسر مشغول فروش آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی و fake av و نامعتبر هستن و دقیقآ برای اینه خیلی مهمه بجزء دقت در انتخاب برند ، ضد ویروس رو با گارانتی و از شرکتهای معتبر خریداری کنیم .
از طرفی معیارهای انتخاب ضد ویروس بیشتر از 3-4 مورد نیست .
- انتخاب برند معتبر ( معتبر تر )
- انتخاب مدل ضد ویروس که با نیازمون همخوانی داشته باشه ( آنتی ویروس - اینترنت سکیوریتی - ماگزیمم سکیوریتی و .. )
- خرید از شرکت و گارانتی معتبر و قابل اطمینان .
همین .
مثل خرید تلویزیون میمونه :
- برند : سونی - سامسونگ - ال جی - شارپ - توشیبا - جی وی سی - فیلیپس - ...
- مدل : معمولی یا 3 بعدی ، به اینترنت وصل بشه یا نشه ، اچ دی باشه یا فول اچ دی یا 4k ...
- بحث ضمانت و گارانتی و خدمات فنی و پشتیبانی
خیلی ساده و آسون .
با پیچیده کردن فقط میزان گیج شدن بیشتر میشه و تضمینی در خرید محصول بهتر نیست .
ویرایش توسط amirsafari : January 28th, 2015 در ساعت 03:25
-
-
January 28th, 2015 03:22
# ADS
-
January 28th, 2015, 10:31

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
شما اگر نماینده معتبری دارید معرفی کنید

بله دارم دوست من من خودم فروشنده لایسنس هستم و با نماینده و گارانتی شرکتهای ایران
در خدمت هستم
-
-
January 28th, 2015, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
ایران با بقیه کشورها فرقی نداره .
فقط تو ایران به خاطر نبود قوانین اشخاص و شرکتهای زیادی بدون دردسر مشغول فروش آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی و fake av و نامعتبر هستن و دقیقآ برای اینه خیلی مهمه بجزء دقت در انتخاب برند ، ضد ویروس رو با گارانتی و از شرکتهای معتبر خریداری کنیم .
از طرفی معیارهای انتخاب ضد ویروس بیشتر از 3-4 مورد نیست .
- انتخاب برند معتبر ( معتبر تر )
- انتخاب مدل ضد ویروس که با نیازمون همخوانی داشته باشه ( آنتی ویروس - اینترنت سکیوریتی - ماگزیمم سکیوریتی و .. )
- خرید از شرکت و گارانتی معتبر و قابل اطمینان .
همین .
مثل خرید تلویزیون میمونه :
- برند : سونی - سامسونگ - ال جی - شارپ - توشیبا - جی وی سی - فیلیپس - ...
- مدل : معمولی یا 3 بعدی ، به اینترنت وصل بشه یا نشه ، اچ دی باشه یا فول اچ دی یا 4k ...
- بحث ضمانت و گارانتی و خدمات فنی و پشتیبانی
خیلی ساده و آسون .
با پیچیده کردن فقط میزان گیج شدن بیشتر میشه و تضمینی در خرید محصول بهتر نیست .
دوست عزیز
شما در مقایسه این دو کالا دارید اشتباه می کنید چون از لحاظ اقتصادی کاملا با همدیگر فرق دارند !
مثل اینکه گوشت ماهی را با آب مقایسه کنید ... 
اما امیدوارم با مراجعه به این مطلب که لینک ان رو برای شما قرار میدهم متوجه پارامترهای اساسی و کلی برای انتخاب و مقایسه ی آنتی ویروس شوید
مقایسه آنتی ویروس ها,مقایسه ی آنتی ویروس ها با یکدیگر , مقایسه کردن آنتی ویروس ها با یکدیگر , مقایسه ی آنتی ویروس ها با یکدیگر
-
-
January 28th, 2015, 12:17
عضو جدید
من توصیه میکنم از Get-Eset.ir خرید کنی
آپدیت سرور هست .
و میتونی برای سرورت هم استفاده کنی.
-
-
January 29th, 2015, 03:24

نوشته اصلی توسط
ealireza
من توصیه میکنم از Get-Eset.ir خرید کنی
آپدیت سرور هست .
و میتونی برای سرورت هم استفاده کنی.
لینک .
صدها شخص و شرکت و وب سایت تو ایران مشغول توزیع نرم افزارها و لایسنسها جعلی و تقلبی و کرک و fake av هستن . برای اینه باید دقت کنین .
-
-
January 29th, 2015, 06:15
به نظر من بهترین کار دانلود نرم افزار مستقیما از سایت سازنده و خرید کد لایسنس از فروشنده های با سابقه به کمترین قیمت ممکن هست (نمونه هاش در انجمنهایی مثل پی تی زیاده) و موقع فعالسازی هم جز وارد کردن کد نباید تغییرات دیگه ای نیاز باشه (مثلا عوض کردن سرور آپدیت!). با رعایت این موارد خیالتون راحته. اگر هم حوصلش رو دارید مستقیما از سایت سازنده لایسنس خریداری کنید (برای پرداخت هم میتونید از دوستان همین انجمن کمک بگیرید) و دست هر نوع واسطه، شرکت و نمایندگی! رو کوتاه کنید.
اگر میخواید سراغ شرکتی برید که ادعای نمایندگی داره اول چک کنید ببینید واقعا چنین چیزی هست یا نه و اینکه فلان شرکت خوبه یا مدت زمان طولانیه فروش داره و ... هیچکدوم معنای نمایندگی رسمی نداره. باید دنبال یه چیزی مثل این باشید که کارمند خود بیت دف تایید کرده :
[resolved] Is Bitdefender.ir Reliable ?! - Bitdefender Forum
حالا اینا که پارتنر رسمی هستن سایتشون باز نمیشه دیگه خودتون حساب بقیه رو بکنید
ولی به هر حال باز هم من میگم تا زمانیکه نرم افزار رو از خود سایت سازنده بگیرید و به جز وارد کردن لایسنس تغییرات دیگه ای انجام ندید تنها دغدغه کار کردن لایسنس خواهد بود که اونم توسط اعتبار فروشندگان و مدت زمانی که در حال فروش در انجمنها هستند قابل حل هست پس بیخودی پول دور نریزید.
و اما چه آنتی ویروسی خوبه ؟ منابع نسبتا معتبر تست های دنیای واقعی av comparative هست
AV-Comparatives Real-World Protection Test » AV-Comparatives
ویرایش توسط noyfound : January 29th, 2015 در ساعت 06:18
-
تعداد تشکر ها از noyfound به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2015, 10:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amirsafari
لینک .
صدها شخص و شرکت و وب سایت تو ایران مشغول توزیع نرم افزارها و لایسنسها جعلی و تقلبی و کرک و fake av هستن . برای اینه باید دقت کنین .
دقت برای چی ؟
میشه توضیح بدین ؟
-
-
January 29th, 2015, 11:03

نوشته اصلی توسط
noyfound
به نظر من بهترین کار دانلود نرم افزار مستقیما از سایت سازنده و خرید کد لایسنس از فروشنده های با سابقه به کمترین قیمت ممکن هست (نمونه هاش در انجمنهایی مثل پی تی زیاده) و موقع فعالسازی هم جز وارد کردن کد نباید تغییرات دیگه ای نیاز باشه (مثلا عوض کردن سرور آپدیت!). با رعایت این موارد خیالتون راحته. اگر هم حوصلش رو دارید مستقیما از سایت سازنده لایسنس خریداری کنید (برای پرداخت هم میتونید از دوستان همین انجمن کمک بگیرید) و دست هر نوع واسطه، شرکت و نمایندگی! رو کوتاه کنید.
اگر میخواید سراغ شرکتی برید که ادعای نمایندگی داره اول چک کنید ببینید واقعا چنین چیزی هست یا نه و اینکه فلان شرکت خوبه یا مدت زمان طولانیه فروش داره و ... هیچکدوم معنای نمایندگی رسمی نداره. باید دنبال یه چیزی مثل این باشید که کارمند خود بیت دف تایید کرده :
[resolved] is bitdefender.ir reliable ?! - bitdefender forum
ولی به هر حال باز هم من میگم تا زمانیکه نرم افزار رو از خود سایت سازنده بگیرید و به جز وارد کردن لایسنس تغییرات دیگه ای انجام ندید تنها دغدغه کار کردن لایسنس خواهد بود که اونم توسط اعتبار فروشندگان و مدت زمانی که در حال فروش در انجمنها هستند قابل حل هست پس بیخودی پول دور نریزید.
و اما چه آنتی ویروسی خوبه ؟ منابع نسبتا معتبر تست های دنیای واقعی av comparative هست
av-comparatives real-world protection test » av-comparatives
همیشه اینجوری نیست که لایسنس رو بخری و وقتی اعمال کردی بعدش همه چی درسته .
شما تو بازار نبودی که ببینی به چه روشهایی کلاهبرداری میکنن . روشهایی که به فکر هیچ بنی بشری نمیرسه .
Av-c هم یکی از صدها سایت هستش که جای سوال زیاد داره .
این سایت سالها سیاستهای نتایجش با سیاستهای شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی همخوانی و هماهنگی داشت .
از طرفی 3-4 تا از بزرگترین و معتبرترین شرکتهای ضد ویروس دنیا ازش خارج شدن .
ی شرکت هست که تو ایران علاوه بر اینکه سابقه بسیار زیادی داره . خیلی از محصولات آنتی ویروس رو اولین بار تو ایران و خاورمیانه معرفی و عرضه و گارانتی کرده و جالبه اکثر رسانه ها و شرکتهای فروشنده ضد ویروس باهاش مشکل دارن . چون قدرت زیادی در ارائه محصولات معتبر داره و ی سیستم اطلاع رسانی اینترنتی هم داره که خیلی خوب و جالب آموزش و اطلاع رسانی میکنه .
-
-
January 29th, 2015, 15:09

نوشته اصلی توسط
noyfound
[resolved] Is Bitdefender.ir Reliable ?! - Bitdefender Forum
AV-Comparatives Real-World Protection Test » AV-Comparatives
موارد خوبی رو اشاره کردید
-
-
January 30th, 2015, 15:41

نوشته اصلی توسط
viphyip
موارد خوبی رو اشاره کردید
لینک زیر رو بخون تا متوجه بشی که چه شیوه هایی برای کلاهبرداری استفاده میشه که شما تا آخر عمرت هم به ذهنت نمیرسه .
لینک
-