نوشته اصلی توسط dertgtr سلام دوستانمن قصد خرید پرینتر 4 کاره دارم مایلم دوستان عزیز در این انجمن یک هم فکری کنم و یک خرید مناسب رو انجام بدم پرینتر باید 4 کاره بشد : فکس-کپی-اسکن-پرینت خیلی ها از کیفیت 4 کاره ها گله دارن و ادعا می کنن زود خراب میشن یا هزینه کارتریج بالایی دارن و ... این ها رو پیدا کردم : HP LaserJet Pro MFP M127fn Multifunction Laser Printer - پرینتر چند کاره اچ پی مدل LaserJet Pro MFP M127fn کارتریج این مدل : HP 83A Toner - تونر اچ پی مدل 83A 4 کاره سامسونگ : Samsung SCX-4655HN Multifunction Laser Printer - سامسونگ اس سی ایکس 4655 اچ ان کارتریج این مدل :کارتریج لیزری سامسونگ مدل: MLT-D101S تک کاره های زیر هم از کیفیتشون خیلی ها تعریف می کنن : HP LaserJet P1102W Laser Printer - اچ پی لیزر جت پی 1102 دبلیو HP LaserJet P1102 Laser Printer - اچ پی لیزر جت پی 1102 http://www.digikala.com/Product/DKP-...8%AF%D9%84-85A و HP LaserJet P2035 Laser Printer - اچ پی لیزر جت پی 2035 HP 05a Black Toner - تونر اچ پی 05A مشکی لطفا منو راهنمایی کنید کدوم رو بخرم تشکر از دوستان و اساتید سلام دوست عزیز تعریف اچ پی رو زیاد شنیدم و در دفتر قبلاً از سامسونگ استفاده کردیم و راضی بودیم بسیار ولی به دلیل ارتقاء فروخته شده.
dertgtr
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن