-
January 24th, 2015, 16:46
سفارش طراحى سايت
سلام به همگى. من حدود٧ ماه پيش به آقايى سفارش دادم كه برام يه سايت بسازه قرار شد كه يه سايت ٤ زبانه برام اوكى كنه ١ميليون و ٦٠٠ هزار تومن . من مبلغ ١ميليون و ٢٠٠ تومانش رو دادم اما هنوز كه هنوزه سايتم رو اكى نكرده حالا ميخوام به كس ديگه اى سفارش بدم برام بسازه اما ميترسم دوباره اشتباه كنم ميشه راهنماييم كنين لطفا
-
تعداد تشکر ها از Shno به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2015 16:46
# ADS
-
January 24th, 2015, 16:53
عضو جدید
پاسخ : سفارش طراحى سايت
با سلام
با توجه به اینکه میخوای سایتت چه امکاناتی داشته باشه بنظر من شاید بد نباشه یه ورد پرس نصب کنی و یه افزونه چند زبانگی رو هم روش نصب کنی و اگه هم خواستی میتونی یه قالب حرفه ای ورد پرس بخری...
ورد پرس که رایگانه، نهایتا بخوای یه پول بابت قالب بدی، و یه اگه افزونه چند زبانه رایگان پیدا نکردی توی نت بگردی یه جا دیده بودم که گذاشته بود 20 تومن.
اینجوری کل سایتت خیلی خیلی ارزون جمع میشه
یه نگاهی به قالب ریسپانسیو وردپرس بنداز مثلا انفولد، برای همه چی تقریبا خوبه
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از firstline به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2015, 17:19
عضو جدید
سلام
اول اینکه خودتون در ضمینه طراحی وب سایت هیچ آشنایی دارید ؟
اگه اطلاعات و آشنایی دارید با توجه به توضیحاتی که دوستمون داد میشه اقدام کنید که البته 100% اون چیزی که می خواید در نمیاد مگر اینکه به صورت حرفه ای وردپرس رو بلد باشید و همچنین ضمینه کاریتون جوری باشد که با وردپرس بتونید تمام فعالیت های خود رو به صورت انلاین انجام بدید.
پیشنهاد ما اینه که اگه دوست دارید برای مشاوره رایگان با ما یا یکی از طراح هان وب سایت تماس بگیرید و اول اطلاعات دقیق از نحوه کار و سیاست کاری اون طراح به دست بیارید بعد کار رو بسپارید
البته بسته به اینکه سایتتون داینامیک می خواهید باشه یا استاتیک . اینکه چه مقدار مطالب دارید ... این کار بین 10 روز تا 45 روز طول میکشه ... و 7 ماه واقعا زمان زیادی بوده و باز پیشنهاد ما هم به شما اینه که کوقع عقد قرار داد به شرکت طراح برید و قرار داد ببندید و متن قرار داد رو هم حتما بخونید که مشگلی ایجاد نشه در این ضمینه دیگه براتون
با تشکر
طراحی وب سایت | نوین وب ساز
-
-
January 24th, 2015, 17:23
عضو انجمن
با سلام
اول هر طراحی با طراح سایت قرارداد ببندید
این مشکل یکی دو نفر نیست بلکه مشکل اکثر کسایی هست که پولو به طراح دادن و ایشون کارشون رو دیر تحویل داده
به نظر من از یه شرکت معتبر درخواست طراحی کنید اینطوری بهتره
-
-
January 24th, 2015, 17:32
عضو انجمن
با سلام
در صورت تمایل میتونیم سفارش شمارو انجام دهیم همراه با قرارداد شرکتی
وب مستران - طراحی و برنامه نویسی حرفه ای سایت
موفق باشید
-
-
January 24th, 2015, 17:42
عضو انجمن
سلام دوست عزیز ما هم میتونم براتون انجام بدیم با کمترین قیمت .
لطفا امکاناتی که مد نظر دارید و ... رو به ایمیل ما ارسال کنید
soroushpdi@gmail.com
پایدار باشید
-
-
January 24th, 2015, 17:48
عضو انجمن
با درود و احترام.
لطفا اطلاعات تکمیلی رو جهت بررسی ارسال کنید تا خودمون باهاتون تماس بگیریم ... اگر هم مایل بودین میتونید از طریق راه های ارتباطی آنلاین و تلنفی در تماس باشید.
موفق باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
January 24th, 2015, 17:54
عضو دائم
قبل از سفارش و اینکه بیخودی پول بدی رو سیستمی که میخواید کار کنید تحقیق کنید.این وردپرس منو پیر کرد.هر روز اپدیت و ایرادگیری قالب و... بیخیالش شدم اخر...اول سیستمی که میخوای کار کنی رو یاد بگیر کامل بعد..
-
-
January 24th, 2015, 21:52
سلام ممنونم كه جواب دادين .
من پزشكم و هيچ چى از سايت و ... سر در نميارم.
اين آدرس سايتيه كه خواستم برام كپى كنن عين همون رو. Cosmetic Surgery Perth | Cosmetic Surgeon Perth | Plastic Surgery Perth | Medaesthetics.
اينم آدرس چيزى كه براى من ساختن نصفه نيمه و ديگه جواب نميدندکتر شنو احمدی
. من باهاشون قرارداد كتبى ندارم متاسفانه. نميدونم چيكار بايد كرد ايشون گفتن كه مدير اجرايى سايت نى نى سايت هستن آقاى پرويز زاهد و كلى وارد هستن منم احمقانه باور كردم.
با كس ديگه اى تماس گرفتم گفتن كه هاست و دومين رو از ايشون ميگيرن و برام درستش ميكنن با يك ميليون و پانصد اما راستش من نخواستم دوباره اشتباه كنم
تو اينترنت سرچ كردم اينجا رو پيدا كردم . حداقل مطمئنم كه كسايى كه اينجان تخصصش رو دارن
لطفا بهم بگين چيكار كنم ؟ ممنون از اطلاعاتتون
-
-
January 24th, 2015, 22:18
عضو انجمن
سلام و درود دوست عزیز ،
سیستم مورد نیاز شما به صورت اختصاصی از صفر با هزینه معقول طراحی و کدنویسی می شود .
براورد هزینه :
براورد قیمت-وب سرویس ایگل تیم | Eagle Team
در صورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید برای بنده یا کاربر sheagle پیام خصوصی ارسال کنید
-