نقل قول نوشته اصلی توسط song-ir نمایش پست ها
واقعا مفید و عالی بود تشکر میکنم !

یه سوال شما میتونید یه سایت تازه تاسیس رو که مشکلی با ف-ی-ل-رینگ هم نداره در کلمات دانلود فیلم و سریال ( بخصوص پست هاشو ) در چه مدت البته حدودی ( چون 100 % نمیشه گفت خودم میدونم ) در نتایج صفحه اول گوگل بیارید ؟

و سوال بعدی شما g+ رو میتونید افزایش بدید ؟ به صورت منظم که اسپمی واسه سایت نشه !؟
خواهش می کنم دوست عزیز

بله ما می تونیم تو این خدمات با شما همکاری داشته باشیم

اگه سایتتون بهینه باشه از نظر زیر ساختی ، خوب خیلی کمک می کنه تو سریع تر نتیجه گرفتن و بالا اومدنتون دوست عزیز ...

ممنون میشم اگه سایتتون رو بگید که برسی کنم از نظر زیرسازی چه جوری هست ... (اگه دوست ندارین اینجا بزارید پیام خصوصی کنید)

دوست عزیز تو این کلمات کلیدی که گفتید چون رقیب زیاد دارین ماشالا ... یکم زمان بر هست که به صفحه اول بیاید .... حدود 1 تا 3 ماه زمان میبره ... چون بک لینک هایی که براتون می گیریم باید هدفمند باشه ( یعنی اکثرا تو سایت هایی براتون بک لینک می گیریم که کارشون مرتبط با فیلم و سریاله و پیج رنک بالایی دارن ) که بسیار کمک می کنه هم سریع رشد کنین هم مدت زمان بیشتری بمونین تو صفحه اول

گوگل پلاس هم بله ما می تونیم .... تو همین مدت و هم زمان با بک لینک گیری و سئو کردن طراخی سایت و قالبتون تا 10.000 گوگل پلاستون رو میتونیم بالا بیاریم براتون ....

همچنین تو ادامه کار در صورت نیاز آموزش هایی رو در اختیارتون قرار میدیم که رتبه اتون تو صفحه اول تغییری نکنه ... که با کاربران زیادی هم که پیدا می کنین و بازدید بالا همیشه تو این صفحه دیگه با خیال راحت بمونید