سلام
کسی از کنترل پنل cwp تو سرور مجازی استفاده کرده اگه استفاده کردین مزایا و معایبش رو بفرمایید میخوام رو vps برای چند سایت شخصی این کنترل پنل را نصب کنم
از طراحیش که خیلی خوشم اومد
دمو : Demo | CentOS Web Panel
سلام
کسی از کنترل پنل cwp تو سرور مجازی استفاده کرده اگه استفاده کردین مزایا و معایبش رو بفرمایید میخوام رو vps برای چند سایت شخصی این کنترل پنل را نصب کنم
از طراحیش که خیلی خوشم اومد
دمو : Demo | CentOS Web Panel
در انجمن سرچ کنین نسخه فارسی و تاپیک مرجع دارد
کسی رو ندیدم بیاد به عنوان استفاده کننده نظر شو درباره این پنل بگه میخواستم ببینم از لحاظ امنیت و ... مشکلی نداره؟
سرعت خیلی خیلی پایینی داره
تو دمو مشخصه رو سرور هم نصب کردم من برای تست
واقعا سرعتش افتضاحه.بعضی وقتا مرورگر هنگ میکنه!
شما برای امتحانش هم وارد دمو شو.رو یکی از لینک ها ی سمت چپ کلیک کن ببین چند ثانیه بعد باز میشه!
نصب کردم تو سرور سرعتش که خوبه بد تر از پلسک نیست همه چی عالیه فقط نمیدونم چرا پنل به این با حالی فایل منیجرش ایجوریه خیلی ساده هست هیچ غیر از اپلود فایل حذف فایل و .... نداره اقلا یه اکسترکتر هم نداره ویرایش فایل حالا جهنم
ویرایش توسط nikportal : January 28th, 2015 در ساعت 16:58
دوست عزیز رایگان همینه دیگه ، باید استفاده کنیم
از دوستان اگر کس دیگه هم استفاده کرده نظراتشو بگه .. تشکر
این پنل اگر پولی بودو هزینه های گسترش پنل تامین میشد در مدت کمی رقیب جدی cpanel و direct admin میشد
محیط کاربری بسیار زیبا و امکانات بسیار جالبی داره اگر مشکل امنیتی حادی نداشته باشه این ماه برای میزبانی وب سایت های شخصیم استفاده می کنم!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
جالب نیست. من جهت یه پروژه شخصی نصب کردم و فورا پاکش کردم. سنگین تره بدون کنترل پنل استفاده کنید سرور رو.
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)