سلام
برای جلب مشتری و افزایش فروش یک شرکت از طریق سایت، به نظر شما بهتر است روی سایت شرکت عملیات سئو انجام بشه و یا تبلیغات گوگل ادوردز فعال بشه و از این طریق سایت در صفحه اول گوگل قرار بگیره ؟؟؟
تبلیغات گوگل ادوردز
سئو و بهینه سازی سایت
سلام
برای جلب مشتری و افزایش فروش یک شرکت از طریق سایت، به نظر شما بهتر است روی سایت شرکت عملیات سئو انجام بشه و یا تبلیغات گوگل ادوردز فعال بشه و از این طریق سایت در صفحه اول گوگل قرار بگیره ؟؟؟
سلام
این دو، دو موضع مجزا هستن. درسته که با تبلیغات در صفحه اول قرار میگیرید ولی سئو نتیجه بهتر و ماندگاری داره
به نظر من سئو انجام بشه از تبلیغ هم برای شروع کار میتونید استفاده کنید و نتیجه تبلیغات رو بررسی کنید که چقدر تاثیر داشته
ضمنا به مسائلی مثل فی**لتر بود لینک های تبلیغ سایت ها در گوگل نیز توجه کنید
به نظر من سئو کردن مناسب تره.
با سئوی مناسب تا مدت طولانی تری در صفحه اول هستید.
نکته دوم اینه که گوگل ادورز برای کاربران ایرانی *****ه و شاید به این دلیل بازدهی خوبی نداشته باشید.
با توجه به اینکه سئو زمانگیر هستش و بستگی به الگوریتم های گوگل داره فکر نمیکنید تبلیغات گوگل بازدهی زودتری داشته باشه ؟
شرکت های زیادی تبلیغات گوگل ادوردز دارند و این باعث میشه بدون اینکه روی سئو کار کرده باشند در صفحه اول گوگل قرار بگیرند، فکر نمیکنید این باعث میشه شرکتهایی که برای سئو هزینه کردند نتیجه دلخواه رو نگیریند ؟
هر دو مناسب هست بدون شک ولی ب نظر بنده سئو اصولی و مناسب میتونه ارجع تر باشه هر جند که زمان بر هست ولی تاثیر بیشتر و مداوم تر خواهد داشت ولی در مورد انتخاب شرکت مناسب برای سئو کاملا دقت کنید چرا که جدا از بحث هزینه و صرف وقت میشه گفت بنیان یک سایت هست
سئو خیلی زمانبر و هزینه برداره. اما تبلیغات گوگل در لحظه به نتیجه ی دلخواه میرسونه شمارو
از نظر من با توجه به رقایت شدید بین سایت های اینترنتی و زمان گیر بودنه خدمات سئو بهنترین روش همون تبلیغات اینترنتیه حالا این تبلیغات هم میتونه گوگل ادوردز باشه یا تبلیغات بنری
مهم اینه که سایت مدام جلو چشم باشه و هر چه بیشتر دیده شدن یک سایت ورود مخاطب را افزایش میده ازونجا که یکی از معیارهای رتبه دهیه گوگل میزان ورود به یک سایته 100% بعده گذر رمان گوگل نتیجه گیری میکنه که سایت تبلیغ شده بهترین نتیجه برای کلمه کلیدی مورد نظر است واسه همین بعد از اتمام تبلیغات رتبه سایت خود به خود افزایش چشم گیری خواهد داشت.
اما سئو دیر نتیجه میده و به هیچ وجه قطعی نیست
تبلیغات گوگل کاملا قطعیه
اول سئو و بهینه سازی سایت (خیلی اثر داره)
هرگز مطالب کپی ارسال نکنید
تبلیغات بنری هم واسه معروف شدن سایت ها خوبه (بنر های بزرگ بالای سایت که همه اون رو ببینن)
دوستدار کتاببلیان
به نظر من تبلیغات گوگل ادورز خیلی بهتره .سئو علاوه بر زمانبر و پر هزینه بودنش شاید توی جستجوی یه سری کلیدواژه ها سایتتون اول نمایش بده. که اونم واسه همیشه نیس. اما در گوگل ادورز با مدیریت خودتون و هزینه کمتر و زمان کوتاه میتونید همیشه سایتتونو نمیاش بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)