-
January 27th, 2015, 16:31
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - بهمراه پنل مدیریتی نصب مجدد و ریبوت

نوشته اصلی توسط
iran2008
سلام به همه
من یه تاپیک زده بودم برای درخواست سرور مجازی؛
متاسفانه یادم رفت یه چیزیو بگم، تاپیک شلوغ شد و مجبور شدم دقیق تر درخواست بدم این بار؛
من یه سررو مجازی رم 1گیگ میخوام که خرید ماه اول تخفیف هم داشته باشه که حداقل بشه راحت تست کرد و جواب گرفت.
سیستم عامل لینوکس میخوام و برای شروع توزیع ابونتو سرور لازم دارم.
مورد استفاده هم شخصیه و برای یادگیری خودم هست و برای کارهای حرفه ای و سنگین نیست که کسی نگران چیزی باشه.
حالا تنها چیزی که اینجا برام خیلی مهمه :
قابلیت ریبوت و پاور داشته باشم و مهم تر از این حتما قابلیت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل توسط خودم فراهم باشد، که فکر کنم مجازی ساز شما باید kvm باشد.
و اینکه سرور ترجیحا از اروپا باشه و اگه از ایران باشه و این امکاناتی که میخوام رو داشته باشه که چه بهتر. منتها هزینه اش برام بصرفه؛
کشورهای هلند و آلمان پینگ بهتری بمن میدن. بعدش فرانسه خوبه.
آمرکیا و کانادا و انگلیس بدرد من نمیخورن. پینگشون بالاست.
دوستان لطفا هر کسی داره و میخواد مشخصات بفرسته ، لطف کنید آی پی تست نمونه حتما برام بفرستید. پ خ؛
با تشکر و سپاس فراوان؛
20% تخفیف در ماه اول
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
January 27th, 2015 16:31
# ADS
-
January 27th, 2015, 19:33
سلام
سرور مجازی ایران دارای امکان نصب خودکار سیستم عامل توسط کاربر میباشد و سرور های خارج از ایران جهت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل باز هم توسط خدتون امکانپذیره اما نیاز به طی پروسه نصب میباشد به ای معنی که نصب خودکار نیست اما توسط خودتون امکانپذیره
خرید سرور مجازی ( ایران ، آمریکا ، کانادا ) سیستم عامل دلخواه VPS
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2015, 18:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iran2008
سلام به همه
من یه تاپیک زده بودم برای درخواست سرور مجازی؛
متاسفانه یادم رفت یه چیزیو بگم، تاپیک شلوغ شد و مجبور شدم دقیق تر درخواست بدم این بار؛
من یه سررو مجازی رم 1گیگ میخوام که خرید ماه اول تخفیف هم داشته باشه که حداقل بشه راحت تست کرد و جواب گرفت.
سیستم عامل لینوکس میخوام و برای شروع توزیع ابونتو سرور لازم دارم.
مورد استفاده هم شخصیه و برای یادگیری خودم هست و برای کارهای حرفه ای و سنگین نیست که کسی نگران چیزی باشه.
حالا تنها چیزی که اینجا برام خیلی مهمه :
قابلیت ریبوت و پاور داشته باشم و مهم تر از این حتما قابلیت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل توسط خودم فراهم باشد، که فکر کنم مجازی ساز شما باید kvm باشد.
و اینکه سرور ترجیحا از اروپا باشه و اگه از ایران باشه و این امکاناتی که میخوام رو داشته باشه که چه بهتر. منتها هزینه اش برام بصرفه؛
کشورهای هلند و آلمان پینگ بهتری بمن میدن. بعدش فرانسه خوبه.
آمرکیا و کانادا و انگلیس بدرد من نمیخورن. پینگشون بالاست.
دوستان لطفا هر کسی داره و میخواد مشخصات بفرسته ، لطف کنید آی پی تست نمونه حتما برام بفرستید. پ خ؛
با تشکر و سپاس فراوان؛
آفر ویژه فروش سرور مجازی
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-